2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benden hiç gebelikten sonra progestan tahlili istemedi doktor kaç kere gittim.Gidip tahlil mi versem kendim? Doktorlarda bi tuhaf ya bizi düşünen yok
Bende vermedim canım valla kendimize çok eziyet ediyoruz benim şimdiki kadın doğumcum lekelenme yoksa fitil yeterli olur keselim dedi çok rahatladım.. Zaten 12.haftada onuda kescez

Benimde şimdiki kadın doğumcum kes diyor tüp bebek doktoru devam.Allak bullak oldum resmen.Leke sadece ara sıra kahve rengi oluyor oda normal dedi
Tüp bebek doktorları braz prosedür bağımlısı bence.. Bebek tutunmaya başldktan sonra kendisi progesteron üretyrmuş zaten. Ben tüp bebek doktoruma danışmıyorum artık yoksa dediğin gbi kafam allak bullak oluyor

Anladım canım o zaman en iyisi diğer doktorumu dinleyip öyle devam etmek.Birde birşey soracağım ikili test için en erken ne zaman gitmek gerekiyor daha önceden tecrübeliydin sanırım

Kızlar yinede tehlikeye atmayın bebeğinizi tüp bebek doktorunuz ne diyorsa onu yapın sonuçta emek veriyoruz hamile kalmak için bence tehlikeye atmayın

Kızlar bu progestan iğneler göbeğimde her yer taş gibi masaj yapmaktan kollarım yoruldu.Bunun bir hal çaresi yok mu acaba? Yada madem bu toplanıyor o kadar ben neden her gün yapıyorum,daha ordakiler erimemiş bile
Çok yavaş milim milim ittirirsen iğneyi o toplanma olmuyor ben öyle yapıyorum hem yanma olmuyor morarma falan hem de o taşlaşma

Kızlar bugün erken gebelik yaptım awox marka ilk idrarda değil ama öğleden sonra yaptım negatifti yine kalçamda adet gibi sancı var sizce erken mi daha çok üzüldüm negatifi görünce

Kızlar bugün erken gebelik yaptım awox marka ilk idrarda değil ama öğleden sonra yaptım negatifti yine kalçamda adet gibi sancı var sizce erken mi daha çok üzüldüm negatifi görünce
Bence erken yapmış olabilirsin. 8. Gün direkt kaset yaptım ben. Çıkmazsa da erken yapmadım diye üzülmem demiştim:) çıktı çift

Benimde şimdiki kadın doğumcum kes diyor tüp bebek doktoru devam.Allak bullak oldum resmen.Leke sadece ara sıra kahve rengi oluyor oda normal dedi
Benim tüp Bebek doktorum iğneyi kesmişti ama muanemi yapan doltorum kesinlikle devam et dedi. İhtiyacı var bebeğin dedi. Ben de onu dinledim sonuçta muaneyi yapan o doktorum daha iyi bilir diye düşündüm . Son bir kutu daha alıp birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…