2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Keseyi görmemizle bende estrofemi azaltmaya gidildi sonunda 2x3 alıyordum. Bu hafta 2x1 sonraki hafta da kalp atışı randevusuna kadar 1x1 devam edeceğim. Şu ana kadar sıfır kasık ağrısı sıfır lekelenme yaşadım. 3x1 fitil 2x1 progestan dexe devam ediyorum.

Canım yazmıyor maalesef, doktorun nasıl söylemedi şu kadar haftalık diye hayret ediyom bazen doktorlara

Kızlar aranızda yenıyım 5 cı gun embrıyosu bu gun 7 gun erken gebelık testı yaptım negatıf aranızda boyle olan varmı

Sizin kaçıncı hafta? Evet demek kişiye göre değişiyor

Sizin kaçıncı hafta? Evet demek kişiye göre değişiyor
Çok şükür ultrasonda farketmezse 9.haftaya girdim canım. İgne konusunda özellikle belirtti doktorum. Sizi muayene eden doktor ihtiyacınızı çok daha iyi bilir. Ben de ona güvendim . Folik asiti de değiştirdim. Folbiolu pek onermiyorlar. Dikakt edersiniz. Sen kaçıncı haftandasin canım ?

Kızlar hamileliğini idrar testinden ikinci çizginin daha sonradan çıkmasıyla öğrenen oldu mu? Az önce yine yaptım yarım saat sonra çıktı ikinci çizgi silik şekilde
Bende 9. gün sabahı erken gebelik testini yapmıştım. ilk etapta hiç çıkmamıştı yarım saat sonra çok çok çok silik çıkmıştı ve çok üzülmüştüm. o gün öğleden sonra hastanede kan testi yaptırdım ama hiç umudum yoktu, bu arada dondurulmuş 5. gün embriyosu. 9. gün kanda 40 çıktı, 12. gün kanda 220 çıktı, şimdi kızım 10 aylık oldu, idrar testleri yanıltıcı olabiliyor

Kızlar bugün malesef antbyotiğe başlamak zorunda kaldım hem ciğer hem boğaz enfeksiyonu geçiriyorum çok üzgünüm daha çok küçük haftamtüp bebek doktorumla görüştüm kullanblrsin enfksyon daha çok zarar verir dedi

Canım mesajın için teşekkür ederim. Ben transferimin 7.günü sabah ilk idrarımla yaptım 5 dk içinde ikinci çizgi çıktı inşallah kanda da güzel sonuç alırım

Kızlar ben eskiden alerjik rinit hastasıydım ama yıllardır böyle çok ağır geçirmemiştim. Bir haftadır hep hapşırıyorum bugün pik yaptı artık:/ hamilelik hormonları mı etkiliyor acaba?

Kızlar merhaba , bu ilaçlar ne zaman biticek ya :/ progestan dex göbeğime zor giriyor gibi . Progestan fitilden de bıktık artıkkk ben günde 2 progestan fitil 1 tane de progestan dex iğne oluyorum başka da bir şey kullanmıyorum şuan ama iğne batmıyor artık derime

Aynen canım benimde batmıyor deri kalınlaştı artık ,iğneyi çıkarınca iyi kanıyor benim çünkü girerken bayağı acıtıyor iğne. Önceden hiç kanama olmazdı şimdi iğne çıkınca hep kanıyor.

Ben 8 ci haftadayım Bu ilkili tarama için önceden randevu mu almak gerek acaba? Bilginiz var mı?

Aman dikkat et her yer hastalık kaynıyor bende sabah üşütme hapşırmayla uyandımDut kaynatıp içtim o biraz iyi geldi.Geçmiş olsun canım

Evet önceden olmuyordu kolay kolay yapılıyordu şimdi korkutuyor vallahi yer kalmadı galiba randevunuza az kaldı sizin dimi ? Yarın mıydı?

Kızlar ben eskiden alerjik rinit hastasıydım ama yıllardır böyle çok ağır geçirmemiştim. Bir haftadır hep hapşırıyorum bugün pik yaptı artık:/ hamilelik hormonları mı etkiliyor acaba?
Canım o bendede var şunu kullan çok iyi gelyor

Eklentiler

• Screenshot_20240221_170724_com.android.chrome.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…