yetişiyor canım merak etme. benim oğlum da öyleydi haftalarca uyumadım . doktorlara inanmadım saf gibi kendime zindan ettim o günleri. benimki fazlasıyla yetişti koca kafa oldu normal doğuramadım hattaEki Görüntüle 3264812
Kızlar şükür bende kalp atışını dinledim geldim geç döllenmeydi zaten kese 7+2 bebek 6+5 ama önemli değil dedi acaba sonra bebek büyüyük keseye yetişirmi ya birde ultrasondaki bebegin alt kısmındaki ne oluyo tam olarak
Yolk sac ı biliyorum canım ama yolk sac genelde yuvarlak ve içi bol göründüğü için merak ettimOnun adı yolk canım bebekle beraber oluşan bisey zamanla küçülüyor Google araştır
Ben de öğretmenim. tam zamanına denk geldi şu an okul olsa ben gidemezdim ayağa kalkınca sürekli başım dönüyorBen öğretmenim şuan okul tatil diye çalışmıyorum evdeyim
Ay inşallah canım inşallah benimde öyle olur yoksa stresten ölürğm heraldeyetişiyor canım merak etme. benim oğlum da öyleydi haftalarca uyumadım . doktorlara inanmadım saf gibi kendime zindan ettim o günleri. benimki fazlasıyla yetişti koca kafa oldu normal doğuramadım hatta
takmayın kafanıza çok sürmüyor yetişiyorAy inşallah canım inşallah benimde öyle olur yoksa stresten ölürğm heralde
Valla benimdeBen de öğretmenim. tam zamanına denk geldi şu an okul olsa ben gidemezdim ayağa kalkınca sürekli başım dönüyor
Evet benimde var progestan kullanmaya başlayınca daha çok olduKızlar akıntısı olan var mı benim hala losyon gibi beyaz akıntım geliyor
Benim başladı dün hafifKızlar akıntısı olan var mı benim hala losyon gibi beyaz akıntım geliyor
Gün içerisinde ara ara oluyor canım bazen şeffaf bazen hafif sarı gibiKızlar akıntısı olan var mı benim hala losyon gibi beyaz akıntım geliyor
Benim doktorum gördü sistemdenKızlar sağlık ocağında yapılan testlerin sonucunu özeldeki doktorumla konuşmak istiyorum ama onlar sistemde görebiliyor mu yoksa göstermelimiyim yarın sabah randevum varne diye gidiyorum ne diyecegim onu da bilmiyorum
Tesekkurler beybiBenim doktorum gördü sistemdenekranına düştü
E nabıza düşerse görebilir diye biliyorumKızlar sağlık ocağında yapılan testlerin sonucunu özeldeki doktorumla konuşmak istiyorum ama onlar sistemde görebiliyor mu yoksa göstermelimiyim yarın sabah randevum varne diye gidiyorum ne diyecegim onu da bilmiyorum
E nabıza düştü çoktan bakalım sormak istediklerim var inşallah yarın benim için güzel geçer en son betamda 319du 3 4 gün geçti bakalım ne çıkacak sonuç. Belki Alttan muayne eder keseye bakarE nabıza düşerse görebilir diye biliyorum
Çok piştiği sürece onlar zararlı değil diye biliyorum ben canımKızlar size bişey sorucam ya ben tam döner bölgesindeyim döner yemeden de duramıyorum bi zararı olur mu bebişe sizce
1000 üstü çıkar betan yarın. İnşallah görünür de için rahatlarE nabıza düştü çoktan bakalım sormak istediklerim var inşallah yarın benim için güzel geçer en son betamda 319du 3 4 gün geçti bakalım ne çıkacak sonuç. Belki Alttan muayne eder keseye bakar
Ay umarım öyledir yemeden duramam yoksaÇok piştiği sürece onlar zararlı değil diye biliyorum ben canım