- 29 Şubat 2020
- 754
- 596
Kasım ayı negatıf transfer sonrası ben bı adetO ara kanamaları ya hormonal dengesizlikler yada kistler yapıyormuş benim de bu ay lekelenmem oldu adet hala yok yine geciktim.
Benım günü bırak saati şaşmazdı. Senın transfer sonrası falan mı boyle oldu yanı 4 ay once herhangi bir işlem gördün mü toplama transfer gibi.Offf ya ben geçen ay tarlusal ile adet gördüm. Yumurta çatlamadı yine iptal oldu bu ay da adet görmeyecek miyim bilmiyorumsenin daha da çok ertelenmiş bi de benim adetlerim çok düzenliydi ne oldu bilmiyorum
Aynen valla cok haklısınBizim de imtihanımız adet olmayı dört gözle bekleriz transfer olmak için gelmez. Ama adet olmayayım belki hamileyiz deriz bu defa erken olur. Öyle bi yerdeyiz ki insan hayret ediyor
Tarlusala rağmen adet olmadığına doktor ne söylüyor? Ben mesela geçen ay adetim 10 gün gecikince doktor tarlusal verdi 10 gün kullan bırak dedi bi hafta içinde adet olacaksın dedi ve dediği gibi oldum. Şimdi de bekliyorum 5 gün gecikti geçen aya göreKasım ayı negatıf transfer sonrası ben bı adet
oldum... Bitti... Bittikten 5 gün sonra lekeler başladı 10 gün sürdü. 10 gun sonra bitti... Gecen ay hiç bişey gelmedi. Bu ay adetim carsamba günğ normalde. Aralıgın ortasında tarlusal basladım... Gelecek gibi degıl
Benmde oyle bi ihtimalım yok maalesefBen doğal yoldan hamile kalma defterini kapattım canım tek derdim zamanında güzelce adet olmak…
Ben ağustosta opu oldum eylülde normal adet gördüm zamanında sonra ekimde bi başladı düzensizlikler Kasım aralık devam etti kistler oluştu derken ocağa geldik. Şimdi de yine yok bekliyorum sürekli bekliyorumBenım günü bırak saati şaşmazdı. Senın transfer sonrası falan mı boyle oldu yanı 4 ay once herhangi bir işlem gördün mü toplama transfer gibi.
Bide tarlusal bittikten ne kadar süre sonra adet gördün
Ben beklenen adettın 5. Günü basladım bi kutu bitti günde 2 taneden. Gecen hafta pazar bitti haplar. 8. Günüm işte bnmdeTarlusala rağmen adet olmadığına doktor ne söylüyor? Ben mesela geçen ay adetim 10 gün gecikince doktor tarlusal verdi 10 gün kullan bırak dedi bi hafta içinde adet olacaksın dedi ve dediği gibi oldum. Şimdi de bekliyorum 5 gün gecikti geçen aya göre
Bekle belki senin ki tam 10.gün gelecektir…Ben beklenen adettın 5. Günü basladım bi kutu bitti günde 2 taneden. Gecen hafta pazar bitti haplar. 8. Günüm işte bnmde
Ay cok üzüldüm ama kendı adıma sevındım yanı normal ozaman bu durum. Menapoza girdim diye cok korkuodum. Hala korkuyorumBen ağustosta opu oldum eylülde normal adet gördüm zamanında sonra ekimde bi başladı düzensizlikler Kasım aralık devam etti kistler oluştu derken ocağa geldik. Şimdi de yine yok bekliyorum sürekli bekliyorum
Bugun bı gunluk ped kadar geldı kesıldı devamı gelır mi acaba? Dr adetın 3 günü gel dedı bakalm dedı. Bende mal gibi carsambaya randevu aldmBekle belki senin ki tam 10.gün gelecektir…
Olur oyle dedı dr umTarlusala rağmen adet olmadığına doktor ne söylüyor? Ben mesela geçen ay adetim 10 gün gecikince doktor tarlusal verdi 10 gün kullan bırak dedi bi hafta içinde adet olacaksın dedi ve dediği gibi oldum. Şimdi de bekliyorum 5 gün gecikti geçen aya göre
Yok canım ya korkma geçen ay aralıkta yani doktoruma gittim alttan muayene etti yumurtalarımı saydı çok şükür sayı olarak iyiydi menopoza girsek o kadar folikül görmezdi sanırım..küçük bi kistin var demişti yani o mu etkiliyor nedir aylardır kabus gibi olduAy cok üzüldüm ama kendı adıma sevındım yanı normal ozaman bu durum. Menapoza girdim diye cok korkuodum. Hala korkuyorum
Dr una danıstın mı 5 gün de az değil bu ay da mı ilaca devam edeceksın ?Ben ağustosta opu oldum eylülde normal adet gördüm zamanında sonra ekimde bi başladı düzensizlikler Kasım aralık devam etti kistler oluştu derken ocağa geldik. Şimdi de yine yok bekliyorum sürekli bekliyorum
Gelir inşallah ya kan sulandırıcı falan içiyor musun corasprin bize doktor adet olunca başlatıyorBugun bı gunluk ped kadar geldı kesıldı devamı gelır mi acaba? Dr adetın 3 günü gel dedı bakalm dedı. Bende mal gibi carsambaya randevu aldm
Valla danışmadım canım açıkçası bugün yeni 5 oldu yani saat 12yi geçince..yarın da bi bakıcam ona göre ararım artıkDr una danıstın mı 5 gün de az değil bu ay da mı ilaca devam edeceksın ?
Valla 7 defa etrelenen biri olarak söylüyorum. Artık 7. Ayda canıma tak etmişti. Yok yumurtan kucuk...yok buyuk... Kist var bılmem ne derken tepem atıverdı... Yumırtalar kucuk dedıgınde dievıt 3 omega3 yazdı full kullandım bu sefer de buyuk demişti... Attı tepem adetımın ilk gunu gun asırı alıodum bu vitaminleri 2 günde 1.. Bir de yasmın basladım kendıme... Güç bela o ay transfer olmustumYok canım ya korkma geçen ay aralıkta yani doktoruma gittim alttan muayene etti yumurtalarımı saydı çok şükür sayı olarak iyiydi menopoza girsek o kadar folikül görmezdi sanırım..küçük bi kistin var demişti yani o mu etkiliyor nedir aylardır kabus gibi oldu
Evet bende mıgren de var aspirin ıyı gelıyor bas agrımaGelir inşallah ya kan sulandırıcı falan içiyor musun corasprin bize doktor adet olunca başlatıyor
Peki sonuç ne olmuştu canım? Benim de canıma tak etti sağda kist çıktı iptal etti sonra yine gittim kist büyümüş dedi iptal etti sonra adet oldum gittim baktı kist gitmiş dedi bu sefer solda küçük bi kist var dedi haydiiiiii sonra o kist önemsiz dedi bu sefer hormonlarım transfere uygun çıkmadı iptal etti. Çığlık atmak istiyorumValla 7 defa etrelenen biri olarak söylüyorum. Artık 7. Ayda canıma tak etmişti. Yok yumurtan kucuk...yok buyuk... Kist var bılmem ne derken tepem atıverdı... Yumırtalar kucuk dedıgınde dievıt 3 omega3 yazdı full kullandım bu sefer de buyuk demişti... Attı tepem adetımın ilk gunu gun asırı alıodum bu vitaminleri 2 günde 1.. Bir de yasmın basladım kendıme... Güç bela o ay transfer olmustum