- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- Konu Sahibi Buffalosos
- #33.961
Aynen belki duruşundan kaynaklı bile öyle gör0nüyodurbende 31+6 yım bugün 1600 çıktı 30 +4le uyumlu dedi sorun değilmiş 1 hafta geride olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen belki duruşundan kaynaklı bile öyle gör0nüyodurbende 31+6 yım bugün 1600 çıktı 30 +4le uyumlu dedi sorun değilmiş 1 hafta geride olması
Başından beri 1 hafta geride ama kilo alımı çok az erken doğum riskide var önceki doğumun erken olmasi ve tekrarlayan enfeksiyondan dolayiCanım 1 hafta geride görünüyor sadece 2 hafta önde 2 hafta geride sorun etmiyolar.
Fl ×7 ile hesaplanıyor boyu. Ama şu an bakma yani hiç üzme canını büyümesini engelleyecek sorun yoksa zaten toparlar sonlara doğru
Benim hastane ücretsiz bakıyor sadece muayene ücreti alıyorBu arada ben de sordum nst ücreti 120 tl dediler
4 hafta da sadece 450 gr almış önceki gibi 35 haftada doğarsa diye korkum var bu sürectede max 600 alsa yine 2 kilo oluyor diğeri çok sorunluydu ciğerleri gelişmemişti emme refleksi yoktu kas gelişimide iyi değildi kilosu az oluncada yine aynı şeyleri mj yaşayacağım diye korkularım başladıCanım bebeğin kilosu iyi haftasıyla uyumlu neden stres oldun ki
Döllenme geç olmuştur belki de baştan beri öyleyse. Kabak çekirdeği de kilo aldırıyomuş erken riski varsa biraz yemeye yüklenebilirsin. Muz kefir yumurta kabak çekirdeğiBaşından beri 1 hafta geride ama kilo alımı çok az erken doğum riskide var önceki doğumun erken olmasi ve tekrarlayan enfeksiyondan dolayi
Sağlık sorunu yok şükür 35 hafta yi geçebilirsem kilosu çok sorun olmayacak ama 35 civarında doğum 2 kilo ve alti olursa yine uzun bir küvez süreci oluyor ondan korkuyorumBenim bebeğiminde ölçümleri 1 hafta geri ve çok problem olduğunu düşünmüyorum canınızı sıkmayın. Çocuğun beslenmesini engelleyecek bir sağlık sorunu yoksa ve gelişimi devam ediyors
Ya inşallah zamanını da doldur da sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza doğduktan sonra bolca emziririz kilo alırlar artkCanım senden 1 hafta öndeyim benimde 1750gr çıktı çok bi fark yok ki kilosunda üzülme
Biraz dinlen tekrar ölç eğer devam ederse acile git veya doktorunla iletişime geç derim. Çünkü dün tansiyon hakkında doktorumla konuştuk 14/9 olursa hemen gel dedi. Benim ufak yükselmelerim oluyordu normal dedi.şimdi yine ölçtüm 14/8korkmaya başladım
Şükür ki boyu çok geri değilmiş . Evet sen önceki mesajlarda da yazmıştın takip etmişsin peynirin kilo aldirdigini aklıma geldin bugün dedim peynir daha fazla tüketeyim diğerleriyle beraber teşekkür ederim39 cm civarı , haftasına göre boyu kilosu anormal değil kesinlikle , büyük farklar yok
Akşamları mutlaka süt iç peynir ye canım hızlı kilo aldırıyor bebeğe
Evet ya araştırdım baya bulamadım bendeMalesef bende bulamadım açılmıyor artık :/
Kıyas yapmamaya çalışıyorum ama o günler üzerimde bir korku olarak kaldı yine aynı şeylerle nasıl baş edeceğim diye aklıma geldikçe stres yapıyor . Düşünmemeye çalışacağım artk dediğin gibi stres çok etkiliyor sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahDiğer bebeklerinle sakın kıyaslama her bebeğin gelişimi yapısı aldığı genetik faktörler çok farklı.. biri çok iri olur diğeri daha normal bir yapıda olur o yüzden bir önceki ile kıyaslama kesinlikle değerlerin gayet normal evham yapma stres yapma Bebek’te etkilenmesin canım
Sağlıkla gelsin kuzumuz az kaldı her şeyi geride bırakıcazKıyas yapmamaya çalışıyorum ama o günler üzerimde bir korku olarak kaldı yine aynı şeylerle nasıl baş edeceğim diye aklıma geldikçe stres yapıyor . Düşünmemeye çalışacağım artk dediğin gibi stres çok etkiliyor sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Geç döllenme olabilecegini düşündüm ama doktorum güncellemeyince yapısal sanırım diye düşünmeye başladım. Yemeğe yükleyeceğim kilo aldıran ne varsa liste yapmaya başladım muz ve yumurta düzenli olarak yiyorum kefir ve kabak çekirdeğinde başlayacağım hemen teşekkür ederimDöllenme geç olmuştur belki de baştan beri öyleyse. Kabak çekirdeği de kilo aldırıyomuş erken riski varsa biraz yemeye yüklenebilirsin. Muz kefir yumurta kabak çekirdeği
Ek olarak tavsiye vereyim avakado cok besleyici bebek için. Ceviz, kaşar peyniri, kefir cok kilo aldırıyormusŞükür ki boyu çok geri değilmiş . Evet sen önceki mesajlarda da yazmıştın takip etmişsin peynirin kilo aldirdigini aklıma geldin bugün dedim peynir daha fazla tüketeyim diğerleriyle beraber teşekkür ederim
Onlarida tüketecegim inşallah teşekkür ederim . Yemeğe dahada yükleyeceğim en azından kilosu iyi olsun erken doğum gibi bir durum olursaEk olarak tavsiye vereyim avakado cok besleyici bebek için. Ceviz, kaşar peyniri, kefir cok kilo aldırıyormus
Benim erken doğum riskim var rahim ağzı kısalmasından dolayı ve dediğiniz gibi insanın doğum yapıp yavrusunu o halde hastanelerde bıraktığını düşünmesi bile canını yakıyor. Ama onları en çok etkileyen şey üzülüp strese girmemiz elimizden geleni yapıyorsak onlarında yazılmış bir kaderi var. İçimizi ferah tutalım iyi düşünelim. Zamanında sağlıkla geleceklerSağlık sorunu yok şükür 35 hafta yi geçebilirsem kilosu çok sorun olmayacak ama 35 civarında doğum 2 kilo ve alti olursa yine uzun bir küvez süreci oluyor ondan korkuyorum
Canım inşallah öyle olmaz. Sen iyi düşün4 hafta da sadece 450 gr almış önceki gibi 35 haftada doğarsa diye korkum var bu sürectede max 600 alsa yine 2 kilo oluyor diğeri çok sorunluydu ciğerleri gelişmemişti emme refleksi yoktu kas gelişimide iyi değildi kilosu az oluncada yine aynı şeyleri mj yaşayacağım diye korkularım başladı
Çalışamaz almak lazım diye biliyorum ben32de çalışabilir raporu alınca 37ye kadar çalışırsak 37de otomatik olarak izin mi başlıyor yoksa çalışamaz raporu mu almamız gerekiyor , bilen var mı