2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
yetişiyor canım merak etme. benim oğlum da öyleydi haftalarca uyumadım . doktorlara inanmadım saf gibi kendime zindan ettim o günleri. benimki fazlasıyla yetişti koca kafa oldu normal doğuramadım hatta

yetişiyor canım merak etme. benim oğlum da öyleydi haftalarca uyumadım . doktorlara inanmadım saf gibi kendime zindan ettim o günleri. benimki fazlasıyla yetişti koca kafa oldu normal doğuramadım hatta
Ay inşallah canım inşallah benimde öyle olur yoksa stresten ölürğm heralde

Ay inşallah canım inşallah benimde öyle olur yoksa stresten ölürğm heralde
takmayın kafanıza çok sürmüyor yetişiyor Benim ondan öncesindeki bebeğimin kalbi durmuştu ondan çok takmıştım bunda da bir şey olacak mı diye. kaç doktora gittim hepsi normal dddi inanmadım yetişene kadar.
o yüzden siz takmayın.

Kızlar sağlık ocağında yapılan testlerin sonucunu özeldeki doktorumla konuşmak istiyorum ama onlar sistemde görebiliyor mu yoksa göstermelimiyim yarın sabah randevum var ne diye gidiyorum ne diyecegim onu da bilmiyorum

Benim doktorum gördü sistemden ekranına düştü

Kızlar saçma bi soru soracam sizlere eşim şu beyaz sabunlu sirkeli temizlik bezleri ile bir yeri sildi sonrada gidip patates yaptı bende o patatesleri yedim ve resmen temizlik bezinin kokusu patateslere vermişti böyle bişey için bebişe bişey olur mu yedim patatesleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…