2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar ben bugün doktorumdan güneş kremi istedim kesinlikle hiçbir güneş kremini önermiyorum dedi
Güneşede çıkmıycaksın dedi çıktıgındada hep şapka takıcaksın dedi

Ben soltis aldım Allah'ın izniyle bişey olmaz. Yüzümüzde bir sürü leke mi kalsın şu genç yasimizda. Bence bunlardan ziyade kilo, kötü beslenme, sigara ve alkol daha çok etkiler bebeği direkt olarak alınan gıdalar. İçinizi ferah tutun

Aynen ben de aynı fikirdeyim güneşe mecbur çıkacağız hepimiz yaz günü, progesterondan lekeye eğilimimiz var zaten o yüzden dikkat etmek lazım güneşe

Herkes kullanıyor kullanmamak garip bence çatlak kremi falanda kullanılmayacak o zaman
Çatlak kremini sormadım ama ilk gebeliğimde kullanmıstım
Ama güneş kremine böyle tepki verince sasırdım eşinde yanımdaydı ben sürsem bile eşim karsı gelir artık
Doğrusu korktumda sürmem yani
Yüzümdeki benleri aldırmıstım ve hep güneş kremi sürmem gerekiyor benim kışın bile
Bunuda söyledim şapka tak o zaman dedi

Ay bende aldırdım ve asla sürmeden çıkamam sapka korumaz ki

Beni sağlık ocağından aradılar kızlar bildirmek gerekiyormuş sanırım hamilelik durumunu tahlil kalp atışı aşı takibi yapılıyormuş
Beni de aradılar kuzum şaşırdım valla boyel bir uygulama olduğunu bilmiyordum yarın gidicem bende

Ay bende aldırdım ve asla sürmeden çıkamam sapka korumaz ki
Evet bende sürmeden çıkamıyorum
Çünkü güneşte çogalıyor ama bilmiyorum çok çekindim öyle diyince gittiğİm doktorda çoK bilgili yaşıNı başını almış herkesin çok begendiği bi doktor

Ben hep sağlık ocağında yaptırmıştım önceki gebeliklerimde tahlillerimi, özelde doktoruma gösteriyordum.

Ya kızlar düğünde 5 dk kadar sigara dumanlı ortamda kalmak zorunda kaldım hemen cıktım sonra ama birşey olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…