2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar çok şükür keseyi yolk sacini gördük haftaya cuma kalp atışı için gün verdi aranizda kan pihtilasmasi sorunu yasiyan var mi geçen ay kan testi vermiştim yeni çıktı kan pihtilasmasi varmış hiç beklemiyordum bi sorun olur mu gebelikte

valla benim göbekte aynı prosgeteron iyi şişirdi göbeğimizi.aslında doğum topiğine geçmek mantıklı ama ben bir ultrasona gireyimde ondan sonra iki topiktede kalırım

Kızlar önde yada geride gitmesi sizi korkutmasin benim arkadaşım da hamileliğinde 2 hafta geriden gidiyordu doktor şuan demiş günün gününe ilerliyor diye pek takılmayın yani
Aynen ilk başta yavaş seyredebilir sonra gününü yakalar , bende bu konuda endişe etmiyorum .

Coraspin kullanmiyor musunuz

Benim aptt düşük çktı canım pıhtılaşıyor hemen clexane kullnyorum sen kullnmıyormusun

Gözün aydın ben de gördüm kan pıhtılaşması çok önemli. Doktorun vermediyse de hemen bir kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlar muhtemelen. Ben de kullanıyorum

Gözün aydın ben de gördüm kan pıhtılaşması çok önemli. Doktorun vermediyse de hemen bir kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlar muhtemelen. Ben de kullanıyorum
Teşekkür ederim seninde gözün aydın darısı artık kalp atışını Transferden sonra vermişti kullan diye şimdi test sonucuna bakınca rapor çıkarttı öyle kullanicakmisim

Aranızda hiç kanında protein s seviyesi düşüklüğü olan var mı? Ben de o sebepten kullanıyorum kan sulandırıcı.

Ben iki gruba da bakıyorum ne olacak ki Bence oraya da gelin burada da kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…