Ay yüzde en etkili cihaz hangisi bende emzirme sonrasında basliycam. Hem yüz hem vücutBen tüp bebekte yüzüme lazer yaptırıcaktım doktorum yüzüme bile yaptırmama izin vermemişti
Her doktor farklı yorumluyor demek kiBen tüp bebekte yüzüme lazer yaptırıcaktım doktorum yüzüme bile yaptırmama izin vermemişti
Ay nasıl yani bu çok garip geldi banaKızlar ben bugün doktorumdan güneş kremi istedim kesinlikle hiçbir güneş kremini önermiyorum dedi
Güneşede çıkmıycaksın dedi çıktıgındada hep şapka takıcaksın dedi
Evet ya ama bunu söylerken aşırı ciddiydi sakın sakın kullanmıyorsun dediAy nasıl yani bu çok garip geldi bana
Herkes kullanıyor kullanmamak garip bence çatlak kremi falanda kullanılmayacak o zamanEvet ya ama bunu söylerken aşırı ciddiydi sakın sakın kullanmıyorsun dedi
Geneldr yurtdısındaki doktorlar zaten hamilelikte bişey kullanılmasına tamamen karsılar
Aynen ben de aynı fikirdeyim güneşe mecbur çıkacağız hepimiz yaz günü, progesterondan lekeye eğilimimiz var zaten o yüzden dikkat etmek lazım güneşeBen soltis aldım Allah'ın izniyle bişey olmaz. Yüzümüzde bir sürü leke mi kalsın şu genç yasimizda. Bence bunlardan ziyade kilo, kötü beslenme, sigara ve alkol daha çok etkiler bebeği direkt olarak alınan gıdalar. İçinizi ferah tutun
Bende son adet 13 mayısmerhaba son adet tarihimiz aynı mayıs 13 bende keseyi net görmek için pazartesi günü için randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alırız
Çatlak kremini sormadım ama ilk gebeliğimde kullanmıstımHerkes kullanıyor kullanmamak garip bence çatlak kremi falanda kullanılmayacak o zaman
Bende evden çalışıyorumBen çalışıyorum yorucu bir bölümde değilim ama ben de öyleyim halsizim akşamları çok yorgunum 9da uyuyorum. Allah nasip ederse bebişi kucağıma alıp 1 sene ücretsiz izin almak istiyorum
Ay bende aldırdım ve asla sürmeden çıkamam sapka korumaz kiÇatlak kremini sormadım ama ilk gebeliğimde kullanmıstım
Ama güneş kremine böyle tepki verince sasırdım eşinde yanımdaydı ben sürsem bile eşim karsı gelir artık
Doğrusu korktumda sürmem yani
Yüzümdeki benleri aldırmıstım ve hep güneş kremi sürmem gerekiyor benim kışın bile
Bunuda söyledim şapka tak o zaman dedi
Beni de aradılar kuzum şaşırdım valla boyel bir uygulama olduğunu bilmiyordum yarın gidicem bendeBeni sağlık ocağından aradılar kızlar bildirmek gerekiyormuş sanırım hamilelik durumunu tahlil kalp atışı aşı takibi yapılıyormuş
Evet bende sürmeden çıkamıyorumAy bende aldırdım ve asla sürmeden çıkamam sapka korumaz ki
Bence deBenim de dişlerim ağrıyor damağım yara oldu bebişler etimizden kemiğimizden bol bol faydalanıyor sanırım
Az kalmış canımAy bende ogretmenim amma azerbaycanda temmuza kadar calisiyoruz oğrenciler gelmiyor
Güzel bir uygulama olmuş ya keşke şu tarama testlerini de yapsalar özelde bir sürü para vereceğizBeni de aradılar kuzum şaşırdım valla boyel bir uygulama olduğunu bilmiyordum yarın gidicem bende
görürsünüz insallah sizlerdemerhaba son adet tarihimiz aynı mayıs 13 bende keseyi net görmek için pazartesi günü için randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alırız