Canım ben bu ağrıyı 1 haftadır çekiyorumKızlar selam 7+6 yız dün akşmdan beri sol kasığımda bastırdığımda hissettiğim , oturur pozisyonda hissettiğim bi ağrı var batma gibi nedendir bu normal mi acaba, yoksa doktoruma haber versemmi
Normal o zaman ya bide ben soldan kist aldırmıştım bide kistim vardı yani ağrı olmaması anormal olurdu galibaCanım ben bu ağrıyı 1 haftadır çekiyorumdün gecede ağrıdan uyandım kaç kere
Bu aralar herkes çekiyor bu ağrıyı canım benim sol kasiktan vuruyor ağrı doktoruma sormuştum ben bana dedi kanama olmadığı sürece bişey olmaz dedi ama insan tedirgin oluyor işte biseyde yiyemiyorum kii iştahım kapandı çubuk kraker varya tuzlu onu yiyorum dünden beri bide kefir aldım sade dün bugünde onu içtim artık sabah bide dün doktorumun asistaniyla tekrar konuştum yani icebilcegim ilaç var mı gibisinden bana dediği bol su tüketin ve yürüyüş yapın dedi ama işte ilk tüp bebek olunca evden dışarıya çıkmıyorum doktor harici dışında evde ne kadar yuruyebilirsem işteNormal o zaman ya bide ben soldan kist aldırmıştım bide kistim vardı yani ağrı olmaması anormal olurdu galiba
Ay canım bende bir kontrole gitseydim bilgilenecektim ama sağolsun hastane 1 ay oldu neredeyse pozitifi öğreneli öyle çağırdıCanım ben sabah 2 akşam 2 estrofem içiyordum. keseyi gördükten sonra günde 2 ye düştü. 8. hafta itibariyle de bırak dedi doktorum. dün son kez içtim estrofemi. Prolutex iğne yapıyorum sabah akşam hala. Haftaya salı kontrolüm var. o zaman günde 1e düşürecek iğneyi. 12. haftada da bırakıcam. İğne girmiyor artık gerçekten
Offf once seni bekliyorum. Sonra kendimi. Ayni durum yaa. Hepsini beklemek ne uzun geldi. Neyse cumartesi daha yakin ama pazartesi hala uzak geliyor banaAy canım bende bir kontrole gitseydim bilgilenecektim ama sağolsun hastane 1 ay oldu neredeyse pozitifi öğreneli öyle çağırdıcumartesi randevum var
Buscopqn verebilirse verir de muz ye ama olgunlaşmış olsun o iyi gelir sanaBu aralar herkes çekiyor bu ağrıyı canım benim sol kasiktan vuruyor ağrı doktoruma sormuştum ben bana dedi kanama olmadığı sürece bişey olmaz dedi ama insan tedirgin oluyor işte biseyde yiyemiyorum kii iştahım kapandı çubuk kraker varya tuzlu onu yiyorum dünden beri bide kefir aldım sade dün bugünde onu içtim artık sabah bide dün doktorumun asistaniyla tekrar konuştum yani icebilcegim ilaç var mı gibisinden bana dediği bol su tüketin ve yürüyüş yapın dedi ama işte ilk tüp bebek olunca evden dışarıya çıkmıyorum doktor harici dışında evde ne kadar yuruyebilirsem işteyarına kontrolüm var direk bu gaz sancısı için ilaç vermesini isticem doktorumdan
az kaldı az pazartesiye de az kaldı :) bugün bitti sayalım kaldı cumartesiye 1 pazartesiye 3 gün :) kendimi motive etmeye çalışıyorumOfff once seni bekliyorum. Sonra kendimi. Ayni durum yaa. Hepsini beklemek ne uzun geldi. Neyse cumartesi daha yakin ama pazartesi hala uzak geliyor bana
İnşallah biraz endişeliyim kaset testte yaptım bugün silik çizgi bile çıkmadıbende 8 günde adet olacak gibi bel ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşadım hatta adet oluyorum sandım. Aynı gün kan verdim 35 çıkmıştı. İnşallah sizin bebeğinizde tutunuyordur
İnşallah öyledir bugün kaset test yaptım sonuç negatif çıktı biraz canım onada sıkkınYerleşme kanamasıdır korkmana gerek yok gebe olduğu nu öğrendiği halde kekelenmesi devam edenler oldu canım
