2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben 8 ci haftadayım Bu ilkili tarama için önceden randevu mu almak gerek acaba? Bilginiz var mı?
Ben de onu araştırıyorum canım inan ki. Bir arkadaş devlette randevu çok zor dedi özelde pahalı. Napacagimi bilemedim.ben normal tahlillerim bile hala yapamadim çünkü randevu yok.

Canım onu doktor söylüyor kontrolde ne zamn gtceksin kontrole?

Ben de onu araştırıyorum canım inan ki. Bir arkadaş devlette randevu çok zor dedi özelde pahalı. Napacagimi bilemedim.ben normal tahlillerim bile hala yapamadim çünkü randevu yok.
Ben özele gidiyorum da özel de sigortam dışında bin tane şey çıkıyor genel tahlilleri verdim.Devletde randevu yoktu mart sonuna açık.

İkili test için sadece o kan alıyorlar onun için 980 tlye buldum laboratuvarda verip doktora götüreceğim Ankarada

İkili test için sadece o kan alıyorlar onun için 980 tlye buldum laboratuvarda verip doktora götüreceğim Ankarada
Çok uygun canim. Ben İstanbul'dayim basaksehirde. Ve o kadar pahalı ki ayrıntılı ultrason için bile 3 bin istiyorlar. Çok uçuk geldi . Araştırıyorum şimdilik burdan uyguna bilen arkadaş çıkarsa bana yazarsa çok sevinirim.

Kızlar bu 12 gün nasıl geçecek ya sonralarında neler olacağını araştırmaya başladım sıkıntıdan. Fetal dna testi, cinsiyeti osu busu. Umarım burada, onları paylaşacağımız günleri göreceğiz

Kızlar ben eskiden alerjik rinit hastasıydım ama yıllardır böyle çok ağır geçirmemiştim. Bir haftadır hep hapşırıyorum bugün pik yaptı artık:/ hamilelik hormonları mı etkiliyor acaba?
Bende Alerjik rinitim hep ağırdı şuan dahada ağır sonlara doğru dahada aşırlaşıyor malesef ilaç spreyde kullanamıyoruz

Evet cuma günü son günler iyice geçmek bilmiyor inşaAllah hersey yolundadır
Ay benimde cumartesi yaa işte çok yoğundum o yüzden baya hızlı geçti bu hafta bana ama randevum cumartesi öğleden sonra 15:00 da o yüzden cumartesi günü saatler geçmeyebilir geç uyanayım bari inşallah hepimizin güzel haberlerini alacağız

Sizlere bir şey sormak istiyorum yarın transferimin 8. Günü erken gebelik testi yapmak istiyorum ama bir yanımda hiç yanaşmıyor korkuyorum sizce ne yapsam çıkar mı testte yoksa 12. Günü mü beklemeliyim

Sizlere bir şey sormak istiyorum yarın transferimin 8. Günü erken gebelik testi yapmak istiyorum ama bir yanımda hiç yanaşmıyor korkuyorum sizce ne yapsam çıkar mı testte yoksa 12. Günü mü beklemeliyim
Benımde bu gun 7 yaptım çıkmadı bence yapma ya insanın morelı bozuluyo bekle

Sıfır belirti ya daha az önce bir kaç dakikalığına kasık bölgeme iğne batarmış gibi kramp girdi ve geçti hemen bende belirti yok
Belki formu baştan okuma şansınız olmamıştır ama bende belirti yaşamayanlardanım, çok şükür bebişim benimle . Lütfen hiç belirti aramayın gerçekten çok erken bende kendime inandıramıyordum ama 5inci hafta anca yeni yeni belirti oluştu göğüs hassasiyetim bile yok hala. Pozitif olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…