2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar hamileliğini idrar testinden ikinci çizginin daha sonradan çıkmasıyla öğrenen oldu mu? Az önce yine yaptım yarım saat sonra çıktı ikinci çizgi silik şekilde

Kızlar hamileliğini idrar testinden ikinci çizginin daha sonradan çıkmasıyla öğrenen oldu mu? Az önce yine yaptım yarım saat sonra çıktı ikinci çizgi silik şekilde
Evet canım grupta vardı sanki bir kaç kişi öyle oldu ama herkes yazmıyor artık guruba.hamile kalanlar kayboldu,belki kafalarına bişey takılınca geri geliyorlar

Evet canım grupta vardı sanki bir kaç kişi öyle oldu ama herkes yazmıyor artık guruba.hamile kalanlar kayboldu,belki kafalarına bişey takılınca geri geliyorlar
Keşke görseler mesajımı ya ben az önce yine yaptım geç çıktı ama koyulaştı bi tık canım

Ben öyle bişey yaşamadım ama bence hamilesiniz çünkü testlerle çok haşır neşir olmuştum gebelik yoksa 2gün beklesen dahi çizgi falan çıkmıyor , yarın yine deneyin hatta 2 günde bekleyebilirsiniz şimdiden tebrik ederim

Çok teşekkür ederim işte test geç belli olduğu için çok tedirgin oldum Allah razı olsun

Keşke görseler mesajımı ya ben az önce yine yaptım geç çıktı ama koyulaştı bi tık canım
Bende 8. Günümde yapmistim kaset test fazla beklemedim 2 dakika baktım çıkmayınca bıraktım 2 saat sonra bakınca silik çıkmıştı ertesi gün ilk idrarla yaptım 2 3 dakika da ikinci çizgi daha net çıkmıştı çok şükür yarın 6 haftalik olucaz kontrolüm var yarın bence için rahat edecekse ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim inşallah bebegin tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…