2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba canım , bende cumartesi adetimin 2. günü gittim sadece folik asit başlattı bana doğal siklus olacakmış, 3 tane falan ilaç yazdı ama başlatmadı henüz canım :))

Merhaba canım , bende cumartesi adetimin 2. günü gittim sadece folik asit başlattı bana doğal siklus olacakmış, 3 tane falan ilaç yazdı ama başlatmadı henüz canım :))

hayırlı olsun canım bana şimdilik estrofem verdi açrşamba gideceğim bende doktora yenilerini eklerse yazarım sana
Banada şuan estrofem d vitamini coraspirin prednol ve folik asit pazartesi kontrol var benimde ekleme yaptığımda söylicem dedi doktor. Ekleme yapılınca haberleşelim şimdiden heyecan bastı

Sizinkiler kaçıncı gün embriyosu
beni de öyle heyecan korku stres ama mutluluk karışık valla, benimkiler 3. gün canım orta kalite 2 kez opu olup embriyo biriktirmeye çalıştım amh düşük olduğundan fazla yumurta çıkmıyor veya 5. güne götürmeye çalışmıyorlar 3 tane 3. gün embriyosu var orta kalite dediler bunlarla şansımız deneyeceğim 2 tane transfer isteyeceğim.. senin?

Transfer günü dahil 7. Günde beta çıkar mı kızlar ? Yoksa çok mu erken? Normalde cuma yaptıracağım kan testimi ama bugün sağlık ocağına gitmem gerek gitmişken baktırsam dedim
Erken yaptırma demişti benim doktorum çünkü negatif olur sonra pozitife döner o stresten etkilenirsin bekle demişti bekleyin isterseniz bu kadar sabır ediyoruz 3 günden daha bişe olmaz , zaten sabır taşına döndük

selam bizde bu transferde doğal siklus deneyeceğiz, bugün gittim kan verdim. Sadece folik asit alıcam 1 hafta sonra tekrar gel dedi.

Benimde 2 tane 2.gün embriyosu doktorum çözdürüp 3.güne bırakalım diyor ama ya 3.güne gitmezse tekrar en başa dön (

Kızlarr transferin 2. Günü bugün mutfaktaydım birden Şimşek çaktı gözüme doğru ve gök gürledi çok korktum anlık bişey olmuşmudur tutunmasına engel olur mu

Ayy canım bizde de Amh düşük bende 3 kere Opu oldum biriktirmeye çalıştık epi topu 3 tane embriyom oldu ama

Doğal siklus dediği ne oluyormuş acaba tam olarak?
İlaçsız yumurtaları büyütüyor sonra belli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vurup embriyo gününe göre transfer ediliyor 5.gün embriyo ise çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer oluyormuş doktorum öyle söyledi :))

Siz mi istediniz peki böyle olmasını benim de 5. Gün embriyom transfer edilecek inşallah çok ilaç kullanmak istemiyorum da

Siz mi istediniz peki böyle olmasını benim de 5. Gün embriyom transfer edilecek inşallah çok ilaç kullanmak istemiyorum da
Yok canım doktor sağlık durumuna yumurtlama durumunuza göre falan yapıyor bana yumurtaların kendiliğinden gelişiyor düzenli adet oluyorsun ve sağlık sorununuzda yok doğal siklus yapalım dedi :)

Yok canım doktor sağlık durumuna yumurtlama durumunuza göre falan yapıyor bana yumurtaların kendiliğinden gelişiyor düzenli adet oluyorsun ve sağlık sorununuzda yok doğal siklus yapalım dedi :)
Aşılama mantığı gibi o zaman ne güzel inşallah hemen tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…