2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Kızlar çok fena midem bulanıyor ya su bile içemiyorum
Diğer hamileliğimde üçüz olmasına ragmen bir kere bile bulantım olmadı o yüzden çok cahilim bu konuya lütfen bi fikir verin bana telefona bile bakamıyorum ne iyi gelir
Muz ekmek açık hava çubuk kraker limonlu dondurma soguk kavun naneli şeker. Bi aksam yürüyüşü dondurma eşliğinde iyi gelebilir

Ne çileler var vurduğum vuracağım iğneler gözüme gelmiyo şimdiden gecti gitti bile nerdeyse. Sağlıkla hayirli evlat nasip etsin Mevlam. Ona layık bi kul yetistirebileyim gözüme gelmiyo inan 🥰
Hatta opu olduğum gün bi kadınla aynı odadaydim oda transfer olmuştu. Ben çok agliyodum acı çektiğim için onunla konuşmaya başladık. 3 bebek kaybı yaşamış doğum sonrası 5 kez de transfer olmuş. Maddi durumdan dolayı da son kez yaptırıyoruz dedi o gün. Ağlaya ağlaya çok dua ettim sağlıklı gebelik olsun diye. Hala aklıma geldikçe o ablaya dua ederim. Bu yoldan geçenler benim gibi iyi bilirler çok tanık olmuşlardır gebe kalmak bir çok kişi için hiç kolay değil. Heleki doğal gebelik elde edenler çok ama çok şükür etsinler.
Rabbim sağlıkla.kucaklarimiza aldırsin 🤲❤️
Bende aşılama,tüp bebek sürecinden geçmiş birisi olarak kesinlikle çok çok şükür etmek lazım..
Bazen diyorum Allah'ım başımı secdeden kaldırmasam.bile sana şükür tam etmiş olmam🥺🤲♥️ herşey onun mucizesi 🌸🌿

Diğer hamileliğimde üçüz olmasına ragmen bir kere bile bulantım olmadı o yüzden çok cahilim bu konuya lütfen bi fikir verin bana telefona bile bakamıyorum ne iyi gelir
Sade sodaya limon sıkıyorum bana iyi geliyor. Dene canım

Rabbim sağlıkla.kucaklarimiza aldırsin 🤲❤️
Bende aşılama,tüp bebek sürecinden geçmiş birisi olarak kesinlikle çok çok şükür etmek lazım..
Bazen diyorum Allah'ım başımı secdeden kaldırmasam.bile sana şükür tam etmiş olmam🥺🤲♥️ herşey onun mucizesi 🌸🌿
Kesinlikle haklısın. İlk kan tahlili çıktığı da şükür namazı kıldım. Kucağıma aldığımda da Rabbım nasip etsin. Uyku uyumadan şükür etsek tıpkı dağlar çiçekler hayvanlar gibi genede sukrumuz tam olmaz. 😔

Kesinlikle haklısın. İlk kan tahlili çıktığı da şükür namazı kıldım. Kucağıma aldığımda da Rabbım nasip etsin. Uyku uyumadan şükür etsek tıpkı dağlar çiçekler hayvanlar gibi genede sukrumuz tam olmaz. 😔
Rabbim kucaklarimiza sağlıkla almayı nasip etsin canım, tüm arkadaşlarımın da 🤲🌿♥️
Hayırlı evlat olsunlar

Çubuk kraker taze zencefilli su miden boş olmasın illa az az birseyler atistir

Bende öyleydim doktor prilam yazdı bi tık daha iyiyim

Kızlar demin lavanoda iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm koyu renk çok afedersiniz.Aşırı moralim bozuldu.Bugün sabah taziye vardı ağladım üzüldüm ondan mı oldu acaba.Yarın sabah randevum var

Kızlar demin lavanoda iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm koyu renk çok afedersiniz.Aşırı moralim bozuldu.Bugün sabah taziye vardı ağladım üzüldüm ondan mı oldu acaba.Yarın sabah randevum var
Stres kaynaklı olabilir ama normal de olabilir korkmayın yatın dinlenin güzelce. Yarın hekiminiz en doğru bilgiyi verir 🙏

Prifemyn verdi benim doktorum da günlerce hiçbir şey yiyemedim bulantıdan artık gece 2 tane içiyorum ertesi gün çok rahat ediyorum ama acıkırsam yine bulantım oluyor aç kalmamaya çalışıyorum

Yaklaşık 10 gündür iki güne bir ayni sıkıntıyı yaşıyorum ama bi çok kişi yaşıyormuş korkutmasın gereken bi durum değilmiş başlarda hamile oldugumu leke ile birlikte öğrendim o yüzden 2 güne bir kan verdim erken gidip moralim bozulsun da istemedim normal bisey olduğunu bildiğim halde yarın doktor kötü birsey diyecek diye de ödüm kopuyor

Ay telaşlanmayın. Olur hamilelerde boyle lekelenmeler. Yarin doktora söylersiniz. Stressden uzak durmaya çalış canım

Ben ne yiyeceyimi bilemez oldum. Ağzımın tadı yok midem bulanıyor bişey yiyemiyorjm bebeğimde aç kaldı ya kendimi zorlasamda cok az 🤦🏻‍♀️

Yaklaşık 10 gündür iki güne bir ayni sıkıntıyı yaşıyorum ama bi çok kişi yaşıyormuş korkutmasın gereken bi durum değilmiş başlarda hamile oldugumu leke ile birlikte öğrendim o yüzden 2 güne bir kan verdim erken gidip moralim bozulsun da istemedim normal bisey olduğunu bildiğim halde yarın doktor kötü birsey diyecek diye de ödüm kopuyor
Keşke erken gitseydin canım.benim ilk kez bu akşam geldi.

Canım benimde kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittim progestan verdi ama normal olduğunu söyledi.

Ben ne yiyeceyimi bilemez oldum. Ağzımın tadı yok midem bulanıyor bişey yiyemiyorjm bebeğimde aç kaldı ya kendimi zorlasamda cok az 🤦🏻‍♀️
Benimde aynı şekilde. Kusmalarım da başladı afedersiniz yediğimi de çıkarıyorum. Ama bebek aç kalmazmış bizim depodan yermiş öyle diyorlar

X