2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

merhabalar bana da oldu ya ilacı kullanmaya başladıktan 5 gün sonra falan bende normal mi diye soracaktım

evet canım benım 5-6 gun gecıkıyor her opumdan sonra

Çalışan anne adaylarım transferden sonra iş durumunu nasıl yapacaksınız ? İzin almak gerekir dimi bir kaç günde olsa?
ben izin almayı düşünüyorum canım yani normal hayatımıza dönmekte sorun yok ama bu süreci stressiz geçirmek istiyorum. Sabahları istanbul trafiğinde savaş vermeden güzel güzel uykumu alıp kahvaltımı etmek istiyorum en azından ilk hafta öyle yaparım

Mantıklı canım birkaç gün alıcam bende hafta sonu ile bağlayacağım dinlenicem evde :))

bugün transferi olan herkese Allahım bol şans versin pozitif sonuçlar olsun inşallah.Benim de bugün 14.00 da transferim var 5.tüp bebek denemem 4 gebelik var ama hep dış gebelik oldu en son 2 tüpü de aldırdım ve şimdi tekrar tüp bebek deniyoruz.Umudum var mı bilmiyorum ama stres içindeyim o kesin.Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin bizleri de içinden ayırmasın inşallah

Kızlar 2 ocakta 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün transfer günü dahil 7. Günüm predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…