2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    303
Her akşam yemekten sonra akşam yatana kadar davul gibi geziyorum evde o da mi kasılma oluyo, ağrım yok ama otururken bile off puff diyerek gerilerek oturuyorum. Akşamları özellikle de.

Genelde bı tarafta toplanma oluyordu ama anlık geciyordu bu sefer sipsivri haliyle neredeyse 5 6 dk sürdü yarım saat sonra da sağ tarafta oldu aynı şey.
 
Genelde agri yoksa o sertleşme ve sivrilme durumlarında sanci da cikmiyo. Ama bazı kişiler sancıyı hissetmiyor ama nst de çıkıyor sanci. Özellikle akşamları oluyorsa bi acile gidin. O sertliği kasilma da diyolar bebeğin hareketlerinden dolayı diyolar. Gecen hafta bi sürü intorn doktora sordum nasıl oluyo kasilma bu sertleşme nedir sivrilik vs diye hiç biri kasilmanin tam aciklamasini yapamadı.
Benimde akşamları daha çok daralma oluyo. Gündüz daha ferahim akşamları karnım biraz daha buyuyo. Dediğin gibi oflayip pofluyorum bende. Yatmak batıyor oturmak batıyor.
 
Bahsettiğiniz bebeğin tibir uerde toparşanıp karnınızın sertleşmesi kasılma. Yani sancı. Son haftalarda yalancı sancılar normal ama takip edin sıklaşırsa mutlaka doktorunuzla iletişime geçin.
Bende yalancı sancılar son 1 aydır tavan yaptı her eğilip kalkmamda oluyor nerdeyse yatıp dinlendiğinde geçiyorsa korkma gerçek sancı geçmez devamı gelir dedi dr
 
Arkadaşlar kasılma olduğunda illa ağrı olacak diye bir şey yok. İki normal doğum yaptım. İlki hiç ağrısız kasılmalar ile başladı 5dkda bir gelmeye başlayınca hastaneye gittim doğum başladı. 2.doğumumda verilen suni sancıya rağmen hiçbir sancıyı doğuma kadar hissetmedim sadece karnımın sertleşmesinden anlıyordum sancı geldiğini.
Demek istediğim karnım sertleşiyor ama ağrı yok deyip ihmal etmeyin kasılmalar sıklaşırsa gerçek sancıdır takipte kalın
 
Kızlar ben napıcam yardım edin ben 8 yıl önce ağdadan alerji olmuştum ogündür hep jilet kullandım son 1 senede lazere gittim hep kısaltma yaptım lazerin donuk şuan bana 9 ay kısaltma yap dediler ama ben rahatsız olduğum için yine jilet yaptım artık karnından göremediğim için dün kuaförde ağda yaptırdım o an uyuşuktu hissetmedim ama sonradan yine yanma sızlama oldu akşam şişti resmen her yanı sanki 2 tane genital bölge var gibi şişti çok acıyor ve hala inmedi şişlik ne yapabilirim çok can yakıcı,,
 
Evde pek yapabileceğin birşey yok canım hastaneye gidip alerji olduğunu söylersen ona uygun ilaç yapıp rahatlatabilirler veya doktorunla iletişime geçip ona göre hareket edersin.
 
Benim 19.haftadan beri yalancı kasılmalarım var her gün mutlaka olur. Günde 7-10 kere oluyorsa ve ritmik bir şekilde geliyorsa takip et mesela 5 dk’da bir veya 10 dk’da bir o zaman hastaneye gitmek lazım. Herkesin ağrı eşiği bir olmuyor kimisi hissetmiyor, ritmik kasılıyorsa ve istirahat ettiğin halde geçmiyorsa gerçek sancı var demektir hastaneye gitmek gerekir.
 
Kızlar mesajlarını okudum hepinize teşekkür ederim sanırım anladım evet ağrım yok dediğiniz gibi sancı çıkmayacağı anlamına gelmez. Ama dediğiniz gibi 5 dk oldu geçti gecmeseydi giderdim yalancı galiba ilk defa böylesini yaşadım heyecan yaptim
 
Bende onu dedim bazı kişiler sancıyı hissetmiyor diye. Benimde kasilmalarim var ama hiç sanci cikmadi 17. Haftadan beri devamlı nst ye bağlanıyorum. Bende kasilma oldu ama elhamdülillah sanci olmadı şuana kadar. Bu haftalardan sonra özellikle takipte olmak gerekiyo
 
Evet doktorlar bu konuda bilgilendirme yapmıyor biz sormadan malesef. İnsan bilmeyince ağrı bekliyor ama herkesin ağrı eşiği aynı değil hissedilmeyebiliyor. Yada suyunuz patlamadan hissedilmiyor o sancılar.
 
Bebek baş aşağı döndü demişti doktorum bugün full alt tarafta ağrım vardı hala var regl sızısı gibi zonkluyor arada vajina ağrısı da yapıyor kafası mı baskı yapıyor acaba bir kaç kez taş gibi oldu alt rahim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…