Şu anda siz transfer aşamasında hiç bir iğne kullanmıyorsunuz o zaman değil miYok canım doktor sağlık durumuna yumurtlama durumunuza göre falan yapıyor bana yumurtaların kendiliğinden gelişiyor düzenli adet oluyorsun ve sağlık sorununuzda yok doğal siklus yapalım dedi :)
Yok canım hiç iğne yazmadı sadece çatlatma iğnesi yazdı transfer öncesi vuralacaksın dedi birde bu ilaçları yazdı o kadarŞu anda siz transfer aşamasında hiç bir iğne kullanmıyorsunuz o zaman değil mi
Şu anda siz transfer aşamasında hiç bir iğne kullanmıyorsunuz o zaman değlYok canım doktor sağlık durumuna yumurtlama durumunuza göre falan yapıyor bana yumurtaların kendiliğinden gelişiyor düzenli adet oluyorsun ve sağlık sorununuzda yok doğal siklus yapalım dedi :)
bunlar ne ilacıymış pekiYok canım hiç iğne yazmadı sadece çatlatma iğnesi yazdı transfer öncesi vuralacaksın dedi birde bu ilaçları yazdı o kadar
Bende 11 Ocak 2 embriyomerhabalar bende 20 ocak 2 embriyo transfer
Benide eklerimisin canım 5 Ocak 2 embriyo 14 ü test günüm
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ @mrv2412
2 Ocak 1 13 Ocak
Vallahi monodoksu daha önce Opu sonrası kullandırmıştı antibiyotik onu biliyorum ama diğerlerini ilk defa kullanacağım bende bilmiyorumŞu anda siz transfer aşamasında hiç bir iğne kullanmıyorsunuz o zaman değl
bunlar ne ilacıymış peki
Canm ben prednol kullanıyorm progestanında iğnesini kullanıyorum ilk defa iğnesiz duydumYok canım hiç iğne yazmadı sadece çatlatma iğnesi yazdı transfer öncesi vuralacaksın dedi birde bu ilaçları yazdı o kadar
Çok haklısınPozitife odaklanalım, olumsuz düşünmemeye çalışalım.
Bilmem canım progestanı fitil verdi belki yetmez ise iğne de verir :)Canm ben prednol kullanıyorm progestanında iğnesini kullanıyorum ilk defa iğnesiz duydum
Sen yinede doktoruna güven hepsinin tedavisi farklıdır. İnşallah sonu güzel olurBilmem canım progestanı fitil verdi belki yetmez ise iğne de verir :)
Bende senin gibi ara ara negatife düşüyorum, sonra aklıma hep olumlu olmalıyım neden negatif olsunki falan diye ordan kurtarmaya çalışıyorum. Bugün gittim doktora sadece folik asit verdi. İlaçsız doğal transfer deneyecekmiş. Bu sefer öyle yapıcaz şuan folik asit dışında birşey kullanmıyorum . 2 tane transfer ettiricez sanırım çok detaylı araştırmamaya çalışıyorum burada yazılanlara bakıyorum sadeceÇok haklısınumarım sağlıklı bir bebeğim olur. Ama bugün kasık ağrılarım oluyor. Hassaslaştı bedenim. Sen nasılsın ? Sürecin nasıl ilerliyor
Bende şuan ilaçsız devam ediyorum. 1 hafta sonra gidicem , transfere 1 hafta kalmış olucak o zaman ilaç vericek mi bilmiyorum. İlk denememizde ilaç iğne fitil ne varsa kullanmıştımŞu anda siz transfer aşamasında hiç bir iğne kullanmıyorsunuz o zaman değil mi
Senle sürecimiz aynı gidiyor canımMerhaba canım , bende cumartesi adetimin 2. günü gittim sadece folik asit başlattı bana doğal siklus olacakmış, 3 tane falan ilaç yazdı ama başlatmadı henüz canım :))
Evet canım birebir aynıSenle sürecimiz aynı gidiyor canım
Hayır ben emin değilim ama 1 tanesi 4. gün embriyosu orta kalite onu da koyalım şansı arttıralım dedi doktorum. o yüzden bende o ne derse onu yapıyorum sonradan ben yapmadım benim yüzümden olmadı demek istemiyorum :)
İki tane için yaşınız uygunmu ben çok istiyorum ama yapamayacaklarını söyledileriki tane embriyo transferi yaptıracak kimler var acaba? ben çok kararsızım kızlar
Ben de 5 ocakta transfer oldum. Hayırlı olsun. Belirtilerin var mı canımBenide eklerimisin canım 5 Ocak 2 embriyo 14 ü test günüm
Ben de hiç kullanmak istemiyorum ama doktorum ne diyecek bilmiyorum bu konuda ısrar edeceğim birazBende şuan ilaçsız devam ediyorum. 1 hafta sonra gidicem , transfere 1 hafta kalmış olucak o zaman ilaç vericek mi bilmiyorum. İlk denememizde ilaç iğne fitil ne varsa kullanmıştım