- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.599
- 53
- 31
Pipetin içine su koydum üstünü parmağımla kapattım be pipeti ağzına verdim aralarda parmağımı çektim ağzına su gitmesi için belki 1 hafta falan her gün denedim sonunda öğrendiAy nasıl öğrettin benimki dişini kaşıyor
Benim kızım pipetten bizim gbi dudağıyla çekmiyor . Biraz dilinin üstünde emer gibi çekiyor emme refleksiyle. Videolardaki normal pipete parmağımla kapatıp içirdim birkaç kez. İlk dişini kaşıyordu sulukla . Sonra oynarken kendi kendine çözdü işi. Uzun sürdü çözmesi amaBunu görmüştüm denedim ama yine aynısını yaptı su geleceğini anlamıyor nedense
Maşallah çıkar deyince çıkarıyorsa iyi. Benimki çıkar dediğimi çıkarmıyor .çıkarma dediğimi çıkartıyorBenim kızım da aynı. Galiba bu dönem ağızdan çıkarmayı öğreniyorlar. Bi bakıma iyi, yerde, halıda ağzına gelen her şeyi yiyor, çıkar diyince çıkarıyorböyle böyle avutuyorum kendimi.
Evet, geçen ay babasına düşkündü bu ay bana yapışıyor anneme vermeye çalışıyorum bazen tuvalete gitmek için, bırakmıyor yakama koala gibi yapışıyorKızlar sizde de bu 1 yaş ayrılık kaygısı dönemi başladı mı ? Oğlum beni görmediği an başlıyor ağlamaya sürekli kucağımda olmak istiyor ayrılmıyor hiç
Demek ki o dönemleri geldi bakalım ne kadar sürecekEvet, geçen ay babasına düşkündü bu ay bana yapışıyor anneme vermeye çalışıyorum bazen tuvalete gitmek için, bırakmıyor yakama koala gibi yapışıyorağlıyor
Bizde de var. Ya birde herseyi kendi yapmak istiyor. Ek gıda kabus oldu. Eline veriyorum parmak gıda şeklinde ama illa kasik istiyor. Sabah yoğurdu verdim en son eline kaşık ta verdim. Yoğurda bulaşmayan yeri kalmadıK ınzlar csizde de bu 1 yaş ayrılık kaygısı dönemi başladı mı ? Oğlum beni görmediği an başlıyor ağlamaya sürekli kucağımda olmak istiyor ayrılmıyor hiç
Bizde de var. Ya birdeK ınzlar csizde de bu 1 yaş ayrılık kaygısı dönemi başladı mı ? Oğlum beni görmediği an başlıyor ağlamaya sürekli kucağımda olmak istiyor ayrılmıyor hiç
Benimki de öyle eline veriyorum oynasın oyalansın o ara ben yediririm diye hepsini yere atıyor bideBizde de var. Ya birdeherseyi kendi yapmak istiyor. Ek gıda kabus oldu. Eline veriyorum parmak gıda şeklinde ama illa kaşık çatal istiyor. Sabah yoğurdu verdim en son eline kaşık ta verdim. Yoğurda bulaşmayan yeri kalmadı
Ayy o kolundan tutup gezdirme evresi bizde 4 aya yakın sürdü şükür kurtuldumOf bizimde iki gündür çok zor geçiyor asla oturmak istemiyor ya hep elinden tutup gezdireceğiz yada kucağımda olacak
Biz de ayni durumdayiz anneme gittim dun tam 2 saat araliksiz agladiKızlar sizde de bu 1 yaş ayrılık kaygısı dönemi başladı mı ? Oğlum beni görmediği an başlıyor ağlamaya sürekli kucağımda olmak istiyor ayrılmıyor hiç
Ben bazen o kadar sıkılıyorum ki salıyorum gezerken yanıma geldiğinde birkaç kaşık öyle ayak üstü yediriyorumCanim anneler araniza yeni katildim benim oglum da 11 aylik henuz yeni girdi, yemek konusunda asiri yoruluyorum gunde 4 ogun yediriyorum 3 ana ogun 1 ara ogun seklinde tabii bu ara asiri huysuz surekli mizirdanir sekilde gunduz iki uykumuz var ve cok kisa sürüyor su an tam 6 disimiz var bakamiyorum arkalara isiriyor hemen :) yemek konusu beni cok zorluyor istahli degil agzini tam acmiyor kasigin dibinde gene kaliyor mama sandalyesinde yarim saat ba,en 1 saatimiz geciyor.. cok yoruluyorum. Pure vermemeye gayret ediyorum blw denedim ama yemiyor yani yerlere saciliyor ben dr fazla ustune dusmedim öğürmeler kusmalae bitti sükürler olsun
Henüz birinin evine gitmedik bu durumda ama bakalım haftaya gideceğiz bizimki ne yapacakBiz de ayni durumdayiz anneme gittim dun tam 2 saat araliksiz agladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?