Hiç bilmiyorum kuzum. Gidince soracağım inşallahOlabilir harfler önemli kalitesi nedir ?
20 Ocak test günüm kuşumBende 13 ocak teat gün ne zaman
Ben memorial atasehire gidiyorum ebru hocaya çok memnunum çok ilgili ve güler yüzlüler şuan 45 e yapıyolar ilaçlarda yaşınıza göre 20-35 bin arası tutuyorErdem hastanesi 40 küsür yapıyo
Canım benim hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sana :) Bende de var 1 tane 4. gün embriyosu sayılara takılma güzel güzel bebeğin sana tutunsun inş :)Kızlar şuan apar topar transfere gidiyorum. Bugün transfer edileceği şimdi söylendi. 4. Gün embriyosu. İlk defa 4. Gün embriyosu duyuyorum. Aranızda 4. Gün embriyosu hakında bilgisi olan var mı?
Şuan ocak ayı kesin yükselmiştir çok iyi bi hastane orasıBen memorial atasehire gidiyorum ebru hocaya çok memnunum çok ilgili ve güler yüzlüler şuan 45 e yapıyolar ilaçlarda yaşınıza göre 20-35 bin arası tutuyor
Senden cesaret aldım şimdi kan vermeye gidiyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde benimOh Maşallah 41 kererabbim kandada görmeyi nasip etsin
3 gün var aramızda rabbim sana bı sefer hediyeni verir inşallah20 Ocak test günüm kuşum
İçini ferah tut derin nefesler al sen değerlisin unutmaHiç bilmiyorum kuzum. Gidince soracağım inşallah
Kaçıncı günün canım bugün. Hayırlı olsun bu aradaSenden cesaret aldım şimdi kan vermeye gidiyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde benim
Canım kabızlık sorununa aman dikkat et ıkınma asla doktorum önermedi. Bana şurup yazmıştı kabız olunca alırsın diye ama ben sürekli kayısı yedim sende kayısı ye istersen sürekli inşallah kabız olmazsınKizlar transfer sonrası kabızlık yaşayan oldu mu ? Kendini zorlamadan hafif ikinmak zararlı mı ? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim
Gerçekten mi . Çok zorlamadim karnımı zorlamadan hafif ikinmak zorunda kaldım. Transferimin 10. Günü . Tedirgin oldum şuan.Canım kabızlık sorununa aman dikkat et ıkınma asla doktorum önermedi. Bana şurup yazmıştı kabız olunca alırsın diye ama ben sürekli kayısı yedim sende kayısı ye istersen sürekli inşallah kabız olmazsın
KızSenden cesaret aldım şimdi kan vermeye gidiyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde benim
Bende hiç bişeye dikkat etmedim sadece kayısı aldım çünkü kabız olunuyo yaGerçekten mi . Çok zorlamadim karnımı zorlamadan hafif ikinmak zorunda kaldım. Transferimin 10. Günü . Tedirgin oldum şuan.
Canım şurup dışında etki etmiyor. Başta iyiydim ama ilaçlar gün geçtikçe daha da etkiliyor. Ama arkadaş öyle söyleyince tedirgin oldum şuan ya. Doğum gibi ikinmadim tabiki özellikle dikkat ettim sadece hafif ikinmak zorunda kaldım.Bende hiç bişeye dikkat etmedim sadece kayısı aldım çünkü kabız olunuyo ya
Yok doğru ama progestan 50 mg olan çok kabız yapıyo, şurupta var bal gibi bişey oda motoru çalıştırim derken gaz yapıyoCanım şurup dışında etki etmiyor. Başta iyiydim ama ilaçlar gün geçtikçe daha da etkiliyor. Ama arkadaş öyle söyleyince tedirgin oldum şuan ya. Doğum gibi ikinmadim tabiki özellikle dikkat ettim sadece hafif ikinmak zorunda kaldım.
Rabbim utandırmasın balım herşey gönlünce olsun inşallahSenden cesaret aldım şimdi kan vermeye gidiyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde benim
3 gün var aramızda rabbim sana bı sefer hediyeni verir inşal
Amiiin benden hemen sonrada sana inşallah ilk kanda öğrenen diğerine dua etsin tamam mı3 gün var aramızda rabbim sana bı sefer hediyeni verir inşallah
Tamam söZAmiiin benden hemen sonrada sana inşallah ilk kanda öğrenen diğerine dua etsin tamam mı
Düzenli kayısı ye ben günde 4 5 tane yiyorum şimdi suya koydum sıcak onun suyunuda içicem kendinize yicem tuvallettwn yazıyorum şuan gayet rahatımCanım şurup dışında etki etmiyor. Başta iyiydim ama ilaçlar gün geçtikçe daha da etkiliyor. Ama arkadaş öyle söyleyince tedirgin oldum şuan ya. Doğum gibi ikinmadim tabiki özellikle dikkat ettim sadece hafif ikinmak zorunda kaldım.