- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
Benim 2.35 doktot bişey demedi normaldir umarimEvet bugün ben başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2.35 doktot bişey demedi normaldir umarimEvet bugün ben başladım
Benimde tsh 3.80 çıktı bana da 25 mg levotiron verdi doktorKizlar mrb,aranızda troid değerlerinden anlayan var mı?ben randevumu bayramdan sonraya almıştım 4+5 haftalıgim şu an kese vs görünmez daha diye sağlık ocağından kan verdim bugün tsh değerine de bakilmasini istedim ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi tabi sanki yüksek gibi geldi bir aydınlatan olursa sevinirim
Seninki çok yüksek değil benim 3.80 çıktı levotiron verdi sana normal dediyse çok yüksek olarak görmemiştir bide bazen tsh değeri dışında t4 ve t3 değerine de bakıyorlarYarı yarıya düşebilen bir değer mi şimdi beni de bir panik aldı offf
Tsh 2.99
T4 1.41 çıkmış bende 14 haziranda doktor normal bu değerler dedi iki ayrı doktor da Burda kızlar yüksek dedi suan çok panik haldeyim anksiyetem çıktı
Valla canım bana doktor dusebilcegini söyledi boşa ilaç vermeyeyim dedi baktılar düşmüş şuan için bir sorun yok dedi. Yani bende dün burda yüksek denildiği için doktora özellikle bakalım değerlere demiştim.Yarı yarıya düşebilen bir değer mi şimdi beni de bir panik aldı offf
Tsh 2.99
T4 1.41 çıkmış bende 14 haziranda doktor normal bu değerler dedi iki ayrı doktor da Burda kızlar yüksek dedi suan çok panik haldeyim anksiyetem çıktı
Kristia 5+2de keseyi gördük tabloya yazabilirmısın konuşma arasında kalmışBenim tsh 2.99
t4 1.41
T3 4.22 çıkmış doktor yüksek demedi normal dedi gebelik içinde çok şaşırdım suan
ben hiç test tahlil vermedim tsh ne onu bile bilmiyorum erken değil mi böyle şeyler için. benim doktorum bir şey istemedi.Yarı yarıya düşebilen bir değer mi şimdi beni de bir panik aldı offf
Tsh 2.99
Gebelik idrar yolu enfeksiyonunda kullanılan bi ilaç benim bildiğim kadarıyla kullanmanızda bi sakınca yok kültür vermek de çok yerinde ona uygun tedaviyle de sonrasında yola devam edebilir benimde bildiğim kadarıyla içiniz rahat olsun
Ay evet düzeltmeye çalışıyorum ben de ben yaptım herhalde diyekızlar sizinde mavi oldu mu bu forum pembeden maviye döndü ya niye böyle pembe iyiydi tek bana değil dimi
Çok sinir oldum inş evrenin mesajı değildir diyordum erkek mi acaba diye hahaha kız bebeğe çok empoze etmişim kendimi ya alınıp gücenecek bebe anne kuzusu kızsa da erkekse de kabulüm diyip duruyorum göbeğimeAy evet düzeltmeye çalışıyorum ben de ben yaptım herhalde diye
Canım kaç haftalıksın?ben hiç test tahlil vermedim tsh ne onu bile bilmiyorum erken değil mi böyle şeyler için. benim doktorum bir şey istemedi.
Ay yemin ediyorum aynısını düşündümÇok sinir oldum inş evrenin mesajı değildir diyordum erkek mi acaba diye hahaha kız bebeğe çok empoze etmişim kendimi ya alınıp gücenecek bebe anne kuzusu kızsa da erkekse de kabulüm diyip duruyorum göbeğime
Teşekkür ederimGebelik idrar yolu enfeksiyonunda kullanılan bi ilaç benim bildiğim kadarıyla kullanmanızda bi sakınca yok kültür vermek de çok yerinde ona uygun tedaviyle de sonrasında yola devam edebilir benimde bildiğim kadarıyla içiniz rahat olsun
Ay çok hoşuma gitti şu pembeden kurtuldum diye böyle kalmalı ya da renk secebilmeliyiz ya shsjsjs. Ben erkek istiyorum çıldırıyorum erkek bebelere yıllardırAy evet düzeltmeye çalışıyorum ben de ben yaptım herhalde diye
Evet değiştirebiliyor ayarlarda vardıAy çok hoşuma gitti şu pembeden kurtuldum diye böyle kalmalı ya da renk secebilmeliyiz ya shsjsjs. Ben erkek istiyorum çıldırıyorum erkek bebelere yıllardır
Hayır öyle yapın. Belirtiniz var mıMerhaba arkadaslar. Benm bugun itibariyle bata 3 gun kalmis olacak ben kan tahlili icin batin bir hafta gecmesini beklemeyi dusunuyorm. Idrar testleryle gun gun takip ederm. Bir sakncasi olur mu sizce
İnşallah duyarsınız insanın kaybı olunca her şeyden korkar oluyor etkileniyor çok iyi anlıyorum sizi. Kötü şeyler düşünmemeye çalışınKızlarrr günaydın bugün kalp için randevumuz var bana dua edin kaç gündür kabus görüyorum bu gece de kötü şeyler diyordu doktor çok stres yaptım sanırım bir kaybım olunca. İnş güzel haberlerle gelirim bugün 7+2 yim ama geç döllenme oldu büyük ihtimal yine de sağlıklıysa duyarım kalbi diyorum
Kız da kız diyorum ben ama hayırlısı olsun tabii ki sağlıklı olsun da evlatlarımız gerisi boş hepsi evlatAy çok hoşuma gitti şu pembeden kurtuldum diye böyle kalmalı ya da renk secebilmeliyiz ya shsjsjs. Ben erkek istiyorum çıldırıyorum erkek bebelere yıllardır