- 7 Haziran 2023
- 1.503
- 2.217
- 30
Polipi ne zaman gördü canım transferden önce mi ?Bişey olmaz bendede gördü kan testi yaptı polip ama kist değlmi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polipi ne zaman gördü canım transferden önce mi ?Bişey olmaz bendede gördü kan testi yaptı polip ama kist değlmi ya
Polip mi ama bilmiyorum ki kist dedi doğum kontrol hapı verdi gitmeyince zararsız dedi ve transfer yapıldıPolipi ne zaman gördü canım transferden önce mi ?
Merhabalar bende 11 Ocak 2024 de transfer yapıldı 1 embriyo konuldu 23 ocakta da Rabbimin izniyle inşallah benimle birlikte bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 1 31 Ocak mygenius @arimayarimaya 16 Ocak 1 27 Ocak @umayaks 17 Ocak 1 28 Ocak @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak @sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak @yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak @rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat @Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak @melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak @aresmom 8 Ocak 1 19 Ocak @edahandro S sinemcglrr @Mervedz 2 Ocak 1 12 Ocak Z ZUB344 15 Ocak 2 25 Ocak @portakal09 5 Ocak 1 15 Ocak @parkingcelery 19 Ocak 1 29 Ocak @Dilekr 23 Ocak 1 2 Şubat @Eylul Eren Duman 6 Ocak 2 18 Ocak @nurhayat05 4 Ocak 1 14 Ocak @ruse16 22 Ocak 2 2 Şubat elizaaaa 13 Ocak 1 23 Ocak @bridgetj 22 Ocak 1 2 Şubat @pofolperisi 30 Ocak 2 10 Şubat @esoraekil 9 Ocak 2 18 Ocak @firuzecaglar 11 Ocak 2 20 Ocak
İyi bari yapmış en azından bende korkuyorum yarın kontrolüm var bende de son kontrolde histereskopi gibi bişeyden bahsetti ama tam net değil dedi başındayız falan dedi bakalım yarın ne diyecekPolip mi ama bilmiyorum ki kist dedi doğum kontrol hapı verdi gitmeyince zararsız dedi ve transfer yapıldı
Merhaba, rosiden bahsetmişsiniz sizin doktorunuz kim. Bizde bu durumdayız.Bitanem genetik test yapılmadıkça bütün embriyolar bu riski taşıyor sizin için en önemli olan iyi bir embriyolog bulmak doktorunuzdan daha önemli diyebilirim sana şunu diyim benim doktorum bir hastamızda hiç sperm üretimi olmadığı halde sadece spermin yuvarlak kısmından yani kuyruksuz haldeki spermleri oto tedavisiyle aktive edip rose tedavisi deniyor buna bu pek bilinmiyor Türkiye’de sperm üretimi sağladı hatta bu tedaviden sağlıklı bi bebek dünyaya geldi. Bin yılda olmayan bir günde olur bunu hiç bir zaman unutma :)
Bilmiyorum ki farkı ne önemsiz dedi ama inşallah öyledirBişey olmaz bendede gördü kan testi yaptı polip ama kist değlmi ya
Canım benim de vardı boyutu küçük demişti önemsiz demişti doktorum transfer olacaktım başka bir sebepten dolayı transfer iptal oldu için rahat olsun tüm doktorlar aynı düşünüyor önemsiz diyorBilmiyorum ki farkı ne önemsiz dedi ama inşallah öyledir
Bende öyleyim bugün transfer oldum çok heyecan verici Rabbım bize bağışlasın inşallahSelam kızlar bebişlerimi aldım geldim biliyorum sonucu öğrenene kadar çok gel git yaşayacağım, ama şuan karnımda olduklarını bilmek evde 4 kişiyiz gibi düşünmek bile gözlerimi doldurmaya yetiyor
İnşallah öyledir bende estrofem kullanıyorum 23 ocakta kontrolüm var tarih veririm dedi ama çok korkuyorum polip kafamı çok karistirdi ama yorumları okuyunca içim biraz rahatladıCanım benim de vardı boyutu küçük demişti önemsiz demişti doktorum transfer olacaktım başka bir sebepten dolayı transfer iptal oldu için rahat olsun tüm doktorlar aynı düşünüyor önemsiz diyor
Şu belirsizlikİyi bari yapmış en azından bende korkuyorum yarın kontrolüm var bende de son kontrolde histereskopi gibi bişeyden bahsetti ama tam net değil dedi başındayız falan dedi bakalım yarın ne diyecek
Bende olduğum günü sayarsam 3 aynıları bendede var böbrekler ilaçtan oluyodur kasıklardada bazen ağrı oluyo uzanınca geçiyoKızlar transferimin 6. Günündeyim transfer olduğum günüde sayarsam rahimde baskı kasıklarda hafif ağrı ve böbreklerimde ağrı var bunları yaşayıp pozitif gören veya şuanda yaşayan var mı
Beni de 10 ocak transfer tarihi, test tarihi de 22 ocak olarak ekleyebilirsiniz eğer yeniden düzenlenecekse tablo teşekkür ederimbelki2903 canım beni eklemeyi unutma olur mu ❤
Bende de surekli regl olacakmıs gibi agrı var olumlu bir belirtidir umarımBende olduğum günü sayarsam 3 aynıları bendede var böbrekler ilaçtan oluyodur kasıklardada bazen ağrı oluyo uzanınca geçiyo
Kaçıncı gündesinBende de surekli regl olacakmıs gibi agrı var olumlu bir belirtidir umarım
Öyle dediyse kesin öledir hiç stres yapma bend çok yaptım aynısını yaşattı bana üstüne embriyoma kalitesiz dedi dünya kdar para vericeğim embriyo için üzüldüm ama şuan benimle ve içimde umut var boş ver yaBilmiyorum ki farkı ne önemsiz dedi ama inşallah öyledir
Ahh aynen yaa neyse yarın belli olur her şey bakalımŞu belirsizlik
Masallah Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et inşallah bende bebegimi görürüm ❤Öyle dediyse kesin öledir hiç stres yapma bend çok yaptım aynısını yaşattı bana üstüne embriyoma kalitesiz dedi dünya kdar para vericeğim embriyo için üzüldüm ama şuan benimle ve içimde umut var boş ver ya
Kayseri system hospital Ünal Öztekin araştırın lütfen ben bu konularda çok doktor önermeyi sevmem aslında ama gözümle gördüğüm tedavisini bildiğim için gönül rahatlığıyla öneririmMerhaba, rosiden bahsetmişsiniz sizin doktorunuz kim. Bizde bu durumdayız.
Herkese ediyorum inan bizim aslında şöle oturup birbimize dua etmemiz gerekiyor ama hamileymiş gibi yatıyoruzMasallah Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et inşallah bende bebegimi görürüm ❤