2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var acilll. Şimdi benim bugün transferimin 6.günü erken gebelik testi yaptım. Ama ikinci çizgi çıkmadı dakikalarca baktım tabi bende kötü oldum sonra bi kaç saat geçti gittim teste baktım çizgi var ama hayalet gibi. Şimdi sorum şu bu kuruma çizgisi midir? Yoksa erken olduğu için mi böyle oldu nolur bilen biri baksın
Canım bu zamana kadar milyon test yapmış olan benim tecrübesi sorarsan o sonradan çıkan çizgi boşuna çıkmaz .muhakkak kanında ufaktan olsa beta çıkmış kiiii idrarada geçiyor.

Sağol canım en mantıklısı dinlenmek lazım :) kendimizi çok yormayalım ❤️
Vallah ben evdeyim çalışmıyorum ama ufak tefek işler yapıyorum evde ağır da yapmıyorum ama sancı işte giriyor yine uzanıyorum sürekli vallah cuma kontrolum var gideyim ordan annemlere gecicem 10 gün kalcam biraz kendime cnku evde ister istemez iş yapıyorum dinlenmem lazım artık

Vallah ben evdeyim çalışmıyorum ama ufak tefek işler yapıyorum evde ağır da yapmıyorum ama sancı işte giriyor yine uzanıyorum sürekli vallah cuma kontrolum var gideyim ordan annemlere gecicem 10 gün kalcam biraz kendime cnku evde ister istemez iş yapıyorum dinlenmem lazım artık
İyi yaparsın :) git dinlen ana gibi yar olmaz vallahi 🥹 ben de işte kendimi yormamaya çalışıyorum napıyım erkenden de uyuyorum 🥰 bugün bu bel ağrısından korktum geldim yine idrar testi yaptım kontrol ettim yerinde gibi 😅

İyi yaparsın :) git dinlen ana gibi yar olmaz vallahi 🥹 ben de işte kendimi yormamaya çalışıyorum napıyım erkenden de uyuyorum 🥰 bugün bu bel ağrısından korktum geldim yine idrar testi yaptım kontrol ettim yerinde gibi 😅
😂😂 Kız bugün bende yaptım vallah yerindeydi ayy hemen iki çizgide hemen çıktı çocuk gibi sevindim yeminle Rabbime hamd olsun şükürler olsun 🤲🧿🧿

Kızlar merhaba. 5 şubat'ta 5. Gün 4ab kalite 1 embriyo transferim oldu.

10 gün sonra test sonucum 426
12 gün sonra test sonucum 906

Kimyasal gebelik ihtimalini eledim. Fakat dış gebelik veya boş gebelik yaşama ihtimalim nedir? Çok korkuyorum. Daha kese görmeye gitmedim. Kese ne zaman görünür? Yolk ne zaman görünür? Kalp atışı ne zaman duyulur?
Keseyi göremezsin zaten canım gitme doktora. Benim değerim 6000 göbekten baktı gene göremedi rastgele bir doktor

X