2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tedavın bırınde opu sonrası yumurtalarda sıvı bırikimi olmus diye ıptal edılmısliğim var benım. 9 ayda ger ıhtımal gerçekleşti hepsı birbirinden farksız ve alakasız dı yanı

Artık vücudumuzu öyle bi tanıyoruz ki benim de geçen ay çenem de kocaman bi sivilce çıktı hormonlarım yine istenilen gibi çıkmicak bu sivilce işaret dedim ve dediğim gibi oldu yine olmadı iptal oldu. Yüzümden bile anlıyorum hormon değerlerimi.. çok üzüldüm benim de bi transferim var daha önceden 1 tane 5.gün embriyosu tutunmadı

Tedavın bırınde opu sonrası yumurtalarda sıvı bırikimi olmus diye ıptal edılmısliğim var benım. 9 ayda ger ıhtımal gerçekleşti hepsı birbirinden farksız ve alakasız dı yanı
Gerçekten artık beklemekten çok sıkıldım bi harekete geçemiyoruz her gün eşim adet oldun mu diye soruyor. Her gün beklemek hayal kırıklığı ile bitiyor.

Adetın akıskanlık durumu da kıst belırtısıymıs ordan da anlayabılırmışşin kıst oldugunu. İlk günlerde akıskan degıl de hanı cok afedersın camur kıvamında kahve rengı ve pütürlü gelıyorsa kıst belırtısıymıs... Uzman olduk artık anasını satayım. Bi gelmeyen adete çözüm bulamadık sanırım

Aaa bak bunu bilmiyordum canım yani artık nasıl gelecek bilmiyorum. Bi ara olumlu düşündüm arada lekelenme yaşadım ya kisti vücudum attı sanırım dedim. Ama artık iyimser düşünemiyorum baksana adet olamıyorum. Gerçekten bi buna çözüm bulamadık. Bi de doktorum her adetim geciktiğinde beta hcg istiyor şaka gibi.. eşimde problem var kriptozospemi eşim bi de gidip onu yaptırıyorum öyle tarlusal falan veriyor. Deli çıkıcam

Yavrıcum benim tüplerım baglı... Ikısı de hem yakıldı hen baglandı yanı mumkun degıl... Dr tarlusal oncesı test yap dedı.. Seslı güldüm baya. Saka gibi...

Yavrıcum benim tüplerım baglı... Ikısı de hem yakıldı hen baglandı yanı mumkun degıl... Dr tarlusal oncesı test yap dedı.. Seslı güldüm baya. Saka gibi...
Niye böyle bişey istiyorlar ya? Ben her defasında negatifi görüyorum bu psikolojiyi anlamıyorlar

Yani doktoru adetim gecikti diye aramak bile istemiyorum test yap dicek…test sonucuna göre muayeneye çağıracak ölme eşeğim ölme

Mecbur yapıcam böyle adetim gelmemeye devam ederse aricam yap dicek. Alt karnım ağrıyor acaba gelecek mi artık adet semptomlarını unuttum olmaya olmaya
Bende ne agrı var ne sızı valla. GündüZ bıraz geldı ya ümitleneyımmi bilemedim.
Bıde kesılse bıle acaba carsamba günü yıne de dr a gitsemmi? Kafam cok karıştı ya

Bende ne agrı var ne sızı valla. GündüZ bıraz geldı ya ümitleneyımmi bilemedim.
Bıde kesılse bıle acaba carsamba günü yıne de dr a gitsemmi? Kafam cok karıştı ya
Bence 2 ihtimalde de git doktora canım yani bize bişey versinler sinirleniyorum artık ya bi hap bi düzenleyici bişey. Ben artık ümitlenmiyorum kendim için sabaha uyanınca bi bakıcam aynı

Bence 2 ihtimalde de git doktora canım yani bize bişey versinler sinirleniyorum artık ya bi hap bi düzenleyici bişey. Ben artık ümitlenmiyorum kendim için sabaha uyanınca bi bakıcam aynı
Haklısın. Sende yarın gelmezse adet dr a danıs basla derse başla ilaclara. İte kaka adet oluyoruz valla yaaa

Canım merhaba hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerimi görelim yaşın kaç acaba çift embriyo için benim doktorum 35 yaş altı olmaz dedi bende çift istiyorum
30 yaşındayım canım. Doktorun insiyatifine kalıyor benim embriyo biri iyi kalite 5.gün yanına 4.gün olanı var onuda koyarız demişlerdi :)

Eğer bu tutmazsa ben de doğal siklus isteyeceğim. İlaçlar inanılmaz yoruyor. Oturacak yerim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…