Yazıcam canım inşallah24unde lütfen buradan bilgilendir bizi. Asiri heyecanlaniyorum ben.
Dinlen kuzum uzat ayaklarıni hiç kalma iş falan yapmaeve gidince hemen atıcam kendimi yataklara
Amin canım evet haklısınHakkında hayırlısı canımemin olmak için çok erken zaten henüz
Canım bu zamana kadar milyon test yapmış olan benim tecrübesi sorarsan o sonradan çıkan çizgi boşuna çıkmaz .muhakkak kanında ufaktan olsa beta çıkmış kiiii idrarada geçiyor.Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var acilll. Şimdi benim bugün transferimin 6.günü erken gebelik testi yaptım. Ama ikinci çizgi çıkmadı dakikalarca baktım tabi bende kötü oldum sonra bi kaç saat geçti gittim teste baktım çizgi var ama hayalet gibi. Şimdi sorum şu bu kuruma çizgisi midir? Yoksa erken olduğu için mi böyle oldu nolur bilen biri baksın
Ufaktan çıkan beta da iş görmüyor ki canım maalesefCanım bu zamana kadar milyon test yapmış olan benim tecrübesi sorarsan o sonradan çıkan çizgi boşuna çıkmaz .muhakkak kanında ufaktan olsa beta çıkmış kiiii idrarada geçiyor.
benimde 24 şubat test tarihim o güne kadar yapmak istemiyorum tabi merakım beni kandırmazsa:) güzel haberleri alalı inşallah...Yazıcam canım inşallahbugünde bitti kaldı 4 gün
Canım senin transferin daha yeni galiba normal benceUfaktan çıkan beta da iş görmüyor ki canım maalesef
13 şubatta transfer oldumCanım senin transferin daha yeni galiba normal bence
13 şubatta transfer oldum
Tamam canım öyle yapıcam çok sağolEvet 6 gün bence normal yarın bir daha dene istersen, benim 6.gün testimde hayalet gibi bişeydi . Belkide görmek istediğim için kendim görüyordum. Acele etme sıkıntı yapma kendine
Sağol canım en mantıklısı dinlenmek lazım :) kendimizi çok yormayalımDinlen kuzum uzat ayaklarıni hiç kalma iş falan yapma
Vallah ben evdeyim çalışmıyorum ama ufak tefek işler yapıyorum evde ağır da yapmıyorum ama sancı işte giriyor yine uzanıyorum sürekli vallah cuma kontrolum var gideyim ordan annemlere gecicem 10 gün kalcam biraz kendime cnku evde ister istemez iş yapıyorum dinlenmem lazım artıkSağol canım en mantıklısı dinlenmek lazım :) kendimizi çok yormayalım
İyi yaparsın :) git dinlen ana gibi yar olmaz vallahiVallah ben evdeyim çalışmıyorum ama ufak tefek işler yapıyorum evde ağır da yapmıyorum ama sancı işte giriyor yine uzanıyorum sürekli vallah cuma kontrolum var gideyim ordan annemlere gecicem 10 gün kalcam biraz kendime cnku evde ister istemez iş yapıyorum dinlenmem lazım artık
İyi yaparsın :) git dinlen ana gibi yar olmaz vallahiben de işte kendimi yormamaya çalışıyorum napıyım erkenden de uyuyorum bugün bu bel ağrısından korktum geldim yine idrar testi yaptım kontrol ettim yerinde gibi
Ayy dimi nasıl mutlu oluyor insanKız bugün bende yaptım vallah yerindeydi ayy hemen iki çizgide hemen çıktı çocuk gibi sevindim yeminle Rabbime hamd olsun şükürler olsun
Aynen ilk önce T çizgisi çıkıyor müthiş bişeyAyy dimi nasıl mutlu oluyor insanhemde ilk t çizgisi çıkmaya başladı dedim tamam tamam yerinde
Keseyi göremezsin zaten canım gitme doktora. Benim değerim 6000 göbekten baktı gene göremedi rastgele bir doktorKızlar merhaba. 5 şubat'ta 5. Gün 4ab kalite 1 embriyo transferim oldu.
10 gün sonra test sonucum 426
12 gün sonra test sonucum 906
Kimyasal gebelik ihtimalini eledim. Fakat dış gebelik veya boş gebelik yaşama ihtimalim nedir? Çok korkuyorum. Daha kese görmeye gitmedim. Kese ne zaman görünür? Yolk ne zaman görünür? Kalp atışı ne zaman duyulur?
Evet yaa çok şükür ayy inşallah doğum yaptığımız zamanda bebeklerimizi atarız birbirimize sonra doğum nasıl geçti falan da konuşur sohbet ederizAynen ilk önce T çizgisi çıkıyor müthiş bişey
Bende senin gibiyim. 6+1 benim mide bulantım var ama kusmuyorumKızlar mide bulantısı olan var mı? Ben 7+3 deyim ama böyle bulantı yok.Doktor Prilam yazdı içiyorum ama sanki fayda etmiyor.Kusma yok sadece sürekli bulanıyor
Bende 24 dün de gideceğimAl benden de o kadar 24 ü kontrolüm var. 25 Ocakta transfer oldum hala kese bile göremedim. Bacak ve bel ağrısı oluyor tedirginimm