2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Şu yazdığınız o kadar iyi geldi ki anlatamam 2. Denemem ve 4bb embriyo kalitem umarım tutunmuştur ve sizin gibi bizede rabbim o duyguyu yaşatır

Şu yazdığınız o kadar iyi geldi ki anlatamam 2. Denemem ve 4bb embriyo kalitem umarım tutunmuştur ve sizin gibi bizede rabbim o duyguyu yaşatır
Çok güzel amin inşallah inanın süreç okadar uzunki asla kaygı bitmiyor yolumuz daha çok var belki ama olsun biz tüp bebek anneleri herşeyi başarabiliriz Allahım yardımcımız olsun hepimizin

Bugün 8. Günüm şimdiye kadar sıfır belirti idim ama az önce koyu kahve rengi lekelenme ve bel ağrısı yaşıyorum korkuyorum

Kızlar selam 7+6 yız dün akşmdan beri sol kasığımda bastırdığımda hissettiğim , oturur pozisyonda hissettiğim bi ağrı var batma gibi nedendir bu normal mi acaba, yoksa doktoruma haber versemmi

Kızlar selam 7+6 yız dün akşmdan beri sol kasığımda bastırdığımda hissettiğim , oturur pozisyonda hissettiğim bi ağrı var batma gibi nedendir bu normal mi acaba, yoksa doktoruma haber versemmi
selam ben de 8+1 im bugün. yani kasıklarımda benimde arasıra ağrı oluyor. Normal olduğunu düşünüyorum çocuğu olan insanlardan duyduğum kadarıyla yine de içiniz rahat etsin isterseniz doktoruna sorabilirsin tabi :)

kızlar nolur bana yol gösterin şuan moralim alt üst durumda 6 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı geçen hafta kese + yolk sac gördük bu hafta bebek ve kalp atışı için gittim ama doktorum embriyonun küçük kaldığını gelişiminin yavaş olduğunu söyledi haftaya kalp atışı duyamazsak kürtaj büyük ihtimalle

Canım ben sabah 2 akşam 2 estrofem içiyordum. keseyi gördükten sonra günde 2 ye düştü. 8. hafta itibariyle de bırak dedi doktorum. dün son kez içtim estrofemi. Prolutex iğne yapıyorum sabah akşam hala. Haftaya salı kontrolüm var. o zaman günde 1e düşürecek iğneyi. 12. haftada da bırakıcam. İğne girmiyor artık gerçekten

Umarım mucizen gösterir kendisini

Benim de aynı şekilde estrofemi 2 ye indirdi. Haftaya da 1 e indirelim dedi. İğneyle ilgili bir şey demedi henüz oksapar her halükarda benimle zaten.

Moralizini yüksek tutmaya, pozitif olmaya çalışın. Bebeğiniz şuan hala sizinle. Dua edelim hep birlikte

Bugün 8. Günüm şimdiye kadar sıfır belirti idim ama az önce koyu kahve rengi lekelenme ve bel ağrısı yaşıyorum korkuyorum
bende 8 günde adet olacak gibi bel ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşadım hatta adet oluyorum sandım. Aynı gün kan verdim 35 çıkmıştı. İnşallah sizin bebeğinizde tutunuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…