İnşallaahh yarın güzel haberlerle gelirimOoo baya yüksektir artık
Benim de hamilelikten once yokken simdi guatrın biraz yuksek cikmis dedi. Guatr sanirim tsh ile ayni. Ben de endiselendim biraz. Yuksek olunca ne oluyor ne gibi sakıncalari var bisey de soylemedi. Ben de merak ediyorum canimArkadaşlar tsh baktıran varmı? Sonuçlarım çıktı hamilelikten önce tsh değerim 2.52ydi bugün 3.8 çıktı doktor yüksek dahiliye uzmanına git dedi. Sizin değerler kaç çıktı? Valla bugün benim için çok gergin bir gün. Hem dış gebelikten şüphelendi şimdi de bu tsh yüksekliği beni iyice kötü yaptı
biraz önce sonucum çıktı. beta hcg 5673. tekrar ultrasonla baktı yine göremedi. doktorum çok kibar ve tatlı dilliydi. bu sonuçta keseyi görmemiz lazım rahatsız olmazsan alttan bakalım geç kalmayalım aksi birşey varsa da dedi. ben de üzülerek ağlayarak da olsa tamam dedim. alttan baktı ve gördü :) rahmin tepe noktası bel kısmında olduğu için karında gözükmemiş. kese şuan 7 mm. herkese böyle bir rahatlama dilerim . alttan bakılmasında da hiçbir acı ağrı rahatsız edici durum yokmuş kızlar . aklınızda şüphe kalıyor ve alttan bakılmasından rahatsız olurum düşüncesi varsa atın gitsin o düşünceyiKarından mı bakıldı? Bugün görülür karından 5000i geçmiştir
Guatr ve tsh ayni seyi mi ifade ediyor peki canim? Ben ayni diye biliyorum ama tabi yaniliyor olabilirimEndişe etmeyin demekki vücudunuzun salgıladığı tiroid hormonu bebekle ikinize yetmiyor o yüzden takviye hormon ilacı veriyorlar mesela benim kendime de yetmiyor o yüzden ben 6 yıldır hergün ilaç kullanıyorum. Bebek oluncada daha çok ihtiyaç olduğu için doktor dozunu yükseltiyor duruma göre ayda bir bakıyor
Ben de alttan bakınca daha rahatım karından bakınca çok bastırıyorlarbiraz önce sonucum çıktı. beta hcg 5673. tekrar ultrasonla baktı yine göremedi. doktorum çok kibar ve tatlı dilliydi. bu sonuçta keseyi görmemiz lazım rahatsız olmazsan alttan bakalım geç kalmayalım aksi birşey varsa da dedi. ben de üzülerek ağlayarak da olsa tamam dedim. alttan baktı ve gördü :) rahmin tepe noktası bel kısmında olduğu için karında gözükmemiş. kese şuan 7 mm. herkese böyle bir rahatlama dilerim . alttan bakılmasında da hiçbir acı ağrı rahatsız edici durum yokmuş kızlar . aklınızda şüphe kalıyor ve alttan bakılmasından rahatsız olurum düşüncesi varsa atın gitsin o düşünceyi
çok sevindim canım bunlara şunlara dikkat et dedi mi?Ben de alttan bakınca daha rahatım karından bakınca çok bastırıyorlaralttan rahat oluyor şak diye göründü bende de
Evet aynı guatr hastalığı olarak geçiyor tsh ise tiroid hormonlarından biriGuatr ve tsh ayni seyi mi ifade ediyor peki canim? Ben ayni diye biliyorum ama tabi yaniliyor olabilirim
Çok su ic dedi sürekli ic dedi neredeyse , et çok çok iyi pişmiş olmalı , ilişki içinde 3 ay dikkat edin sık olmasın dedi regenesis max vitamin kullanıyorum ona devam et dediçok sevindim canım bunlara şunlara dikkat et dedi mi?
Canım birşey sormak istiyorum. Kahverengi lekelenme ve mide bulantın olduğunu hatırlıyorum. Aynı belirtiler bende de var. Acaba doktor bununla ilgili birşey söyledi mi? Benimde yarın randevum kalp atışı duymaya gideceğim strese giriyorum bazen.Kızlar merhaba biz bugün kalp atışını duyduk 6+3 listeye ekleyebilirsiniz :)
gercekten doktor köörr galıbaa,Teyzelerim merhabaaaa
Kızlar ultrason iyiydi şak diye gördü adam şaşırdı bu kocaman keseye nasıl dış gebelik der diye
Bende hiç akıntı olmadı canım çok şükürCanım birşey sormak istiyorum. Kahverengi lekelenme ve mide bulantın olduğunu hatırlıyorum. Aynı belirtiler bende de var. Acaba doktor bununla ilgili birşey söyledi mi? Benimde yarın randevum kalp atışı duymaya gideceğim strese giriyorum bazen.
Dünkü de alttan bakmamış mıydı nasıl görememiş ya belliydi o karartının kese olduğu. Erken gidip boş yere stres yaşadınTeyzelerim merhabaaaa
Kızlar ultrason iyiydi şak diye gördü adam şaşırdı bu kocaman keseye nasıl dış gebelik der diye
Denizi sormadın dimi o panikleÇok su ic dedi sürekli ic dedi neredeyse , et çok çok iyi pişmiş olmalı , ilişki içinde 3 ay dikkat edin sık olmasın dedi regenesis max vitamin kullanıyorum ona devam et dedi
Valla aynen öyle alttan bakmıştı ama cihazı kötüydü bence onun çok evirdi çevirdi bisey var ama anlayamadım dedi sıvı var hep dedi aslında doktoru sevdim ama yeni mezunduDünkü de alttan bakmamış mıydı nasıl görememiş ya belliydi o karartının kese olduğu. Erken gidip boş yere stres yaşadınyolk gördü mü canım
Hayır ahahahhaha en son ağlicaktım çünkü ahahahDenizi sormadın dimi o panikle
İnşallah hiçbir sıkıntı yokturKızlar biraz kanamam oldu acile gidiyorum dua edin lütfen
Leke gibi kahverengi gibi miydi adet kanı gibi miKızlar biraz kanamam oldu acile gidiyorum dua edin lütfen