2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım bu zamana kadar milyon test yapmış olan benim tecrübesi sorarsan o sonradan çıkan çizgi boşuna çıkmaz .muhakkak kanında ufaktan olsa beta çıkmış kiiii idrarada geçiyor.

Canım bu zamana kadar milyon test yapmış olan benim tecrübesi sorarsan o sonradan çıkan çizgi boşuna çıkmaz .muhakkak kanında ufaktan olsa beta çıkmış kiiii idrarada geçiyor.
Ufaktan çıkan beta da iş görmüyor ki canım maalesef

Sağol canım en mantıklısı dinlenmek lazım :) kendimizi çok yormayalım
Vallah ben evdeyim çalışmıyorum ama ufak tefek işler yapıyorum evde ağır da yapmıyorum ama sancı işte giriyor yine uzanıyorum sürekli vallah cuma kontrolum var gideyim ordan annemlere gecicem 10 gün kalcam biraz kendime cnku evde ister istemez iş yapıyorum dinlenmem lazım artık

İyi yaparsın :) git dinlen ana gibi yar olmaz vallahi ben de işte kendimi yormamaya çalışıyorum napıyım erkenden de uyuyorum bugün bu bel ağrısından korktum geldim yine idrar testi yaptım kontrol ettim yerinde gibi

Kız bugün bende yaptım vallah yerindeydi ayy hemen iki çizgide hemen çıktı çocuk gibi sevindim yeminle Rabbime hamd olsun şükürler olsun

Keseyi göremezsin zaten canım gitme doktora. Benim değerim 6000 göbekten baktı gene göremedi rastgele bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…