- 8 Nisan 2009
- 1.214
- 2.415
Benim ekim ayına yazıyorum arada 17 ekim yazıyordu beklenen doğumEee temam dur geleyim benda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ekim ayına yazıyorum arada 17 ekim yazıyordu beklenen doğumEee temam dur geleyim benda
Benimde 11 Ekim diyor ben daha geçmedim gruplara , önce bir kalp atışını duyuyayımBenim ekim ayına yazıyorum arada 17 ekim yazıyordu beklenen doğum
Peki bunun Ekim Anneleri icin olani var mi? Ekim ortasi gibi olacak doğumum büyük ihtimal her sey yolunda giderseKonu Mesajı '2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı' 2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı gel gel
Var canım Konu Mesajı '2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı' 2024 Ekim Anneleri Paylaşım AlanıPeki bunun Ekim Anneleri icin olani var mi? Ekim ortasi gibi olacak doğumum büyük ihtimal her sey yolunda giderse
Orda da adeti geciken gelmiş öyle görünce ben de yazdım bi cesaretBenimde 11 Ekim diyor ben daha geçmedim gruplara , önce bir kalp atışını duyuyayım
Kalp.atisini duyulduktan sonra doktor bıraktırdiKızlar bu Estrofem gebelikte riskli ilaçmış ama doktor bırak filan demedi.3 ay kullanacaksın dedi.Aranızda kesen oldumu kullanmayı?
Ben ultrasona gireyim daha sonra gelirim inşaAllah canım , sen girdin ultrasona git sen bebetoyu gördün gidebilirsin .Eee temam dur geleyim benda
Raporunu paylaş bakalım canım bileyizki görmedenKizlar ultrasonda haftasi günü nerde yaziyo internettem de baktım tam bulamadim
Raporunu paylaş bakalım canım bileyizki görmeden
Sende gel bekliyorum heBen ultrasona gireyim daha sonra gelirim inşaAllah canım , sen girdin ultrasona git sen bebetoyu gördün gidebilirsin .
Belirtilere hiç takılma canımBu arada 2. Transferim ve bugün 6. Günüm ama sıfır belirti var sizce endişelenmelimiyim
Teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için 1. Denememde yoğun göğüs hassasiyeti yaşamıştım tabi negatif olmuştu o zaman daBelirtilere hiç takılma canım
Progestan iğne devam doğru mu?Kalp.atisini duyulduktan sonra doktor bıraktırdi
Benim 3.gün adet olcak gbi çok şiddetli ağrım oldu 4 ve 5.gün tansiyonum 80/40 ün üstüne çıkaramadık.. Ama göğüste hiç değşklik yoktu. Poztf oldu çok şükür ama belirti arama çünkü çok ilaç aldık hepsinin etkisi oluyor. Ben 5.günde erken geblk ypmştım eğer çok stres ypyor san sende bakblrsn canımTeşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için 1. Denememde yoğun göğüs hassasiyeti yaşamıştım tabi negatif olmuştu o zaman da
Canım benim de aynıydı İğneyi kesti doktorum sadece fitil kullnyorumKızlar bu progestan iğneler göbeğimde her yer taş gibi masaj yapmaktan kollarım yoruldu.Bunun bir hal çaresi yok mu acaba? Yada madem bu toplanıyor o kadar ben neden her gün yapıyorum,daha ordakiler erimemiş bile