Güzel bir transfer olsun. bebişin sana tutunsun inş su içme olayını abartma ben yarım litre bile içmeden sıkıştımGünaydın kızlar bugün 15.30 da transferim var bana dua ederseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bir transfer olsun. bebişin sana tutunsun inş su içme olayını abartma ben yarım litre bile içmeden sıkıştımGünaydın kızlar bugün 15.30 da transferim var bana dua ederseniz sevinirim
Hahaha dikkate alıcam teşekkür ederimGüzel bir transfer olsun. bebişin sana tutunsun inş su içme olayını abartma ben yarım litre bile içmeden sıkıştım
hayırlı olsun canım maslak acıbademdeyim bendeSelamlar kizlar, ben de onbir ocakta iki adet donmus 5.gun beybisi transfer olacagim.Yollar yillar baya ugrastik bakalim sonuc ne olacak.Biz İstanbul acibademdeyiz.Burada olan var mi:)?
ben bir hafta izin alacağım canımÇalışan anne adaylarım transferden sonra iş durumunu nasıl yapacaksınız ? İzin almak gerekir dimi bir kaç günde olsa?
dualarım sizinle çok güzel geçsin pozitif haberleri gelsin 12 güne :)Günaydın kızlar bugün 15.30 da transferim var bana dua ederseniz sevinirim
merhabalar bana da oldu ya ilacı kullanmaya başladıktan 5 gün sonra falan bende normal mi diye soracaktımMerhabalar, embriyo transferi için hazırlık sürecindeyim ve şu an sadece estrofem kullanıyorum, 11 Ocak’ta kontrolüm var ama dünden beri yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı var. 29 Aralık SAT. Sanırım yumurtlama bu ay biraz erken oluyor (9-10.günler) ama estrofem kullanırken olması normal midir acaba? transferimin iptal olmasından korkuyorum
evet canım benım 5-6 gun gecıkıyor her opumdan sonraMerhaba kızlar opu sonrası adetinizde gecikme oldu mu opu olalı 8 gün oldu adet belirtileri fazlasıyla var ama adet olmadım hala dün olmam gerekiyordu adet olunca transfer için olan sürece geçeceğim Allah nasip ederse herkese hayırlı günler emeklerimizin karşılığını alacağımız bir ay olsun inşallah güzel haberler paylaşmak dileğiyle
ben izin almayı düşünüyorum canım yani normal hayatımıza dönmekte sorun yok ama bu süreci stressiz geçirmek istiyorum. Sabahları istanbul trafiğinde savaş vermeden güzel güzel uykumu alıp kahvaltımı etmek istiyorum en azından ilk hafta öyle yaparımÇalışan anne adaylarım transferden sonra iş durumunu nasıl yapacaksınız ? İzin almak gerekir dimi bir kaç günde olsa?
benim de öyle ya aslında normal yumurtlama döneminde olduğum için akıntı normal dedim ama diğer aylara göre fazla oldu, sanırım estrofemdenmerhabalar bana da oldu ya ilacı kullanmaya başladıktan 5 gün sonra falan bende normal mi diye soracaktım
allah seni bebğine kavuştursun canım benim inşallah sorunsuz geçer bebişi alıp gelirsin, kaçıncı gün embr? tek mi çift mi?:)Günaydın kızlar bugün 15.30 da transferim var bana dua ederseniz sevinirim
ona ben de baktım da anlamadım hiç sanırım sadece belki2903 yapabiliyor bilemedimTransfer tarihleri belli olmaya başladı, bir arkadaş tablo yapıp ekleyebilir mi buraya?
Amin inşallah hepimizi kavuştursun 5. Gün embriyosu tek transfer olacak inşallahallah seni bebğine kavuştursun canım benim inşallah sorunsuz geçer bebişi alıp gelirsin, kaçıncı gün embr? tek mi çift mi?:)
Mantıklı canım birkaç gün alıcam bende hafta sonu ile bağlayacağım dinlenicem evde :))ben izin almayı düşünüyorum canım yani normal hayatımıza dönmekte sorun yok ama bu süreci stressiz geçirmek istiyorum. Sabahları istanbul trafiğinde savaş vermeden güzel güzel uykumu alıp kahvaltımı etmek istiyorum en azından ilk hafta öyle yaparım
ayy evet ya nasıl yapılıyor acaba bizimde tablomuz olsa keşkee :))ona ben de baktım da anlamadım hiç sanırım sadece belki2903 yapabiliyor bilemedim
İnşallah sana sımsıkı tutunuuur :))Günaydın kızlar bugün 15.30 da transferim var bana dua ederseniz sevinirim
Ben az önce dayanamayıp kaset test yaptım. Negatif.. 3 ocak 5.gün embriyosuKızlar 2 ocakta 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün transfer günü dahil 7. Günüm predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç
Çıkar canımKızlar 2 ocakta 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün transfer günü dahil 7. Günüm predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç
Erken daha. Üstelik kaset test. Çıkmaz ki olsa bileBen az önce dayanamayıp kaset test yaptım. Negatif.. 3 ocak 5.gün embriyosu