- 9 Ağustos 2023
- 563
- 619
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.001
İyi geceler kızlar. Kasık bel ve sırt ağrım var özellikle geceleri. Sizde de böyle mi? Normal mi? Misafir ağırladım yemekli biraz fazla ayakta durdum galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bunu görmüyorum tam da görmek istediğimBu şekilde görmüyor musun ?
Thread 'Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi'Hayır bunu görmüyorum tam da görmek istediğim
Şey bu
Benim de oğluşum minik 32+2de 1800 gram. Haftaya perşembe bir daha kontrolüm var. Protein ağırlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorumBenimde hala minik ama kızlar 33+0 da 1900 küsür 45 cm
Çok çok geçmiş olsun canım. Bu dönemde covid geçirmek gerçekten zor ama atlatacağına inanıyorum. Rabbim bebeğine de sana da sağlık şifa versin inşallah. Bu illet de bir an önce yok olup gitsin inşallah senelerdir bitmedi.Sağ ol canım evet ya aciller hasta dolu herkes kırılıyor hastalıktan inşallah sizler hiç yakalanmazsınız
Amin inşallah Allah hepimize şifa versin
Çok sağ ol canım benim bende hep bitti gözüyle bakıyordum hatta ilk başta basit bir üşütme diye önemsemedim bile bebek çok şükür iyi çok ağır geçirdiğim dönem hareketleri azalmıştı dün doktoruma gittim iyiydi çok şükür covid bebeğe geçebilir ama korkma bir şey olmaz dedi inşallah olmaz
Ben de kendimi yorduğumda aynısını yaşadım malesef. Kendini yormamaya çalış iyice dinlen bol su iç. Eğer geçmezse doktora git canım. İnşallah geçicektir.İyi geceler kızlar. Kasık bel ve sırt ağrım var özellikle geceleri. Sizde de böyle mi? Normal mi? Misafir ağırladım yemekli biraz fazla ayakta durdum galiba
29+3 ken benim 1200 dü alt sınırdı herkes 1500 lerden bahsediyor 32 de gittim 2000 civarı oldu sıkma canını bu sırada ceviz ve süt ürünlerine ağırlık verdim39 cm civarı , haftasına göre boyu kilosu anormal değil kesinlikle , büyük farklar yok
Akşamları mutlaka süt iç peynir ye canım hızlı kilo aldırıyor bebeğe
Ben aldım benim kurum tekrar bildirmemi istiyor 37 dolduğunda32de çalışabilir raporu alınca 37ye kadar çalışırsak 37de otomatik olarak izin mi başlıyor yoksa çalışamaz raporu mu almamız gerekiyor , bilen var mı
Uygulama indir canım, çok faydası oluyor. Ben diyettetyken kullanıyordum. Her ne kadar doktorlar yeme içme ile alakalı değil dese de ben bebeğin suyunu etkilediğini düşünüyorum.Ya kızlar hiç su içemiyorum doğru düzgün iki gündür, yanıma kocaman bardakla falan su alayım diyorum ama nafile o bitince yine unutuyorum işteyken yine içiyordum evde iyice saldım iki gündür
Calisabilir ya da çalışamaz diye rapor almanız gerekiyor diye biliyorum32de çalışabilir raporu alınca 37ye kadar çalışırsak 37de otomatik olarak izin mi başlıyor yoksa çalışamaz raporu mu almamız gerekiyor , bilen var mı
Bende inşallah 15 ocakta 32+0 oluyorum ve inşallah çalışabilir raporu alacağım bakalım bir aksilik olmazsa32 de çalışabilir aldığım raporda şu tarihe kadar çalışabilir vardı. Hatta doğum sonrası ne zaman işe başlayacağım falan herşey yazılıydı. 1 kere rapor almıştım
Bebeklerimizi saglik bir şekilde kucağımıza alıp evimize dönelim inşallahBenim erken doğum riskim var rahim ağzı kısalmasından dolayı ve dediğiniz gibi insanın doğum yapıp yavrusunu o halde hastanelerde bıraktığını düşünmesi bile canını yakıyor. Ama onları en çok etkileyen şey üzülüp strese girmemiz elimizden geleni yapıyorsak onlarında yazılmış bir kaderi var. İçimizi ferah tutalım iyi düşünelim. Zamanında sağlıkla gelecekler
Çok teşekkür ederim öyle iyi geldiki yazdıklarınız hepiniz iyi ki varsınızCanım inşallah öyle olmaz. Sen iyi düşün
Bolca süt, kaşar peyniri, portakal, protein ağırlıklı beslen..
Haftada bir nohut ya da fasulye.
Yeşillik ve Sebze ağırlıklı besinler.
Et,balik.
Insallah kilo alır daha sen üzme. Kendini
Bu bel kasık ve sırt ağrısı normal değil maalesef lütfen dikkat edin kendinize bende umursamadım saçma sapan enerjiyle evi temizledim misafir ağırladım gezdim ettim inan şimdi çok pişmanımİyi geceler kızlar. Kasık bel ve sırt ağrım var özellikle geceleri. Sizde de böyle mi? Normal mi? Misafir ağırladım yemekli biraz fazla ayakta durdum galiba