- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.701
Bu benKızlar yaslı neneler gibi ah uh diyorum sürekli ya nefes nefeseyim sizde de var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu benKızlar yaslı neneler gibi ah uh diyorum sürekli ya nefes nefeseyim sizde de var mı
Benim en yüksek 13/8 oluyordu iki gündür 14/8 de görünce acile gittim Dr bey baktı usg de nst de bir sknti görmedi geçen hafta kan tahlili verdiğimden istemediKızlar benim bu tansiyonlar normalmi sizce Çarşamba günü kontrolüm var ellerim ayaklarım da şiş
Acilde ne dediler ne yaptılar ? bugün bende de bu sorun var ama garip olan benim iki kol ölçümü farklı çıkıyor biri 11 biri 14 tansiyon aletim Manuel ve eşim sağlık personeli doğru ölçümlerdir diye düşünüyorumBenimde bugün bi kaç takip 14/8 oldu acile gittim
İki kol arasında fark olması normal 2 birime kadarİki koldan da tansiyonunuz aynı mı çıkıyor ? Benim sol koldan 11 12 sağ koldan 14. Böyle bir şey yaşadınız mı belirtileriniz nelerdi
Ayy inşallah. Ben de 168/92 civarı olduğunda hemen kan idrar vermiştim bir şey çıkmamıştı şükür ama Preeklampsi şüphesi bile baya korkutmuştuBenim en yüksek 13/8 oluyordu iki gündür 14/8 de görünce acile gittim Dr bey baktı usg de nst de bir sknti görmedi geçen hafta kan tahlili verdiğimden istemedi
Ama yarın kendi doktoruma gideceğim yüksek ihtimal kan ve idrar tahlili isteyecektir insalhh idrarda protein çıkmaz
Ben otomatik ama dinleyerek ölçüyorum gerçi hastanede 13/8 çıktı diye bana manuel alet önerdiler yarın medikalden manuel olanlardan alacağımAcilde ne dediler ne yaptılar ? bugün bende de bu sorun var ama garip olan benim iki kol ölçümü farklı çıkıyor biri 11 biri 14 tansiyon aletim Manuel ve eşim sağlık personeli doğru ölçümlerdir diye düşünüyorum
Peki belirti olarak neyiniz vardıİki kol arasında fark olması normal 2 birime kadar
Evet ama ben şeyi anlamıyorum protein kaçağı olmaz ve tansiyon yüksek seyrederse ne yapacağız acaba yarın onu da soracağım doktorumaAyy inşallah. Ben de 168/92 civarı olduğunda hemen kan idrar vermiştim bir şey çıkmamıştı şükür ama Preeklampsi şüphesi bile baya korkutmuştu
Her gün yeni bir stres kaynağı oluşuyor ya sağlıkla yavrulara kavuşalım delirmedenBen otomatik ama dinleyerek ölçüyorum gerçi hastanede 13/8 çıktı diye bana manuel alet önerdiler yarın medikalden manuel olanlardan alacağım
Hiç belirti yoktu. Önceki gün baş ağrım vardı. Ölçtüm 13/8. Ama 13 benim için aşırı yüksekti hamileliğim boyunca hep 7/4 8/5 Max 10/6. Ertesi gün dışarı çıkacaktım eşim tansiyon bak öyle çık dedi.tesadüf yüksek çıktı 1 2 saate düştü ama. Diğer yüksek çıktığı gün aşırı tatlı yemiştim su içmemiştim. Böyle bir baş ağrısı bulantı oldu bir ölçtüm nerdeyse 17/10Peki belirti olarak neyiniz vard
Yaa 1 haftadır benimde kuyruk sokumum ağrıyorRahatça oturmayı özledim hem nefes nefeseyim hem de kuyruk sokumum çok acıyor ağrıyor.Yürürken de leğen kemiklerim ağrıyor sanırım doğum hazırlıkları başladı kemiklerde
Tansiyon ilacı başlayıp ödem ve tit takibi diye biliyorum.Evet ama ben şeyi anlamıyorum protein kaçağı olmaz ve tansiyon yüksek seyrederse ne yapacağız acaba yarın onu da soracağım doktoruma
Hastaneye gitmiş miydiniz bi tedavi vs uyguladılar mı benim de bu gece tansiyonum 14 9 çıkıyor normalde 10 7 olur. Tedirgin oldum bir belirtim yok boş yere acile de gitmek istemiyorum.Hiç belirti yoktu. Önceki gün baş ağrım vardı. Ölçtüm 13/8. Ama 13 benim için aşırı yüksekti hamileliğim boyunca hep 7/4 8/5 Max 10/6. Ertesi gün dışarı çıkacaktım eşim tansiyon bak öyle çık dedi.tesadüf yüksek çıktı 1 2 saate düştü ama. Diğer yüksek çıktığı gün aşırı tatlı yemiştim su içmemiştim. Böyle bir baş ağrısı bulantı oldu bir ölçtüm nerdeyse 17/10
İnşallah canm bakalım ne diyecek birde çık yemişimde hareket edemiyorum gibi bir hissiyat var nefes nefeseyim inşallah şu günler çabuk geçerBenim en yüksek 13/8 oluyordu iki gündür 14/8 de görünce acile gittim Dr bey baktı usg de nst de bir sknti görmedi geçen hafta kan tahlili verdiğimden istemedi
Ama yarın kendi doktoruma gideceğim yüksek ihtimal kan ve idrar tahlili isteyecektir insalhh idrarda protein çıkmaz
Benim 1 haftadır aynı tuzda kullanmıyorum Dr da gitmedim Çarşamba kontrolüm var ne diyecek bakalımHastaneye gitmiş miydiniz bi tedavi vs uyguladılar mı benim de bu gece tansiyonum 14 9 çıkıyor normalde 10 7 olur. Tedirgin oldum bir belirtim yok boş yere acile de gitmek istemiyorum.
Benim randevuda cuma günü o zamana kadar tuza dikkat edip bende takip yapayım en iyisi inşallah bir sıkıntı yaşamayız doktorunun söylediğini buraya da yazar mısınBenim 1 haftadır aynı tuzda kullanmıyorum Dr da gitmedim Çarşamba kontrolüm var ne diyecek bakalım
Yazarım canım inşallah bi sıkıntı olmazBenim randevuda cuma günü o zamana kadar tuza dikkat edip bende takip yapayım en iyisi inşallah bir sıkıntı yaşamayız doktorunun söylediğini buraya da yazar mısın
Benim de orası acıyor tuvalette fark ettim de kan yok ama. Dişim kırılmış bi de yeni fark ettim.. benim de kasık ağrım enfeksiyonum var. Bu dönemleri sorunsuz atlatanlar çok şanslıKızlar napıyorsun ya ben çok kötüyüm basur oldum inanılmaz kötü ağrısı asla uyutmuyor birde diş etlerim çok kötü inanılmaz sızlıyor gerçekten acı çekmekten sürekli sinirlerim bozuldu ve ağlayıp duruyorum