2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
6 Mayıs sat . Şuan 8+2 cinsiyet belli değil 🤔☺️
Merhaba tek mesajda yazarsanız eklemem daha kolay olur ❤️
Son adet tarihiniz , Yaşınız, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri (isteğe bağlı), Keseyi kaçıncı haftada gördünüz 🙏🏻

Benim mide bulantım var ama böyle daha değişik midem de bisey var gibi taş oturmuş gibi dün geceden beri çok halsizim bi de enerjim yok kafam kalkmıyor sürekli bi şeyler içiyorum yoksa bulanıyor iki gündür

Benimde karin agrim bayagi azaldi
Ama midem feci halsizlik feci
Kusmuyorum elimde sürekli çubuk krakerler dolaşıyorum yesem de bulanıyor midem boşken de bulanıyor çok zormuş ben böyle free free harekete çok alışmışım beni de şimdiden çok zorluyor ama olsun Allah’ım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻

Ayyy nasıldı var mı fotosu verdi mi doktor alttan baktı dimi kuzummm göstermiş kendini minnosumuz şükür 😍
Vajinal mi yoksa karından mı baktı :)

Canım alttan bakar saniyordum ama karından baktı şak diye de gördü 🙈 bu sefer farklı bi doktora göründüm ultrason cihazımi iyiydi bilmem söyledim de cuma günü vajinal bakıldığını ama henüz gözükmediğini doktor p.tesi tekrar baktır dedi dedim ama direk karından baktı daha iyi de oldu öbürü o koltuğa geçince beni geriyor 🤣

20230626_113214.jpg

Canım alttan bakar saniyordum ama karından baktı şak diye de gördü 🙈 bu sefer farklı bi doktora göründüm ultrason cihazımi iyiydi bilmem söyledim de cuma günü vajinal bakıldığını ama henüz gözükmediğini doktor p.tesi tekrar baktır dedi dedim ama direk karından baktı daha iyi de oldu öbürü o koltuğa geçince beni geriyor 🤣

Eki Görüntüle 3265891
Maşallah 🧿 Bana alttan baktı yolk kesesi bile azıcık görünüyordu beyaz beyaz ☺️☺️ baya netti kese . Özele gittim, cihazı da baya iyiydi . Çok şükür. 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi yani 7.haftaya denk geliyor

Maşallah 🧿 Bana alttan baktı yolk kesesi bile azıcık görünüyordu beyaz beyaz ☺️☺️ baya netti kese . Özele gittim, cihazı da baya iyiydi . Çok şükür. 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi yani 7.haftaya denk geliyor
Maşallah kaçıncı haftadasınız😊 bana 6.hafta herhangi bir gün gel kalp atışına bakalım dedi 🍀

Kızlar ben de bugün kan verdim.557 çıktı beta hcg.Hafyaya Çarşamba gel kese yi görürüz inşallah dedi.Venim koyu kahverengi akıntım devam ediyor.Sanki önceki aydan kalan gibi

Hamilelik uygulamalarının bazılarında örneğin 7. Haftadaysan 8. Hafta yazıyor niye öyleki

Eklentiler

• IMG_20230626_122213.jpg
    IMG_20230626_122213.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 54
X