- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Merhaba tek mesajda yazarsanız eklemem daha kolay olur6 Mayıs sat . Şuan 8+2 cinsiyet belli değil
Son adet tarihiniz , Yaşınız, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri (isteğe bağlı), Keseyi kaçıncı haftada gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tek mesajda yazarsanız eklemem daha kolay olur6 Mayıs sat . Şuan 8+2 cinsiyet belli değil
Vajinal mi yoksa karından mı baktı :)Kızlaar günaaydınnn 4+4 susamı gördük şükür B Buffalosos güncelle beni canısı
Kızlaar günaaydınnn 4+4 susamı gördük şükür B Buffalosos güncelle beni canısı
Ayyy nasıldı var mı fotosu verdi mi doktor alttan baktı dimi kuzummm göstermiş kendini minnosumuz şükürKızlaar günaaydınnn 4+4 susamı gördük şükür B Buffalosos güncelle beni canısı
Ayyy nasıldı var mı fotosu verdi mi doktor alttan baktı dimi kuzummm göstermiş kendini minnosumuz şükür
Vajinal mi yoksa karından mı baktı :)
Maşallah Bana alttan baktı yolk kesesi bile azıcık görünüyordu beyaz beyaz baya netti kese . Özele gittim, cihazı da baya iyiydi . Çok şükür. 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi yani 7.haftaya denk geliyorCanım alttan bakar saniyordum ama karından baktı şak diye de gördü bu sefer farklı bi doktora göründüm ultrason cihazımi iyiydi bilmem söyledim de cuma günü vajinal bakıldığını ama henüz gözükmediğini doktor p.tesi tekrar baktır dedi dedim ama direk karından baktı daha iyi de oldu öbürü o koltuğa geçince beni geriyor
Eki Görüntüle 3265891
Maşallah kaçıncı haftadasınız bana 6.hafta herhangi bir gün gel kalp atışına bakalım dediMaşallah Bana alttan baktı yolk kesesi bile azıcık görünüyordu beyaz beyaz baya netti kese . Özele gittim, cihazı da baya iyiydi . Çok şükür. 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi yani 7.haftaya denk geliyor
Karında ağırlık gibiÖne eğilince farklı bir his oluyor mu sizde de
4+6 şuanMaşallah kaçıncı haftadasınız bana 6.hafta herhangi bir gün gel kalp atışına bakalım dedi
7. Haftaya giriyorum benimki 2 gündür başladıBulantılarınız kaçıncı haftada başladı ben şuan 4+6yım henüz bulantı falan yaşamadım
Evet özellikle yüz üstü yatınca oluyor bendeKarında ağırlık gibi
Oluyor basınç gibi hissediyorumÖne eğilince farklı bir his oluyor mu sizde de
Ya çok sevindim canım ben cuma verdim işte 430 du doktora attım bayramdan sonra görüşelim demiş acaba gitsem görür müydüm bende. Sağlıkla kucağına alKızlaar günaaydınnn 4+4 susamı gördük şükür B Buffalosos güncelle beni canısı