2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Doktordan döndüm kızlar kese henüz yok gözukmüyor çünki 4+1mişim ben🤷🏽‍♀️ sata göre 4+5sanıyordum rahim duvarı 24mm kalınlaşmış iyi gidiyor dedi. Pazartesi tekrar gel ama ben yokum başka doktor kontrol etsin dedi. İdrar ve kan testi verdim bakalım sonuçlar ne çıkacak☺️
Bende 4+5 im.muhtemeln geç döllenme oldu canım

Doktordan döndüm kızlar kese henüz yok gözukmüyor çünki 4+1mişim ben🤷🏽‍♀️ sata göre 4+5sanıyordum rahim duvarı 24mm kalınlaşmış iyi gidiyor dedi. Pazartesi tekrar gel ama ben yokum başka doktor kontrol etsin dedi. İdrar ve kan testi verdim bakalım sonuçlar ne çıkacak☺️
çok sevindim bende kan vereceğim bakalım sonucu doktora gönderince ne diyecek bekliyorum ya gel diyecek ya bekle :) ama heyecanlıyım :) hangi doktora gittin nasıldı

beta değeri mutlaka banda yazar mısın satlarımız aynı ama sanırım benim ki geç döllenme oldu ilk hangi gün kaçla öğrenmiştin onuda yazarsan bir bakarım bende

Kuzum kötü hissetme kendini kızlar da kötü bisey demedi doktorlar bazen yasaklıyor ben de seninle aynı düşüncedeyim bence cinsellik olmalı geçen gün doktora gittim doktor olmasa daha iyi dedi valla hormonlarım çok fena 😅 ama korku sardı gir çık olayını yapamıyorum bir kaç gündür açık oldu ama korkudan , herkes doktoru ne dediyse onu yapsın daha iyi bence de 😍 hiç alınganlık yapmayalım herkes heyecanlı herkes tedirgin bebişler için 🥰🙏🏻
Doktordan cıkınca haber ver mutlaka meraktayız 😍
Tabiki ben zaten doktor icin soyledim taboki beni degil doktoru dinleyeceksiniz. Sadece fikrimi soyledim bizim doktorlar boyle diyor diye. Teşekkür ederim 🙏🏻 benimde kesem gorundu bebek daha degil. Aslinda 5+4üm amma ultrason 6+6 yazmış

Kızlar benim de randevum bugün 14.30 da idrar yolu enfeksiyonu için büyük ihtimalle antibiyotik başlayacak. İç camasirimi günde 3 kez degisiyorum. 3.5 litre su içiyorum, ayaklarımı sıcacık tutuyorum. Şimdilik elimden gelen bunlar. Allah'a tevekkül ettim. İçim çok rahat bugün insaallah keseyi ve bebeği görürüz. 5+4 😊

Canım neden ve kimden özür diliyosun ki, özür dilenicek bişey yapmadın herkes kendi fikrini düşüncelerini serbestce yazabilir buraya ister doğru ister yanlış
Herkes kendi doğrusunu yanlışını biliyor zaten, sıkıntı yok yani özürde gereksiz❤️❤️
Çok teşekkür ederim kendim de bugun cok heyecanli ve stressliyim bilemedim kendimi nasıl ifade etdim

Kızlar benim de randevum bugün 14.30 da idrar yolu enfeksiyonu için büyük ihtimalle antibiyotik başlayacak. İç camasirimi günde 3 kez degisiyorum. 3.5 litre su içiyorum, ayaklarımı sıcacık tutuyorum. Şimdilik elimden gelen bunlar. Allah'a tevekkül ettim. İçim çok rahat bugün insaallah keseyi ve bebeği görürüz. 5+4 😊
Benbebegi gormedim biraz nokta kadar bisey gorundu sonra gitti

Bizim de bugün sata göre 5+6 olması gerekirken 5+3 çıktı geç döllenme olabilir dedi, yolk sac göründu bebek de ufaktan göründü o okun ucundaki parlaklık bebek dedi, kalp atışı için henüz erken dedi bayram sonrasında çağırdı ayın 3 ünde gel dedi, minicik kese arkası kanama var dedi yine ilk çocuğumda da öyle olmuştu, progestan başladi, abartılacak bir düşük tehliken yok bu tedbir amaçlı dedi, bir de geçici olarak ilişkiyi yasakliyoruz dedi, testler verdi sağlık ocağında yaptır buraya boşuna para ödeme dedi, ben hala ailelere söylemedim ayın 3 ünu mu beklemeliyim daha çoook var 🤦🏻‍♀️ 7 haftalık olacak ayın 3 ünde, bu arada rahim yapimdan dolayı karından hiçbir şey göremedi, vajinal baktı hiçbir zararı yok dedi vajinalde göründü, rahim yapin arkaya doğru mu dedi sivri bir yapısı var geride mi bişey dedi, ilk cocugumda da ters demişti başka doktor hemen görülmemişti yine

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-23-11-23-00-349_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-06-23-11-23-00-349_com.whatsapp.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 55
Bende 4+5 im.muhtemeln geç döllenme oldu canım
çok sevindim bende kan vereceğim bakalım sonucu doktora gönderince ne diyecek bekliyorum ya gel diyecek ya bekle :) ama heyecanlıyım :) hangi doktora gittin nasıldı
beta değeri mutlaka banda yazar mısın satlarımız aynı ama sanırım benim ki geç döllenme oldu ilk hangi gün kaçla öğrenmiştin onuda yazarsan bir bakarım bende
Evet olabilir geç döllenme ama birşey demedi bakalım artık beklemedeyim😊

Bebeğim gebe kalmayı düsündüğüm zaman gittigim doktora gittim yine yaşama doktor bulana kadar devam edicem ☺
Betayı bana mı sorduysan
14 haziranda 13.59
17 haziranda 80.86
20 haziranda 319 çıktı bugünki henüz belli degil acaba yanlışlıkla almayı mı unuttular diyorum çünki idrar sonuçları ve t4 ve tsh sonuçlarım çıkmış beta yok

Kizlar bugun konustum alttan muayene edicem dedi. Annem de beni biraz korkuttu Turkiyede yapmiyorlar falan diye. Bir sakincasi var mi? Yada hani bebegi etkilicek olsa doktor yapmaz diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ben tüp bebek ile gebeyim. ilk günden beri hep alttan bakıyor doktorum. kanama geçirdim kanamada bile alttan baktı bir şey olmuyor. keseyi bebeği kalp sesini erken duydum o yüzden. 5+5 de kalp sesini duydum

Kızlar diyarbakır da olan varmı aranızda.Ben memorialde devam edecem sanırım.doktorum bilgili tecrbi hekimdi

Koydum canım yukarıya, bebek daha çok küçük mm söylemedi, 5+3 geç döllenme dedi
Benim kağdın arkasına 6 hafta yazdı ama konulurken 5 falan diyodu hiç anlamadım 🤣🤣 tek anladığım benek belli bir büyüklüğe gelene kadar net birsey diyemeyecekler benim fotoda çok uzaktan verdi anlamıyorum hiç

Kızlar ben doktordan çıktım ilaç iyne falam yazdı. Moralim çok bozuk . Karnıma iyne vuracaklar 10haziran yine gidicem kalp atışı için gebelik çok stressli bişey korku insanı sarıyor. Doktorum bana ne aglama ne yüksekten gülme dedi. Ağır kaldirma yolculuk olmaz dedi
ne ıgnesı yazdı canım?

X