Tüp bebek canım , çok teşekkürlerYaaaa hayırlı olsun çok sevindimdoğal yollardan mı ikiz tüp bebek ikizi mi
Ben öğretmenim şuan okul tatil diye çalışmıyorum evdeyimKimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Amin inşallah ikiz olmasını isterim ne yalan söyliyimTek yumurta ikizleri tek kesede mi oluyodu acaba bende ikizmi diye düşündüm. Ama bi sey diyemedimRabbım sağlıkla zamanında kavuştursun amin
Çalışıyorum ben, öğle yemeğinden sonra çok uyku bastırıyor mescite kaçıp yarım saat uyuyorumKimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Bebek arabasi için onerim çift yönlü alın kesinlikle, ben ilkinde tek yönlü almıştım aşırı pişmanımBebek arabası reklamları çıktı karşıma5’li set beğendim hem uygun hem de çok iyi insta da çıktı bir an düşündüm alsak mı diye 3950 bebek arabası puset yatak park yatak araba koltuğu , dolar arttıkça fiyatlar da artacak gibi bir kararsız kaldım
Ben çalışıyorum yorucu bir bölümde değilim ama ben de öyleyim halsizim akşamları çok yorgunum 9da uyuyorum. Allah nasip ederse bebişi kucağıma alıp 1 sene ücretsiz izin almak istiyorumKimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Al benden de o kadar, evden çalışıyorum ve o kadar halsizim ki. Uyukluyorum ara ara. Uzanayım dedim yarım saat uyumuşum. Bir de duygusallık had safhada. Eşimle kavga ettim evleneli 1,4 sene oldu, memleketime gidemedim bu bayramda diye. O kadar kötüyüm ki. Ağladım sonrasında. Eşim de gebeliği düşünüyor ama uçakla gidilirdi ya. İstemedi işte. Çok moralim bozuk.Kimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Benim de dişlerim ağrıyor damağım yara oldu bebişler etimizden kemiğimizden bol bol faydalanıyor sanırımKızlar tüm kemiklerim ağrıyor birde üstüne çeneme vurdu çenemi oynatamıyorum yemek yerken bile zorlanıyorumnasıl bir ağrı bu çenesi ağrır mı insanın
Eşim de ailesinin yanına gidiyor ama ben gitmedim açıkçası ya kendim istemedim. Bence sabret inşallah 2.trimesterda aklın bebekte kalmadan gidersin daha rahatAl benden de o kadar, evden çalışıyorum ve o kadar halsizim ki. Uyukluyorum ara ara. Uzanayım dedim yarım saat uyumuşum. Bir de duygusallık had safhada. Eşimle kavga ettim evleneli 1,4 sene oldu, memleketime gidemedim bu bayramda diye. O kadar kötüyüm ki. Ağladım sonrasında. Eşim de gebeliği düşünüyor ama uçakla gidilirdi ya. İstemedi işte. Çok moralim bozuk.
Ay bende ogretmenim amma azerbaycanda temmuza kadar calisiyoruz oğrenciler gelmiyorBen öğretmenim şuan okul tatil diye çalışmıyorum evdeyim
Tebrik ederim sizi. Tek yumurta ikizine cok benziyor keşke ordan sorsaydiniz. İlk defe boyle gordum sanki iki bebek var içerde. Üçüzlerden sonra çok iyi gelirdiAmin inşallah ikiz olmasını isterim ne yalan söyliyimiinşallaj öyledir tabi hayırlısından saglıklısından
Evet ya üçüzlerden sonra zaten hep çogul olsun istiyorum sanırım hevesimi alamadıgım için ama tabi hayırlısı saglıklısı ama üçüzlerimin 2 tanesi tek yumurta ikiziydi 9 haftalıkken ögrenmiştim fransada erken haftalarda görünsede söylemiyorlar garanti olsun diyeTebrik ederim sizi. Tek yumurta ikizine cok benziyor keşke ordan sorsaydiniz. İlk defe boyle gordum sanki iki bebek var içerde. Üçüzlerden sonra çok iyi gelirdi
Aynı şeyi düşünüyoruz çocuk büyütmek zor iş, aynı anda aradan cikmasi güzel ilkinde cahil cesareti çok istiyor insan ikincide öyle olmuyor başına gelecekleri bildiğinden cesaret edemiyorBen de kardeşi olsun isterdim çok aralarında yaş az olsun bir taraftan ikiz olsaydı bir seferde biterdi uykusu yemeği aynı anda düzene girerdi şimdi tek olunca bir kaç yaş sonra bir tane daha isterim gibi geliyor diğeri düzene girince her şey yeni baştan
Evet lazere ara vermek lazım. Zaten hormonlar sağolsun lazerde biten yerler bile coşacak tekrarKızlar alttan muayne konusunda tedirgin oluyor musunuz yani temiz olup olmaması açısından? Ben 2 ay önce lazere başlamıştım şimdi mecbur yarıda bıraktım hamileliğin ilerleyen zamanları için çok geriliyorum çünki çok zor olacak o göbekle
Canım kaşık ağrın nasıl benim başlarda ara ara giriyordu şuan sürekli hissetiriyor seninde mi öyleBen calisiyorum 8-5. Gunluk 1 saate yakin da yuruyus yapiyorum yavas modda. Yorgunluk vs yok ben de henuz ama kasık agrim devam ediyor benim. Onun verdigi stres dısinda iyiyim cok sukur