2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar lazer öneriyor mu doktorlar acaba.ben uzun yıllardır gidiyorum nadir de olsa.Nadıl yapıcaz bu lazer işini

Kızlar içerikten anlayanınız var mı ya şuan kullandığım vücut kremi

Eklentiler

• 20230622_214814.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bebeğim sata göre 8 haftalık. Bugün doktor bebek 6 haftalık dedi. Kalp atışı var ama yavaşmiş. Ölebilir dedi. 10 gün önce de kese küçük ve düşük riski var demişti progestan başlamıştı. Bugün kalp atışını duyduk şükür yavaş da olsa. Size de kalp atışı yavaş dendi mi ya da böyle birini duydunuz mu moralim çok bozuldu.

Benimde kese 7+2 bebek 6+5 ti doktor normal bişey olmaz dedii

Canım Allah inşallah yavrunu sana bağışlar Anneme benim için demişler zamanında kalp atışları zayıf diye tabi o zamanlar pek hastaneye falan gitmedikleri için ayrıntısını bilmiyorum

İlacı kullan içini ferah tut. İnşallah iyi olur kal atışı varsa bir umut var. Benimkinin hiç yoktu onda bile progesteron iynesi ilaci kullanmisdim doktor kalbi ata bilir demisdi. Amma atmadi. Amma sende var inşallah daha güzel olur

Doktorlar ayrılıyor bu konuda maeslef.kimi devam zarar olmaz kimi de asla önermiypr.
Aynen hepsi farklı şeyler söyleyince kime inanacağımızı şaşırdık benim gebelikten önce de gebelikten sonrada düzenli gittiğim doktorum geçen gün dış gebelikten şüphelendi oysa ki ilk baktığında keseyi gördüğü zaman çok iyi sağa yerleşmiş felan demişti 3 gün sonra tekrar gittim dış gebelik olarak kabul edebiliriz çok sağda dedi aşırı korktum başka bir doktora gittim başka hastane de o gayet iyi içerde dış gebelik değil dedi. Şimdi benimde iyice kafam karıştı o doktor beni korkutunca kime devam etsem bilemedim

İyice araştır canım.Tecrğbeli hekim önemli.ve bilindik marka hastaneler varsa bak derim.ben memoriale gicenşykrum dbakırdayım ordan devam ederm inşallah

İnşallah. Çok teşekkür ederim. Sizin de hayırlısı olsun. Allah sevinç nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…