2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Benim de hamilelikten once yokken simdi guatrın biraz yuksek cikmis dedi. Guatr sanirim tsh ile ayni. Ben de endiselendim biraz. Yuksek olunca ne oluyor ne gibi sakıncalari var bisey de soylemedi. Ben de merak ediyorum canim

Karından mı bakıldı? Bugün görülür karından 5000i geçmiştir
biraz önce sonucum çıktı. beta hcg 5673. tekrar ultrasonla baktı yine göremedi. doktorum çok kibar ve tatlı dilliydi. bu sonuçta keseyi görmemiz lazım rahatsız olmazsan alttan bakalım geç kalmayalım aksi birşey varsa da dedi. ben de üzülerek ağlayarak da olsa tamam dedim. alttan baktı ve gördü :) rahmin tepe noktası bel kısmında olduğu için karında gözükmemiş. kese şuan 7 mm. herkese böyle bir rahatlama dilerim . alttan bakılmasında da hiçbir acı ağrı rahatsız edici durum yokmuş kızlar . aklınızda şüphe kalıyor ve alttan bakılmasından rahatsız olurum düşüncesi varsa atın gitsin o düşünceyi

Guatr ve tsh ayni seyi mi ifade ediyor peki canim? Ben ayni diye biliyorum ama tabi yaniliyor olabilirim

Ben de alttan bakınca daha rahatım karından bakınca çok bastırıyorlar alttan rahat oluyor şak diye göründü bende de

Kızlar merhaba biz bugün kalp atışını duyduk 6+3 listeye ekleyebilirsiniz :)
Canım birşey sormak istiyorum. Kahverengi lekelenme ve mide bulantın olduğunu hatırlıyorum. Aynı belirtiler bende de var. Acaba doktor bununla ilgili birşey söyledi mi? Benimde yarın randevum kalp atışı duymaya gideceğim strese giriyorum bazen.

Bende hiç akıntı olmadı canım çok şükür büyük ihtimal olmama sebebi çatlamadan beri progestan kullanmam. Mide bulantım devam ediyor doktora söyledim progestanda yapabilir hamilelikten kaynaklı da olabilir dedi prilam ilaç verdi

Alttan muayene olmakta ben bir sakınca görmüyorum nedem böyle düşünülüyor zaten ilişkiye girmekle aynı şey aslında yani nasıl bir riski var hiç anlayamadım

Teyzelerim merhabaaaa

Kızlar ultrason iyiydi şak diye gördü adam şaşırdı bu kocaman keseye nasıl dış gebelik der diye
Dünkü de alttan bakmamış mıydı nasıl görememiş ya belliydi o karartının kese olduğu. Erken gidip boş yere stres yaşadın yolk gördü mü canım

Dünkü de alttan bakmamış mıydı nasıl görememiş ya belliydi o karartının kese olduğu. Erken gidip boş yere stres yaşadın yolk gördü mü canım
Valla aynen öyle alttan bakmıştı ama cihazı kötüydü bence onun çok evirdi çevirdi bisey var ama anlayamadım dedi sıvı var hep dedi aslında doktoru sevdim ama yeni mezundu
Bu gittiğim 60 yaşında tecrübeli herkes olumlu yorum yazmış o yüzden bir cesaret son kez ona gideyim dedim bu betada göremediyse cihazı sorunludur dedi adam bisey de diyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…