- 2 Kasım 2016
- 5.601
- 7.631
Ağızdan al dedi doktorum, ağızdan alıyorum benCanım sen ağızdan mi yoksa vajinal olarak mı alıyorsun acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağızdan al dedi doktorum, ağızdan alıyorum benCanım sen ağızdan mi yoksa vajinal olarak mı alıyorsun acaba
8. Haftanın içinde oluyorsunuz ya. Zaten parantez içinde gerçek hafta ve gün de yazıyorHamilelik uygulamalarının bazılarında örneğin 7. Haftadaysan 8. Hafta yazıyor niye öyleki
Günde 1 kez 400 mg fitil kullanıyorum. Gece yatmadan.Kızlar progestanı ne şekilde ve günde kaç kez alıyorsunuz acaba.Kullannalar yazabilir mi
Benim goğüslerimde oyleydi amma şimdi azaldi artikKızlar selam benim gögüs uçlarım çok aşırı hassas napsam bilemiyorum geçer mi bu acaba geceleride sancı giriyo bazen gögüsüme çok acı verici oluyor yaşayanınız var mı? Bu arada karnımda aşırı şiş hiç inmiyo sanki ((
Ben akşam yatmadan önce vajinal olarak alıyorum 200 mgKızlar progestanı ne şekilde ve günde kaç kez alıyorsunuz acaba.Kullannalar yazabilir mi
Hadi hayırlı olsunKızlar ben bugün doktora gittim 7. Haftada görünüyordum son adet tarihime göre. Bebeği de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür 6+3 görünüyor ultrason da
bu kararı sanırım alerji doktorları veriyormuş canım olmadı kulak burun boğaz doktoruna görün onlar sevkini yapar alerji kliniğine çünkü hamilelerin kullanabildiği alerji ilaçları varKızlar benim alerjim inanılmaz artti, burnum tıkalı, boğazım kaşıniyor ve sürekli hapsırıyorum. Bi gece acile gidecek kadar oldum. Doktor ilac kullanma dedi ama ilac veren doktorlar da var. Ne yapacam hic bilmiyorum?
Betama hiç baktırmadım doktor keseyi görünce kan tahliline gerek yok dedii
Teşekkür ederimAnladim cnm. Hayrlis olsun bebisin
Koku hassasiyeti bende de baya var ama bulantım ve kusmam yokKızlar her şeyin kokusu batıyor bana her şey cok keskin kokuyor sanki poğaça kokusu battı burnuma demin midem hopladı elimdeki sabun kokusu da sanki cok keskin kokuyor cok kötüyüm sabahtan beri normal mi bu kokular cok fena cok kötüyüm
Maalesef normal canim üst aşaması eşinin kokusu bile keskin gelecek bir noktadan sonra 12 13 haftalarda geçiyor ama inşallah senin daha erken biterKızlar her şeyin kokusu batıyor bana her şey cok keskin kokuyor sanki poğaça kokusu battı burnuma demin midem hopladı elimdeki sabun kokusu da sanki cok keskin kokuyor cok kötüyüm sabahtan beri normal mi bu kokular cok fena cok kötüyüm
Yolk kesesi net gözüküyor haftaya kalp atışı için gelin dedi doktorKızlar bende bugün keseyi gördüm 5+3
Öncelikle Allah bağışlasın şuan hamilelik döneminde olduğun için her şeye aglaman normal herşeye sinirlenmende normal üzülme dicem ama olmicak biliyorum çünkü istemesen de kafaya takacaksin çünkü bende senin gibiydimKızlar 5+3 üçüzlere gebeyim, benim sorunum psikolojik. Dün akşam eşim sosyal medya kıskançlığı yaptı, büyük bir kavga ettik. Gece ağladım bayağı. Sabah damağım şişmiş ve üst düş etlerim çekilmiş gibi uyandım. Aşırı halsiz ve yorgunum. Gün içinde de bir saat uyudum ama başım ağrıyor. Ben ne yapacağım? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.