- 8 Nisan 2009
- 1.214
- 2.415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben artık sadece kadın doğumcmla ilerliyorumKızlar yinede tehlikeye atmayın bebeğinizi tüp bebek doktorunuz ne diyorsa onu yapın sonuçta emek veriyoruz hamile kalmak için bence tehlikeye atmayın
Sizin kaçıncı hafta? Evet demek kişiye göre değişiyorBenim tüp Bebek doktorum iğneyi kesmişti ama muanemi yapan doltorum kesinlikle devam et dedi. İhtiyacı var bebeğin dedi. Ben de onu dinledim sonuçta muaneyi yapan o doktorum daha iyi bilir diye düşündüm . Son bir kutu daha alıp birakicam
Çok şükür ultrasonda farketmezse 9.haftaya girdim canım. İgne konusunda özellikle belirtti doktorum. Sizi muayene eden doktor ihtiyacınızı çok daha iyi bilir. Ben de ona güvendim . Folik asiti de değiştirdim. Folbiolu pek onermiyorlar. Dikakt edersiniz. Sen kaçıncı haftandasin canım ?Sizin kaçıncı hafta? Evet demek kişiye göre değişiyor
Bende 9. gün sabahı erken gebelik testini yapmıştım. ilk etapta hiç çıkmamıştı yarım saat sonra çok çok çok silik çıkmıştı ve çok üzülmüştüm. o gün öğleden sonra hastanede kan testi yaptırdım ama hiç umudum yoktu, bu arada dondurulmuş 5. gün embriyosu. 9. gün kanda 40 çıktı, 12. gün kanda 220 çıktı, şimdi kızım 10 aylık oldu, idrar testleri yanıltıcı olabiliyorKızlar hamileliğini idrar testinden ikinci çizginin daha sonradan çıkmasıyla öğrenen oldu mu? Az önce yine yaptım yarım saat sonra çıktı ikinci çizgi silik şekilde
Canım mesajın için teşekkür ederim. Ben transferimin 7.günü sabah ilk idrarımla yaptım 5 dk içinde ikinci çizgi çıktı inşallah kanda da güzel sonuç alırımBende 9. gün sabahı erken gebelik testini yapmıştım. ilk etapta hiç çıkmamıştı yarım saat sonra çok çok çok silik çıkmıştı ve çok üzülmüştüm. o gün öğleden sonra hastanede kan testi yaptırdım ama hiç umudum yoktu, bu arada dondurulmuş 5. gün embriyosu. 9. gün kanda 40 çıktı, 12. gün kanda 220 çıktı, şimdi kızım 10 aylık oldu, idrar testleri yanıltıcı olabiliyor
Aynen canım benimde batmıyor deri kalınlaştı artık ,iğneyi çıkarınca iyi kanıyor benim çünkü girerken bayağı acıtıyor iğne. Önceden hiç kanama olmazdı şimdi iğne çıkınca hep kanıyor.Kızlar merhaba , bu ilaçlar ne zaman biticek ya :/ progestan dex göbeğime zor giriyor gibi . Progestan fitilden de bıktık artıkkk ben günde 2 progestan fitil 1 tane de progestan dex iğne oluyorum başka da bir şey kullanmıyorum şuan ama iğne batmıyor artık derime
Ben 8 ci haftadayım Bu ilkili tarama için önceden randevu mu almak gerek acaba? Bilginiz var mı?Çok şükür ultrasonda farketmezse 9.haftaya girdim canım. İgne konusunda özellikle belirtti doktorum. Sizi muayene eden doktor ihtiyacınızı çok daha iyi bilir. Ben de ona güvendim . Folik asiti de değiştirdim. Folbiolu pek onermiyorlar. Dikakt edersiniz. Sen kaçıncı haftandasin canım ?
Aman dikkat et her yer hastalık kaynıyor bende sabah üşütme hapşırmayla uyandımDut kaynatıp içtim o biraz iyi geldi.Geçmiş olsun canımKızlar bugün malesef antbyotiğe başlamak zorunda kaldım hem ciğer hem boğaz enfeksiyonu geçiriyorum çok üzgünüm daha çok küçük haftamtüp bebek doktorumla görüştüm kullanblrsin enfksyon daha çok zarar verir dedi
Evet önceden olmuyordu kolay kolay yapılıyordu şimdi korkutuyor vallahi yer kalmadı galiba randevunuza az kaldı sizin dimi ? Yarın mıydı?Aynen canım benimde batmıyor deri kalınlaştı artık ,iğneyi çıkarınca iyi kanıyor benim çünkü girerken bayağı acıtıyor iğne. Önceden hiç kanama olmazdı şimdi iğne çıkınca hep kanıyor.
Olablr canım o bende de var çok kötü bişey şunu kullan çok iyi gelyorKızlar ben eskiden alerjik rinit hastasıydım ama yıllardır böyle çok ağır geçirmemiştim. Bir haftadır hep hapşırıyorum bugün pik yaptı artık:/ hamilelik hormonları mı etkiliyor acaba?
Canım o bendede var şunu kullan çok iyi gelyorKızlar ben eskiden alerjik rinit hastasıydım ama yıllardır böyle çok ağır geçirmemiştim. Bir haftadır hep hapşırıyorum bugün pik yaptı artık:/ hamilelik hormonları mı etkiliyor acaba?
Sağol canım bende hemşireyim hastalrn içinde olunca malesef maskeye rağmen kapmışımAman dikkat et her yer hastalık kaynıyor bende sabah üşütme hapşırmayla uyandımDut kaynatıp içtim o biraz iyi geldi.Geçmiş olsun canım
Canım onu doktor söylüyor kontrolde ne zamn gtceksin kontrole?Ben 8 ci haftadayım Bu ilkili tarama için önceden randevu mu almak gerek acaba? Bilginiz var mı?
Canım daha geçen hafta gittim kontrole durmadan her hafta gitmem her halde.10 cu haftada gideceğim benim sağlık sigortam var limitden düşüyor çünkü.Canım onu doktor söylüyor kontrolde ne zamn gtceksin kontrole?