- 6 Ağustos 2022
- 2.114
- 1.970
- Konu Sahibi Buffalosos
- #32.981
Benim baldırlarım çok çatladı mor mor aşağı doğru uzanıyor önlü arkalıAy kızlar birde çatlayan tek ben miyim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim baldırlarım çok çatladı mor mor aşağı doğru uzanıyor önlü arkalıAy kızlar birde çatlayan tek ben miyim ya
Evet de canım bilmiyorum bazıları hiç çatlamıyor maşallah ben çatır çutur çatladımÜzülmeyin hiç bir günde çatlayanlar var son haftada.Olacaksa ne yaparsak yapalım oluyor
sedasyon olabilir mi acabaKızlar epiduralli sezeryanda verilen sakinleştirici ilacın ismi ne biliyor musunuz?
Hipp organic combiotic veriyoruz abla biz yenidoganlada hastanede dedi sma yi da önerdiNe öneriyor peki? Ben henüz almadım ona göre alırım
Benim arada çok az oluyor mantar yüksek ihtimalleKızlar beyaz akıntısı olan var mı? Bugün başladı bende
Ben 30+4 üm inanılmaz sertleşti. Gece bazen öyle tekme atıyo ki beni sarsıyo. Yan yatınca özellikle ayaklarının tarafına galiba tepişip duruyo. Allahım yicem ya bi çıksınKızlarrr sizin de bebeğin hareketleri çok sertleşti mi? Artık tekmelerini vs aşırı hissediyorum neredeyse uyuyamayacaktım 30+2
Ay nenimde öyle bi tepik salladı uyumak üzereydim karnımı deşti sanki birde sürekli miğde mi tepiyoGece canımı çok yaktı
Benimd ekarnımBenim baldırlarım çok çatladı mor mor aşağı doğru uzanıyor önlü arkalı
Olabilir canım ben galiba sakinleştirici almadan epiduralli falan doğuramayacsğım çok korkuyorumsedasyon olabilir mi acaba
Bazen bende koyarken çok aşagıda oluyor hemen geliyor ama bazen çok yukarda oluyorProgestanı alırken hissediyordum ama ileride hissediyordum artık hemen 3 cm falan ileride hissediyorum
Tuzsuz canımNormal tuzlu tuzsuz mu farkeder mi
Benim hep vardı bir sorun yok diyor doktorKızlar beyaz akıntısı olan var mı? Bugün başladı bende
Çokkk geçmiş olsun şükür doğum engellenebilmiş hiç kalkma yatarak 5-6 haftanda geçerse her şey yoluna girer inşallah canımKızlar 30 hafta 4 günlük gebeyim. Pazartesi günü kanamam oldu bacaklarımdan aktı kanlar. Hastaneye yattım. Tedavi gördüm doğuma alınacaktım rahim ağzım açılmış. Ciğer geliştirici iğneler kasılma önleyici ilaçlar serumlar yaptılar çok şükür engellendi şu an taburcu oldum. İğne ve 4 saat arayla ilaç tedavisi verdi ve sürekli yatacakmışım. Çok korkuyorum 36 ya kadar dayanabilecek mi her an doğum olacak diye bekliyoruz
Evet canım direkt yapmadılar kaç cm olmasını beklediler hatırlamıyorum ama doğuma yakındı epiduralle doğum arasında kısa bi zaman oldu diye hatırlıyorumEpidurali hangi aşama da yaptılar açılma 4 cm olunca yapılıyor demişlerdi doğru mu
Çok gecmis olsun insallah sağ Salim yatıp dinlenirsen 36 ya yetişirsin bence çok arkadaşımın başına geldiKızlar 30 hafta 4 günlük gebeyim. Pazartesi günü kanamam oldu bacaklarımdan aktı kanlar. Hastaneye yattım. Tedavi gördüm doğuma alınacaktım rahim ağzım açılmış. Ciğer geliştirici iğneler kasılma önleyici ilaçlar serumlar yaptılar çok şükür engellendi şu an taburcu oldum. İğne ve 4 saat arayla ilaç tedavisi verdi ve sürekli yatacakmışım. Çok korkuyorum 36 ya kadar dayanabilecek mi her an doğum olacak diye bekliyoruz
İnşallahÇok gecmis olsun insallah sağ Salim yatıp dinlenirsen 36 ya yetişirsin bence çok arkadaşımın başına geldi
İnşallah dua edinÇokkk geçmiş olsun şükür doğum engellenebilmiş hiç kalkma yatarak 5-6 haftanda geçerse her şey yoluna girer inşallah canım