Umarım öyledirErken daha. Üstelik kaset test. Çıkmaz ki olsa bile
Bencede çıkar. Test yaparsanız paylaşın bizimle lütfenKızlar 2 ocakta 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün transfer günü dahil 7. Günüm predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç
Kızlar 2 ocakta 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün transfer günü dahil 7. Günüm predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç
Ben geçen ay çok içtim gelmedi stresten transfer sonrası çok sıkıştımGüzel bir transfer olsun. bebişin sana tutunsun inşsu içme olayını abartma ben yarım litre bile içmeden sıkıştım
Ben bi içe dönmek istiyorum ilk 3 gün falan kendimi izole edip herşeyden huzurlu bi ortam yaşamak istedim. Evimde pijamalarımla mutlu mutlu yatayımÇok haklısın canım en azından birkaç gün dinlenmek iyi olabilir sonrası evde sıkıcı olur kendine dinle bekle sıkılırım ben :))
KİŞİLER | TRANSFER GÜNÜ | EMBRİYO SAYISI | TEST GÜNÜ |
| 2 Ocak | 1 | 13 Ocak |
Ben eklenmedim ama iyi oldu eklediğinizKızlar tablo yapmayı unutmuşum tam anlamıyla bilen var mı bu tabloyuUmudunyolu24 o aklmmda kalmış ama tam emin değilim doğruluğunda
Bilgiler doğru olmuş mu acaba canım transfer tarihin embriyon sonuç gününBen eklenmedim ama iyi oldu eklediğiniz
Evet evet normalde sonuç 13 ü ama ben 12sinde kan vericemBilgiler doğru olmuş mu acaba canım transfer tarihin embriyon sonuç günün
merhabalar bende 20 ocak 2 embriyo transfer
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ Umudunyolu24 2 Ocak 1 13 Ocak
canım sanırım 1. sayfaya yapman gerek tabloyu burda zor bulunur:)
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ Umudunyolu24 2 Ocak 1 13 Ocak
oh oh mis gibi bende pijama ve netflix takılacağımBen bi içe dönmek istiyorum ilk 3 gün falan kendimi izole edip herşeyden huzurlu bi ortam yaşamak istedim. Evimde pijamalarımla mutlu mutlu yatayım
ay benim de niyetim o, bu defa hem komik beni güldüren şeyler izleyeceğim öncekinde a lot of us ı izlemiştim zombi dizisi o da tutmadı zaten fgvhbjnkmlöoh oh mis gibi bende pijama ve netflix takılacağım
hayırlı olsun canım bana şimdilik estrofem verdi açrşamba gideceğim bende doktora yenilerini eklerse yazarım sanakızlar selam ben bu ay transfer olcam bugün doktora gittin adetimin 3.günü 15 20 gün sonra transfer olur dedi bir aksilik çıkmazsaama bir poşet dolusu ilaç yazıldı bu aşamada olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Kore zombi dizisi dimii ? Bende izledim onu devamı gelmedi amaay benim de niyetim o, bu defa hem komik beni güldüren şeyler izleyeceğim öncekinde a lot of us ı izlemiştim zombi dizisi o da tutmadı zaten fgvhbjnkmlö