Kızlar önde yada geride gitmesi sizi korkutmasin benim arkadaşım da hamileliğinde 2 hafta geriden gidiyordu doktor şuan demiş günün gününe ilerliyor diye pek takılmayın yaniMerhaba canım evet normal benim de ultrasonda 2 gün önde çktı
valla benim göbekte aynı prosgeteron iyi şişirdi göbeğimizi.aslında doğum topiğine geçmek mantıklı ama ben bir ultrasona gireyimde ondan sonra iki topiktede kalırımNe bilem kız vallah benim göbeğimi şuan görsen her gören diyor bu 5 aylık hamile ama söylemiyoryani ben son bir ay kala hamile oldgumu anlarim heralde bide yani cidden erken yav o gruba geçmeye sizden başka gruba gidersem size ihanet etmiş gibi olurum bak gitmiyom kıymetimi bilin
Aynen ilk başta yavaş seyredebilir sonra gününü yakalar , bende bu konuda endişe etmiyorum .Kızlar önde yada geride gitmesi sizi korkutmasin benim arkadaşım da hamileliğinde 2 hafta geriden gidiyordu doktor şuan demiş günün gününe ilerliyor diye pek takılmayın yani
Ben bulamadım o gurubu arada orayıda oturdum en azındanO gruba geçmek için daha erken değil mi yaa
Yok Yok gitme o gruba burda kal boşvervalla benim göbekte aynı prosgeteron iyi şişirdi göbeğimizi.aslında doğum topiğine geçmek mantıklı ama ben bir ultrasona gireyimde ondan sonra iki topiktede kalırım
Coraspin kullanmiyor musunuzKizlar çok şükür keseyi yolk sacini gördük haftaya cuma kalp atışı için gün verdi aranizda kan pihtilasmasi sorunu yasiyan var mi geçen ay kan testi vermiştim yeni çıktı kan pihtilasmasi varmış hiç beklemiyordum bi sorun olur mu gebelikte
Kaç çktı canım gözün aydınBenim de biraz önden gidiyor sanırım. Kalp atışında anlayacağım
Himm ben sadece coraspin kullanıyorum şuan oksapara gecmedikKullanıyorum oksapar da kullanıyorum
Benim aptt düşük çktı canım pıhtılaşıyor hemen clexane kullnyorum sen kullnmıyormusunKizlar çok şükür keseyi yolk sacini gördük haftaya cuma kalp atışı için gün verdi aranizda kan pihtilasmasi sorunu yasiyan var mi geçen ay kan testi vermiştim yeni çıktı kan pihtilasmasi varmış hiç beklemiyordum bi sorun olur mu gebelikte
Gözün aydın ben de gördümKizlar çok şükür keseyi yolk sacini gördük haftaya cuma kalp atışı için gün verdi aranizda kan pihtilasmasi sorunu yasiyan var mi geçen ay kan testi vermiştim yeni çıktı kan pihtilasmasi varmış hiç beklemiyordum bi sorun olur mu gebelikte
Kullanıyorum yazmışsınız sonraGözün aydın ben de gördümkan pıhtılaşması çok önemli. Doktorun vermediyse de hemen bir kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlar muhtemelen. Ben de kullanıyorum
Yok coraspirin bide oscapar kullanıyorum buğu rapor çıkarttı doktorum 9 ay boyunca kullanicakmisimBenim aptt düşük çktı canım pıhtılaşıyor hemen clexane kullnyorum sen kullnmıyormusun
Teşekkür ederim seninde gözün aydın darısı artık kalp atışınıGözün aydın ben de gördümkan pıhtılaşması çok önemli. Doktorun vermediyse de hemen bir kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlar muhtemelen. Ben de kullanıyorum
Ben iki gruba da bakıyorum ne olacak kiNe bilem kız vallah benim göbeğimi şuan görsen her gören diyor bu 5 aylık hamile ama söylemiyoryani ben son bir ay kala hamile oldgumu anlarim heralde bide yani cidden erken yav o gruba geçmeye sizden başka gruba gidersem size ihanet etmiş gibi olurum bak gitmiyom kıymetimi bilin
Konu Mesajı '2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı' 2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı gel gelBen bulamadım o gurubu arada orayıda oturdum en azından
Eee temam dur geleyim bendaBen iki gruba da bakıyorum ne olacak kiBence oraya da gelin burada da kalın