Not: Çok uzun yazmışım kızlar okuyabilene teşekkür ederim
Kızlar içimi dökmek için yaziyorum çok yoruldum kızım 9ay9günlük normalde de uykuları iyi değildi emmek için 1.5-2saatte bi kalkardı ama 21.00-22.00arası muhakkak uyurdu güne 07.00de başlardık ama 3 haftadır uykularımız çok çok kötü 4.ay atağı falan hiç birşeymiş..
1.hafta hastalıkla başladı hepimiz gribal bi enfeksiyon olduk ona yordum durumu ama hastalık vs geçince durum devam etti şimdi size uyku saatlerini yazıyorum
Önce uyuma saatleri 22.30-23.30a kaydı en geç 23.30da uyuyor ama.... aması 1saat sonra ağlayarak kalkıyor ve gece 02.30a kadar uyanık kalıyor.
02.30 bi şekilde uyudu diyelim saat başı, 40dkda bir ağlayarak uyanıyor emiyor uyuyor ama kesiklikle destek istiyor (kucakta sallanma) gece 02.30dan öğlen 12.00ye kadar uyuyoruz ama sürekli uyanarak...
Gece uyanmalarında sürekli ayaklarını havaya kaldırarak ağlıyordu gaz dedim gaz yaptığını düşündüğüm şeyleri kesip denedim faydası olmadı doktorumuza yazip konuştum nurse harvey colex kullanmaya başladik ama faydası yok gibi.. Neyse uykuları gece 03.30a sarktı artık delirdim ve sabah saat 08.00e alarm kurup güne başlayalım düzelir belki dedim ama o saatte kaldırıp uyandırdığımda deli gibi ağlıyor uykusu olduğu icin zar zor 10.00a kadar oyaladım ve 10.00da uyuyup 13.00-13.30 a kadar kesintisiz uyudu
3 gündür 08.00de kaldırıyorum ve ilk uykusunu bu şekilde 3 3buçuk saat uyuyor 2.uykusunuda 1saat40dk kesintisiz uyuyarak tamamlıyor.
Gece bunu neden yapamıyor? Saat 16.00da 2.uykusunu uyuyor bidaha uyutmuyorum 17.30dan saat 23.30a kadar uyanık olan bebek 1saat uyuyup uyanınca yine aynı 03.30a kadar uykusu gelmiyor evin içinde dört dönüyoruz. Evet diş çıkarıyor ama öncekinde hiç böyle olmadı delircem sürekli uyandığı içinde ben uyumuyorum ve çok yoruldum. Artık uykum bile gelmiyor ama bedenen zihnen çok yoruldum..