Ya ben bu gaz sancısını çözdüm galiba bilmiyorum gerçi herkesin bünye farklı , evim sıcacık olmasına rağmen benim ayaklarım buz kesiyor o yüzden gaz oluyor bizde şöyle bi çözüm bulduk sıcak su termosu koyuyorum ayarlarıma üzerimde de battaniye yarım saate süper bi rahatlamaBu aralar herkes çekiyor bu ağrıyı canım benim sol kasiktan vuruyor ağrı doktoruma sormuştum ben bana dedi kanama olmadığı sürece bişey olmaz dedi ama insan tedirgin oluyor işte biseyde yiyemiyorum kii iştahım kapandı çubuk kraker varya tuzlu onu yiyorum dünden beri bide kefir aldım sade dün bugünde onu içtim artık sabah bide dün doktorumun asistaniyla tekrar konuştum yani icebilcegim ilaç var mı gibisinden bana dediği bol su tüketin ve yürüyüş yapın dedi ama işte ilk tüp bebek olunca evden dışarıya çıkmıyorum doktor harici dışında evde ne kadar yuruyebilirsem işteyarına kontrolüm var direk bu gaz sancısı için ilaç vermesini isticem doktorumdan
Kız ben klimayı sabah açıyorum takiii geceye kadar açık hiç kapatmiyorum ayağımda çorap patik üstümde battaniye anam daha ne yapayım benYa ben bu gaz sancısını çözdüm galiba bilmiyorum gerçi herkesin bünye farklı , evim sıcacık olmasına rağmen benim ayaklarım buz kesiyor o yüzden gaz oluyor bizde şöyle bi çözüm bulduk sıcak su termosu koyuyorum ayarlarıma üzerimde de battaniye yarım saate süper bi rahatlama
Onuda yedim kabız yaptı beniBuscopqn verebilirse verir de muz ye ama olgunlaşmış olsun o iyi gelir sana
Benimde yarın , pozitifi göreli nereydeyse benimde 1 ay oldu ama ultrasonun tarihini geç verdiler . Bugün nasıl geçecek hep yatsammı acabaaz kaldı az pazartesiye de az kaldı :) bugün bitti sayalım kaldı cumartesiye 1 pazartesiye 3 gün :) kendimi motive etmeye çalışıyorum
Benimde kaset teste çıkmadı. Çok ağladım olmadı diye ama olmuşİnşallah biraz endişeliyim kaset testte yaptım bugün silik çizgi bile çıkmadı
Bilmiyorum ki ne yapacağımızı şaşırdık ay normal gebelikte mi böyle ya çok merak ediyorumKız ben klimayı sabah açıyorum takiii geceye kadar açık hiç kapatmiyorum ayağımda çorap patik üstümde battaniye anam daha ne yapayım ben
Kızlar kabızlığı sorun etmeyin … hamilelikte rahim büyüdüğü için iç organlara baskı yapıyor ,ben çok tuvalate çıkıyorum çok su içmediğim halde.bagırsaklarıda baskılıyor.bol su sebze tüketmeye bakın bunun başka çözümü yok.ha kabızlıgı doğum sonrası kötü oluyor .inşaAllah o zamanlara gelebilirsek doğum sonrası doktordan direk ilaç isteyin kabızlık sorunu yaşamamak için o zaman insanı öldürüyor kanlı kanlı tuvaltete ağlamayın .Bilmiyorum ki ne yapacağımızı şaşırdık ay normal gebelikte mi böyle ya çok merak ediyorum
Ay çok Şükür bende kabızlık yok sadece gaz var oda ayaklarım asla ısınmıyor sıcak su ile çözüm buldumKızlar kabızlığı sorun etmeyin … hamilelikte rahim büyüdüğü için iç organlara baskı yapıyor ,ben çok tuvalate çıkıyorum çok su içmediğim halde.bagırsaklarıda baskılıyor.bol su sebze tüketmeye bakın bunun başka çözümü yok.ha kabızlıgı doğum sonrası kötü oluyor .inşaAllah o zamanlara gelebilirsek doğum sonrası doktordan direk ilaç isteyin kabızlık sorunu yaşamamak için o zaman insanı öldürüyor kanlı kanlı tuvaltete ağlamayın .
Hiç bilmiyorum ki arkadaşım normal yolla hamile kaldı onada sordum ama gece uykudan uyandıracak kadar sancım olmadı hiç dedi acaba bir sürü hormon ilaçları kullandık olabilir mi kiBilmiyorum ki ne yapacağımızı şaşırdık ay normal gebelikte mi böyle ya çok merak ediyorum
Umarım ya inşallah tutunmuşturBenimde kaset teste çıkmadı. Çok ağladım olmadı diye ama olmuşinşallah sizinde öyledir. Eğer değeriniz daha düşükse kaset teste çıkmamış olabilir
Kaçıncı günde yapmıştınız testBenimde kaset teste çıkmadı. Çok ağladım olmadı diye ama olmuşinşallah sizinde öyledir. Eğer değeriniz daha düşükse kaset teste çıkmamış olabilir