- 17 Ağustos 2023
- 414
- 495
- 35
gitmeyecek olan da zaten tutunamıyor canım bu defa boşu boşuna transfere gidip sürecini uzatmış boşuboşuna bir sürü laç kullanmış ve ümit bağlamış oluyoruz gerçekten zor ama ben doktorlara bıraktım hep ne derlerse tamam diyorum Allah hepimize yardım etsinBenimde 2 tane 2.gün embriyosu doktorum çözdürüp 3.güne bırakalım diyor ama ya 3.güne gitmezse tekrar en başa dön(
olsun napalım 3 0 dan büyük şansımızı deneyeceğiz buna da şükür, kaçıncı gün dondurdunuz tedavin nerde oluyor?Ayy canım bizde de Amh düşük bende 3 kere Opu oldum biriktirmeye çalıştık epi topu 3 tane embriyom oldu ama
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya @Kivirbas95 U umayaks @Cadiiii03443 @dunyadabiri G gizzz09 Mavimun @parkingcelery @cnsu93 @yazbitmeden
2 tanesi 5. gün donduruldu 1 tanesi 4. gün donduruldu canım . Şişli Memorialdayım :) Sen nerede tedavi görüyorsun ?olsun napalım 3 0 dan büyük şansımızı deneyeceğiz buna da şükür, kaçıncı gün dondurdunuz tedavin nerde oluyor?
çok güzel canım inşallah tutunur embriyoların güzel, ben de maslak acıbademdeyim. tiroid yüksekti eğer düşmüşse ve rahim istenen aşamaya gelmişse transfer günü verecekler yarın benimde 3 tane orta kaite 3. gün emb. var bunlar ile deneyceğim şansımı2 tanesi 5. gün donduruldu 1 tanesi 4. gün donduruldu canım . Şişli Memorialdayım :) Sen nerede tedavi görüyorsun ?
Benim 6 Ocak 2 embriyo kuzumm 16 Ocak test günümm
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya @Kivirbas95 U umayaks @Cadiiii03443 @dunyadabiri G gizzz09 Mavimun
Süper canım :) Kaliteye takılmıyorum ben forumda okuyoruz 5.gün olup tutmayan ama 3 gün olup tutan çokk var :) Allah kısmet ederse her şey olur inş :)çok güzel canım inşallah tutunur embriyoların güzel, ben de maslak acıbademdeyim. tiroid yüksekti eğer düşmüşse ve rahim istenen aşamaya gelmişse transfer günü verecekler yarın benimde 3 tane orta kaite 3. gün emb. var bunlar ile deneyceğim şansımı
Hayırlı olsun şimdiden canım :))Merhaba kızlar bu ay sonu benim de transfer islemim olacak, adet günümü bekliyorum şuan gerekli ilaçları kullanmak için. Herk3sin gönlüne göre olsun
KızlarrKızlarr transferin 2. Günü bugün mutfaktaydım birden Şimşek çaktı gözüme doğru ve gök gürledi çok korktum anlıkbişey olmuşmudur tutunmasına engel olur mu
orası öyle zaten ilk transferimde en iyi kalite dediler yine 3. gün eöbriyosuydu ama kalitesi çok iyi diyorlardı tutmadıSüper canım :) Kaliteye takılmıyorum ben forumda okuyoruz 5.gün olup tutmayan ama 3 gün olup tutan çokk var :) Allah kısmet ederse her şey olur inş :)
Aynen canım sonu güzel olsun inşallahBenim tam tersi iştahım kesildi ve 1 kilo vermişim mide bulantısından yiyemiyorumolsun sonu iyi olsun da inşallah bunlar da geçer
2024 bizlerin vebugün transferi olan herkese Allahım bol şans versin pozitif sonuçlar olsun inşallah.Benim de bugün 14.00 da transferim var 5.tüp bebek denemem 4 gebelik var ama hep dış gebelik oldu en son 2 tüpü de aldırdım ve şimdi tekrar tüp bebek deniyoruz.Umudum var mı bilmiyorum ama stres içindeyim o kesin.Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin bizleri de içinden ayırmasın inşallah
29 ocak ta benim canım
Benimde 5aa idi 5. Gün embriyosuydu tutmadı. İlk çocuğum tuttu bu tutmaDı 3ab olan c olan tutan vs çok var biraz bence kafa rahatlığı önemli. Şimdi gene başladım 4 tane daha var bakalım Allah büyüktürorası öyle zaten ilk transferimde en iyi kalite dediler yine 3. gün eöbriyosuydu ama kalitesi çok iyi diyorlardı tutmadınapalım inşallah bunlara kısmet
aynen öyle ben ilk transferimde hani tüm tuşlara bastı derler ya inan öyle kafaya taktım tutsun diye onu yaptın bunu yaptım dualar ettim bilmeden vücuduma ne büyük bir yük yüklemişim şimdi görüyorum o baskıyla taş olsa çatlar. bu defa huzur içinde günümü bekleyeceğim çok düşünmemeye çalışacağım inşallah tutunur. 3ab tuttu demişsin 1 çocuğun var mı canım gebelik devam etti mi?Benimde 5aa idi 5. Gün embriyosuydu tutmadı. İlk çocuğum tuttu bu tutmaDı 3ab olan c olan tutan vs çok var biraz bence kafa rahatlığı önemli. Şimdi gene başladım 4 tane daha var bakalım Allah büyüktür
Selam, gerçekten çok takmamak gerekiyor ilkinde bende nerdeyse yatıp kalkıp bunu düşünüyordum şuan saldım biraz. Farketmeden fazlaca stres oluyoruzaynen öyle ben ilk transferimde hani tüm tuşlara bastı derler ya inan öyle kafaya taktım tutsun diye onu yaptın bunu yaptım dualar ettim bilmeden vücuduma ne büyük bir yük yüklemişim şimdi görüyorum o baskıyla taş olsa çatlar. bu defa huzur içinde günümü bekleyeceğim çok düşünmemeye çalışacağım inşallah tutunur. 3ab tuttu demişsin 1 çocuğun var mı canım gebelik devam etti mi?
benim tarih tam belli değil ama 23 24 Ocak gibi
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya @Kivirbas95 U umayaks @Cadiiii03443 @dunyadabiri G gizzz09 Mavimun