2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Kızlar progestanı ne şekilde ve günde kaç kez alıyorsunuz acaba.Kullannalar yazabilir mi

Ya çok sevindim canım ben cuma verdim işte 430 du doktora attım bayramdan sonra görüşelim demiş acaba gitsem görür müydüm bende. Sağlıkla kucağına al ❣️❣️❣️🥹
Canım ben en son geçen hafta salı baktırdim 319du cuma gittiğimde bakcaklar sanıyordum betaya bakmamişlar bugunde söyledim kese görünürse gerek yok betaya bakmamiza dedi kese gorununce de bakılmadı şuan betam kaç bilmiyorum bile🙈 bizim sat tarihimiz seninle aynı sanırım

Kızlar progestanı ne şekilde ve günde kaç kez alıyorsunuz acaba.Kullannalar yazabilir mi
Sabah akşam ağızdan alıyorum 100 mg düşük doz.Benim doktorum ağızdan al dedi.Leke vs olmadı önlem amaçlı kullanıyorum ben kayıplarım olduğu için

Sabah akşam ağızdan alıyorum 100 mg düşük doz.Benim doktorum ağızdan al dedi.Leke vs olmadı önlem amaçlı kullanıyorum ben kayıplarım olduğu için
Teşekkür ederim canım benim.Benim kahve akıntım var içeyim bende

Canım ben en son geçen hafta salı baktırdim 319du cuma gittiğimde bakcaklar sanıyordum betaya bakmamişlar bugunde söyledim kese görünürse gerek yok betaya bakmamiza dedi kese gorununce de bakılmadı şuan betam kaç bilmiyorum bile🙈 bizim sat tarihimiz seninle aynı sanırım
Evet canım aynıydı ama ben şuan 3 haftalık çıktı değer tam yumurtlama zamanımda bilmiyorum ki doktorda bayramdan sonra gel dedi zaten yarın bir daha vereceğim kan kollarım mosmor ama değeri görünce hiç bir önemi yok. Hangi hastane hangi doktora gittin

Kızlar doktora gidecekler ne yaptınız bakalım 😂😊
Canım bana beta baktırdı 557 çıktı. Haftaya çarşamba ramdevu verdi kese için.Benim geç döllenme olduğu için haftaya inşallah görürüz.Lazeri sordum.yüz bölgesine tek yaptırabilirsin ve ilişki olmasın dedi.Kanama yapmasın boş yere dedi.biz ilişki yaşadık 2 sefer ama artık yaşamayız🙏

Kızlar selam benim gögüs uçlarım çok aşırı hassas napsam bilemiyorum geçer mi bu acaba geceleride sancı giriyo bazen gögüsüme çok acı verici oluyor yaşayanınız var mı? Bu arada karnımda aşırı şiş hiç inmiyo sanki :KK43:((

X