• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar benim kahverengi akıntı hala devam..Bazen pıhtılı geliyor ama asla kırmızı değil.Dokyprum bu yerleşme dedi.Henüz kese yi görmedik geç döllenme.En son pzt kan verdim 557 idi.Yarın vermemi istedi bide.
Bazı kişiler yerlesmede pihti yaşarmış biraz daha hassas olduğu için. Değer güzel. Progesteron kullaniyo musun. Kalabalığız burda kim ne kullanıyor çok hatirlayamiyorum kusura bakma

Geceleri zor uykuya daliyo ben de. Saga sola done done bir huzursuzlk var. Bir de devamli midede bulanti hali
Aynen öyle dön dön dur tüm gece , bir de çok su içiyorum tuvalete kalkıyorum hep o da geriyor nasıl geçecek 9 ay 😢

Ben de her an adet olacakmis gibiyim. Gidip gelip lavaboya kontrol ediyorm oldum galiba die. Sanrm akisina birakmak randevu gunlerini bekleyip tadini cikarmak gerekio
Bendee belirtilerim olmadigi anlarda ay neden belirti yok diyip endiseleniyorum oldugu anlardada sanki şimdi bisey olucak dusecek gibi oluyom. Doktora gidene kadar kafayi yicem o kadarda ilac igne varki riskli çol korkuyorumm stress oluyorum

Bu bayram beni çok yordu hiç iş yapmadım yapanlardan yedim oturdum ama kafa olarak çok yorgunum niye böyle söyledim de herkese geç yat diyorlar sağolsunlar böyle tadım tuzum yok midem kötü kusmuyorum ama öğürme refleksi oluyor, geceleri uyuyamıyorum huzursuzum hep.. hazımsız hissediyorum ne olcak böyle anlamadım :KK43:
Bende kusmuyorum hiç ööurmuyorumda amma agzimin tadi yok midem kotu bazi yemek adı gelince sanki ben yiyorum gibi bulanti geliyor. Çok garip bazende neden kusmuyorum diyorum hamileler kusuyor. Karnimda agrilar oluyor bilmiuorum bagirsakmi yoksa bebekmi

Aynen öyle dön dön dur tüm gece , bir de çok su içiyorum tuvalete kalkıyorum hep o da geriyor nasıl geçecek 9 ay 😢
Valla al benden de o kadr. Devamli susuyrm icmemeye calisiyrm tuvalete gitmemeknicin😄😃 ama belirti iyidr bu belritiler olmasa hastaneye kosardim😃

Herkese iyi bayramlar güzel hamişler 🫶🏻 Kızlar benim aşırı sivilcelenmem oldu ve hepsi kıpkırmızı iz bırakıyor 2 haftadır geçmiyorsa yaşayan var mı bu durumu ya
Sivilcelenme kız bebekte olur derler:) bilmiyorum kızdan yana mi gonlunuz erkekten yana mi ama :) bende bir tane çıktı sadece iz de bırakmadı hiç fikrim yok bu konuda

Bazı kişiler yerlesmede pihti yaşarmış biraz daha hassas olduğu için. Değer güzel. Progesteron kullaniyo musun. Kalabalığız burda kim ne kullanıyor çok hatirlayamiyorum kusura bakma
Evet canım kullanıyorum günde 2 kez

Sivilcelenme kız bebekte olur derler:) bilmiyorum kızdan yana mi gonlunuz erkekten yana mi ama :) bende bir tane çıktı sadece iz de bırakmadı hiç fikrim yok bu konuda
Valla hamile kalmadan öncede hep kızım olacağını düşünüyordum şu anda da öyle hissediyorum.İnşallah öyledir ama Sağlıklı olsun da ikisinde kabulüm 🤲🏻

Bendee belirtilerim olmadigi anlarda ay neden belirti yok diyip endiseleniyorum oldugu anlardada sanki şimdi bisey olucak dusecek gibi oluyom. Doktora gidene kadar kafayi yicem o kadarda ilac igne varki riskli çol korkuyorumm stress oluyorum
Valla cnm ben hayatima devam ediyorm hic dudenmemeye calsiyorm stresten etkileniyor bebisler

B Buffalosos ben dun yazdım ama galiba fark etmedin. Kese 5+0 kalp atışı 6+1 elhamdülillah. Tabloya güncelleme 🤩
Etiket olmayınca mesajlar kaynıyor arada kuzum ekledim tabloya hayırlı olsun ben de bayramdan sonra gidicem inşallah nasip olur kalp atışı 😍🙏🏻

Back