- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
- Konu Sahibi Buffalosos
- #33.021
Arkadaşlar bu hafta yoğun bel ve sırt ağrısı çekiyorum oturup ağlayacam artık o kadar kötü yok mu bi çaresi bu ağrının
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok sağolAz kaldı canım korkma stres olma dinlen. Konuş bebeğinle orda kalmasını daha büyümesi gerektiğini söyle. İnşallah zamanında sağlıkla da gelir canım
Bizde de aynı cnm maşallah hep kıpır kıpır sürekliKızlar benim bebiş çok ritmik hareket etmeye başladı bişi yaparken konsantre olamıyorum sanki kollarıyla boks yapıyor gibi
Evet daha rahatım, mide ağrılarım da azaldı sankiAşağı inince hafiflik geliyormuş. Nefes darlığı azalıyomuş öyle mi oldu. Tecrübeli annelerden faydalanmak lazım :))
Bendede durumlar aynı canımArkadaşlar bu hafta yoğun bel ve sırt ağrısı çekiyorum oturup ağlayacam artık o kadar kötü yok mu bi çaresi bu ağrının
Yok normal 0-5 arasında olması gerekiyorBenim crp 0.98 çıkmış çokmu arkadaşlar?
Oysho aldım benkızlar merhaba. yine siz tecrübeli annelere sormak istiyorum içinizde alan vardır. anne-bebek çantası olarak hangisinden aldınız ve beğendiniz mi :)
biz mavi yeşil eşimle ilk kızım Maviş çıktı bakalım ikincimiz ne olacak :)Kızlar göz renkleriniz ne
Eki Görüntüle 3354206
Evet ordada oyle gosteriyor neden yukseliyor bu crp. Bişey bilmiyorum bu konudaYok normal 0-5 arasında olması gerekiyor
Ben junoyu çok beğeniyorumkızlar merhaba. yine siz tecrübeli annelere sormak istiyorum içinizde alan vardır. anne-bebek çantası olarak hangisinden aldınız ve beğendiniz mi :)
Ben almadım devletin hoşgeldin bebek kampanyasına başvurdum çok güzel bir çanta getirdiler onu kullanacağım ama almayı düşündüğüm bir çanta vardı link bırakayım hoşunuza gider belki.kızlar merhaba. yine siz tecrübeli annelere sormak istiyorum içinizde alan vardır. anne-bebek çantası olarak hangisinden aldınız ve beğendiniz mi :)
Ona nasıl başvurdun canım herkese veriyorlarmış bende alsam diyorumBen almadım devletin hoşgeldin bebek kampanyasına başvurdum çok güzel bir çanta getirdiler onu kullanacağım ama almayı düşündüğüm bir çanta vardı link bırakayım hoşunuza gider belki.
Milk & Moo Milk&moo Anne Bebek Bakım Çantası Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Milk & Moo Milk&moo Anne Bebek Bakım Çantası Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
153’ü arıyorsun hoşgeldin bebek kampanyasından faydalanmak istiyorum diyorsun kaç haftalık hamile olduğunu soruyorlar sonra hangi gün geleceği mesaj olarak geliyor. Benimki başvurudan 1 hafta sonra gelmişti.Ona nasıl başvurdun canım herkese veriyorlarmış bende alsam diyorum