• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Herkese iyi bayramlar güzel hamişler 🫶🏻 Kızlar benim aşırı sivilcelenmem oldu ve hepsi kıpkırmızı iz bırakıyor 2 haftadır geçmiyorsa yaşayan var mı bu durumu ya

Biz de ilk oğlumda 7-8 haftalıkken taşındık 3-4 saatlik bir mesafeydi ama eşimle ben vardık sadece yardım edenimiz maalesef yoktu bir gurbetten başka bir gurbete tasindigimiz için, yorma kendini, yardım alabilecegin birileri varsa yardım al, yoksa temizlikçi vs çağır gerekirse 2 gün hem toplamaya hem sermeye yardım etsin şimdiki aklım olsa öyle yapardım her şey ile kendim tek tek ilgilenip yormazdim kendimi
Yardım edecek olanlar var evet yoka ben tek yapamazdım sanırım :)

Kızlar az önce uyandım sol kasığıma bıçak girer gibi sancı girdi çok korktum. Ayaktayken oldu yattım şuan yok

Kızlar bir de benim iki gündür boynumdaki damara ani ağrı giriyor internetten baktım şah damarı bölgesi. Çok korktum dünden beri 2 kere başıma geldi. Ne olabilir ki?

Ay ben tüp bebek surecindeyken defacto ya gitmiştim 70 liraya hamile pantalonu buldum. Dedim nasılsa bi gun gebe kalicam bu fiyata bulmuşum dursun. O ayda gebe kaldım. Haftaya ankaraya gidicem gene bi şeyler alicam 🤣🤣
Ya ben normal pantolon alacaktm daha uc aya kadr giyerm die. Benm oglanda karnm hic cikmamisti kilo da almamistm

Yardım edecek olanlar var evet yoka ben tek yapamazdım sanırım :)

Kızlar az önce uyandım sol kasığıma bıçak girer gibi sancı girdi çok korktum. Ayaktayken oldu yattım şuan yok
Yerlesme kramplari die gecio benm daha baslamadi

Herkese iyi bayramlar güzel hamişler 🫶🏻 Kızlar benim aşırı sivilcelenmem oldu ve hepsi kıpkırmızı iz bırakıyor 2 haftadır geçmiyorsa yaşayan var mı bu durumu ya
Bende de oldu bi ara her yerimi kapladı Minik minik. Cay ağacı yagi ve kantaron yagi sürdüm bi kaç gün suan tertemiz. Cayagaci yagi özellikle yeni oluşan sivilceleri söndürüyor tavsiye ederim

Ya ben normal pantolon alacaktm daha uc aya kadr giyerm die. Benm oglanda karnm hic cikmamisti kilo da almamistm
Benim karnım cikmadi zaten zayıf biriyim fakat aksam oluyorken şişiyor karnım. Bende ilerisi için alışveriş yapicam. Simdi bebeğin cinsiyeti yokken ona bi sey alamıyoruz bu sürede kendime alıp ileride ona harcama yapmayı düşünüyorum.

İdrar kültürü yapıldı. Ağızdan alınacak tüm ilaçlara dirençli çıktı. Desefin 1 gram kullandım 3 gün kas içine. Şu anda da randevu aldım, bayram tatilinin bitmesini bekliyorum. Eğer geçmezse ağızdan sana vereceklerime dirençli olduğu için, yatış vericem dedi. İnşaallah geçmiştir. Ama idrar kültürü yaptırmadan antibiyotigi içme boşu boşuna içmiş olabilirsin bakteri o antibiyotige dirençli ise. Size de çok geçmiş olsun
Sizlere de çok çok geçmişler olsun. Bana şase verdiler 1 tane gece içtim. Ama hala ağrı devam ediyor. Ben de bayramdan sonra ultrason randevusuna gideceğim bakalım ne diyecekler. İnsan tedirgin oluyor:(

Bende ilk gebeliğimde ilk 6 ay boyunca hamile olduğuma inanmıyordum çünkü karnım yoktu sürekli zayıfladım ve bebeğin hareketlerini anlamıyordum 😂 anne olmak iste kaybetme korkusu falan insanı etkiliyor o yüzden bunda daha dr gitmedim ve az kontrole gitmeyi düşünüyorum
Sen de benm gibi dusunuyorsn. Yani cocugu o kadr isina maruz birakmak istemiyorm ben. Zaten tutunacagi varsa tutunuyor olmasa kac defa gitsen gelsen bos. Kanama vs olmadigi surece bekleyecm simdilk ben de. Brn bulantilarimi kolluyorm benm icin belirleyici belirti o😄

Benim karnım cikmadi zaten zayıf biriyim fakat aksam oluyorken şişiyor karnım. Bende ilerisi için alışveriş yapicam. Simdi bebeğin cinsiyeti yokken ona bi sey alamıyoruz bu sürede kendime alıp ileride ona harcama yapmayı düşünüyorum.
Benm erkek olursa oglandan bir suru sey kaldi kiz olursa aliriz doguma yakin. Park oyun.araba kucuk besik. Mama sandalyesi vs cogu sey var zaten tey tey😄

Merhaba kızlar, biz de 8. Haftamızdayız şükür☺️ transferden sonra su toplama vs yaşadım şu an şükür iyiyiz. Çok sıkılmış bunalmıştım, yıllık izne de ayrılınca dolaşmak istedim biraz. Doktoruma sordum, 2 saatte bir mola ver Hiçbirşey olmaz dedi, Ankara’dan İstanbul’a 1 haftalık tatile geldik aracımızla dinlenerek. Bir de üstüne Bizim de Gaziantep’e tayinimiz çıktı Ankara’dan oraya gideceğiz. Uzun bir yolculuk daha olacak gibi gözüküyor. İnşallah bir sorun olmaz ☺️

Bu bayram beni çok yordu hiç iş yapmadım yapanlardan yedim oturdum ama kafa olarak çok yorgunum niye böyle söyledim de herkese geç yat diyorlar sağolsunlar böyle tadım tuzum yok midem kötü kusmuyorum ama öğürme refleksi oluyor, geceleri uyuyamıyorum huzursuzum hep.. hazımsız hissediyorum ne olcak böyle anlamadım :(

Kızlar benim kahverengi akıntı hala devam..Bazen pıhtılı geliyor ama asla kırmızı değil.Dokyprum bu yerleşme dedi.Henüz kese yi görmedik geç döllenme.En son pzt kan verdim 557 idi.Yarın vermemi istedi bide.

Bu bayram beni çok yordu hiç iş yapmadım yapanlardan yedim oturdum ama kafa olarak çok yorgunum niye böyle söyledim de herkese geç yat diyorlar sağolsunlar böyle tadım tuzum yok midem kötü kusmuyorum ama öğürme refleksi oluyor, geceleri uyuyamıyorum huzursuzum hep.. hazımsız hissediyorum ne olcak böyle anlamadım :KK43:
Geceleri zor uykuya daliyo ben de. Saga sola done done bir huzursuzlk var. Bir de devamli midede bulanti hali

Back