2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Endişe ediyordur kavga etme canım o da sizi düşünüyor bebişle ben de normalde çok uçağa biniyorum ama hep korkarım o yüzden bi yere gitmeye yemedi benim panik olurum kasarım kendimi diye korktum bu yıl hiçbir yere gitmem diyorum korkudan
Moralini bozma bol bol dinlenirsin kendine ayır bu dönemleri

merhaba son adet tarihimiz aynı mayıs 13 bende keseyi net görmek için pazartesi günü için randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alırız

Ben lazere gittim azaldı ama devam etmedim bir kaç aydır jiletle alıyorum suan haftada bir , alttan muayenede en rahat hastası ben oluyorum doktorların şak diye açıyorum
göbüş çıkınca alabildiğim kadar alırım daha da büyük olunca eşim ben alırım dedi ya ahahahaha bilmiyorum napcam

Bende 1 tane kıl tüy kalmışsa rezil olacakmışım gibi geliyor sonra diyorum ki onlar kim bilir neler görüyodur ama çekincesi geçmiyor işte insanın bir de göbekli halimizle yandık yani
Şimdi tekrarjilet vurunca uyanacak birde üstüne arkadaşın dedigi gibi hormonlardan coşacak kıllartüyler valla eşim alcak olsa korkabilirim ben zor çünki

Bende 112 deyim perişan oluyorum bazen korkuyorum da nöbet baya zorlayıcı ambulansta daha bi zor
Allah kolaylıkk versin bi kere hasta sevkine gitmiştim hiç gebelik falan yokken hatta 2 sene olmuştur onda bile midem mahvolmuştu, Allah yardımcınız olsun

Valla hiç utanılacak bisey değil hastalıkta sağlıkta aldırırım ben sanırım ona rahatça ona lazım olsa bende ondan alırım hamileyken zaten lazer asla önermiyor doktorlar salıcaz mecbur ağda bir düşündüm ama o da kasılmalara yol açıyormuş ve zaten lazere devam ederim bebekten sonra

Ben jiletle yapıyorum canım mecbur ağdayı pek önermiyolar gebelikte

merhaba son adet tarihimiz aynı mayıs 13 bende keseyi net görmek için pazartesi günü için randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim de 13 Mayıs:) yarın gidiyorum bakalım inşallah ilk doktor muayenesine, inşallah güzel haberler ile geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…