- 9 Haziran 2022
- 112
- 122
- 26
Teşekkür ederim canım Yaa bilmiyorum belirti takip etmek istemiyorum ama çok çişe gidiyorum daha 3 gün oldu sanmıyorum erken belirti için sanırımBen de 5 ocakta transfer oldum. Hayırlı olsun. Belirtilerin var mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Yaa bilmiyorum belirti takip etmek istemiyorum ama çok çişe gidiyorum daha 3 gün oldu sanmıyorum erken belirti için sanırımBen de 5 ocakta transfer oldum. Hayırlı olsun. Belirtilerin var mı canım
İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız süreç sonunda teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinVallahi monodoksu daha önce Opu sonrası kullandırmıştı antibiyotik onu biliyorum ama diğerlerini ilk defa kullanacağım bende bilmiyorum
Ben olacağım hangi doktorHerkese selamlarrr ocak ayında transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimize destek olabiliriz
Trasfer oldunuz muCanım hoş geldinnn sende Ekim topiğinden Ocak topiğine transfer oldun demek bende ikinci transferden çok ümitliyim niyeyse son negatiflerimiz olsun inşallah
2 denemem oldu başarısız son hakkımı denicem , tedavisi olmayan bi sorun buNe durumdadınız neler yaptınız
Hayır canım olmadım daha benim histeroskopiden dolayı adetim gecikmeli oldu şubat başında adetle başlicam inşallahTrasfer oldunuz mu
KİŞİLER | TRANSFER GÜNÜ | EMBRİYO SAYISI | TEST GÜNÜ |
mrv2412 | 2 Ocak | 1 | 13 Ocak |
Melekli2801 | 5 Ocak | 2 | 14 Ocak |
E elif3467 | 11 Ocak | 2 | 20 Ocak |
S ShErlok92 | 5 Ocak | ||
Eylultos | 20 Ocak | 2 | 31 Ocak |
mygenius | |||
arimayarimaya | |||
Kivirbas95 | |||
U umayaks | |||
Cadiiii03443 | |||
D dunyadabiri | |||
G gizzz09 | |||
Mavimun | |||
Kusum... Benim ertelendı
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak E elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius arimayarimaya Kivirbas95 U umayaks Cadiiii03443 D dunyadabiri G gizzz09 Mavimun
Canım geçen ay benim de ertelenmişti üzülme senin niye ertelendi ?Kusum... Benim ertelendı
Aman senin neden ertelendi yine canımKusum... Benim ertelendı
Al benden de o kadar. Senin bi kere mi iptal oldu? Benim 3 aydır üst üste iptal oluyor adetim gelmiyor adet gelse yumurta çatlamayım kiste dönüşüyor. Bu ay da hala adetim gelmedi 4.aya girdim artık delircemBır türlü gelmeyen bir adetim var. Kafaları yıcem ya....
her zorlukta bir kolaylık vardır doktorunla görüştün mü neden böyle gecikme oluyorBır türlü gelmeyen bir adetim var. Kafaları yıcem ya....
Benım 9 ay da 7 kere ertelendı....Al benden de o kadar. Senin bi kere mi iptal oldu? Benim 3 aydır üst üste iptal oluyor adetim gelmiyor adet gelse yumurta çatlamayım kiste dönüşüyor. Bu ay da hala adetim gelmedi 4.aya girdim artık delircem
O ara kanamaları ya hormonal dengesizlikler yada kistler yapıyormuş benim de bu ay lekelenmem oldu adet hala yok yine geciktim.Hatta bıgun baya 1 tane günlük ped kirlerecek kadar geldı... Cok sevındım basladı diye durdu. 2 ay önce det sonrası 10 gün leke geldı kesıldı. O zamandan bu zamana bugun ni hareket var ama sanırım oda kesildi
Tarlusal falan kullandın mı?Al benden de o kadar. Senin bi kere mi iptal oldu? Benim 3 aydır üst üste iptal oluyor adetim gelmiyor adet gelse yumurta çatlamayım kiste dönüşüyor. Bu ay da hala adetim gelmedi 4.aya girdim artık delircem
Offf ya ben geçen ay tarlusal ile adet gördüm. Yumurta çatlamadı yine iptal oldu bu ay da adet görmeyecek miyim bilmiyorum senin daha da çok ertelenmiş bi de benim adetlerim çok düzenliydi ne oldu bilmiyorumB
Benım 9 ay da 7 kere ertelendı....
Ben doğal yoldan hamile kalma defterini kapattım canım tek derdim zamanında güzelce adet olmak…Bizim de imtihanımız adet olmayı dört gözle bekleriz transfer olmak için gelmez. Ama adet olmayayım belki hamileyiz deriz bu defa erken olur. Öyle bi yerdeyiz ki insan hayret ediyor