Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben en son geçen hafta salı baktırdim 319du cuma gittiğimde bakcaklar sanıyordum betaya bakmamişlar bugunde söyledim kese görünürse gerek yok betaya bakmamiza dedi kese gorununce de bakılmadı şuan betam kaç bilmiyorum bile bizim sat tarihimiz seninle aynı sanırımYa çok sevindim canım ben cuma verdim işte 430 du doktora attım bayramdan sonra görüşelim demiş acaba gitsem görür müydüm bende. Sağlıkla kucağına al
Beta degriniz kacti acaba4+6 günlüğüz keseyi gördük bugün :) yaş 27 ilk bebeğim olacak
Sabah akşam ağızdan alıyorum 100 mg düşük doz.Benim doktorum ağızdan al dedi.Leke vs olmadı önlem amaçlı kullanıyorum ben kayıplarım olduğu içinKızlar progestanı ne şekilde ve günde kaç kez alıyorsunuz acaba.Kullannalar yazabilir mi
Teşekkür ederim canım benim.Benim kahve akıntım var içeyim bendeSabah akşam ağızdan alıyorum 100 mg düşük doz.Benim doktorum ağızdan al dedi.Leke vs olmadı önlem amaçlı kullanıyorum ben kayıplarım olduğu için
Betama hiç baktırmadım doktor keseyi görünce kan tahliline gerek yok dediBeta degriniz kacti acaba
Yan etkisi yok demi baş dönmesi halsizlik vsSabah akşam ağızdan alıyorum 100 mg düşük doz.Benim doktorum ağızdan al dedi.Leke vs olmadı önlem amaçlı kullanıyorum ben kayıplarım olduğu için
Bazılarında yapıyormuş galiba ama bende yapmıyor. Halsizlik zaten gebelikten dolayı varYan etkisi yok demi baş dönmesi halsizlik vs
Canım sen ağızdan mi yoksa vajinal olarak mı alıyorsun acabaBazılarında yapıyormuş galiba ama bende yapmıyor. Halsizlik zaten gebelikten dolayı var
Evet canım aynıydı ama ben şuan 3 haftalık çıktı değer tam yumurtlama zamanımda bilmiyorum ki doktorda bayramdan sonra gel dedi zaten yarın bir daha vereceğim kan kollarım mosmor ama değeri görünce hiç bir önemi yok. Hangi hastane hangi doktora gittinCanım ben en son geçen hafta salı baktırdim 319du cuma gittiğimde bakcaklar sanıyordum betaya bakmamişlar bugunde söyledim kese görünürse gerek yok betaya bakmamiza dedi kese gorununce de bakılmadı şuan betam kaç bilmiyorum bile bizim sat tarihimiz seninle aynı sanırım
Canım bana beta baktırdı 557 çıktı. Haftaya çarşamba ramdevu verdi kese için.Benim geç döllenme olduğu için haftaya inşallah görürüz.Lazeri sordum.yüz bölgesine tek yaptırabilirsin ve ilişki olmasın dedi.Kanama yapmasın boş yere dedi.biz ilişki yaşadık 2 sefer ama artık yaşamayızKızlar doktora gidecekler ne yaptınız bakalım
Bende ağızdan alınca çok fena baş dönmesi yapıyor o yüzden hazneden al dedi doktor öyle yapıyorum.Yan etkisi yok demi baş dönmesi halsizlik vs
100mg aldım.eğer yan etkileri olursa fitil olarak alayım akşamBende ağızdan alınca çok fena baş dönmesi yapıyor o yüzden hazneden al dedi doktor öyle yapıyorum.
Bilen yok mu niye böyleHamilelik uygulamalarının bazılarında örneğin 7. Haftadaysan 8. Hafta yazıyor niye öyleki
Doktor al dedi dimi100mg aldım.eğer yan etkileri olursa fitil olarak alayım akşam
Günde üç alıyorum vajinalKızlar progestanı ne şekilde ve günde kaç kez alıyorsunuz acaba.Kullannalar yazabilir mi