Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın sabah ilk idrarımla da yaparımBende 8. Günümde yapmistim kaset test fazla beklemedim 2 dakika baktım çıkmayınca bıraktım 2 saat sonra bakınca silik çıkmıştı ertesi gün ilk idrarla yaptım 2 3 dakika da ikinci çizgi daha net çıkmıştı çok şükür yarın 6 haftalik olucaz kontrolüm var yarın bence için rahat edecekse ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim inşallah bebegin tutmuştur
Şimdi gördüm canım 6.günün şuan benim 6.günüm gibi sanki
Canım benimde productor markydı 5.gündü transferimin 1 saat sonra silik çzgi çıktı gidip kan verdim 20 çkmştıKızlar hamileliğini idrar testinden ikinci çizginin daha sonradan çıkmasıyla öğrenen oldu mu? Az önce yine yaptım yarım saat sonra çıktı ikinci çizgi silik şekilde
Peki şimdi hamileliğiniz devam ediyor muCanım benimde productor markydı 5.gündü transferimin 1 saat sonra silik çzgi çıktı gidip kan verdim 20 çkmştı
Canım testini geç yap erken yapılan testler silik çizgi çıkıyor ama yinede insan ikna olmuyor. Yapabildiğin kadar geç yap 4. Gün daha çok erkenKızlar bana öyle mucize geliyor ki hamile kalabilmem bugün dördüncü günüm ve hiç test yapasım gelmiyor çok korkuyorum negatif görürüm diye
Ayy valla silik çıksın da ben her gün yine yaparım hiç o ikinci çizgiyi görmek nasip olmadıCanım testini geç yap erken yapılan testler silik çizgi çıkıyor ama yinede insan ikna olmuyor. Yapabildiğin kadar geç yap 4. Gün daha çok erken
inşaAllah bu sefer görürsün canım ya hiç kimse evlatsız kalmasınAyy valla silik çıksın da ben her gün yine yaparım hiç o ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı
24ünde güzel haberlerimizi alalımBende 24 dün de gideceğim
Ben 4.günden itibaren her gün yaptım ama embriyoloğumun gazıyla oldu transfer olurken günün en hızlı embriyosu demişti bende dayanamadım 4. Gün yaptım çok çok ince bir çizgi çıktı 2 gün sonra baya belirgindi ama tabi canım biraz daha beklemen stres açısından çok daha hayırlı olur kendini boşuna strese sokmaAyy valla silik çıksın da ben her gün yine yaparım hiç o ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı
Evet canım 7+3 üz çok şükürPeki şimdi hamileliğiniz devam ediyor mu
Umarım görürsün yainşaAllah bu sefer görürsün canım ya hiç kimse evlatsız kalmasın
benim de mart ayına sarktı trbasfer progteron hormonu yüksek cıktı subat ayında olmadı mart adetimi bekliyorumThread '2024 MART AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLANLARIN ALANI'
2024 MART AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLANLARIN ALANI
Mart ayında transfer olacaklar beklıyorum konusarak stres atalımm Topikde
İnşallah canım cok değişik hallerdeyim. Hicbisey yemek istemiyorum böyle istahsizlastim iyice24ünde güzel haberlerimizi alalım
Merhaba nasılsınız :) biz aynı gün olmuşuz transfer ben uygulamaya göre 7+3 ama doktorun verdiği ultrasonda 7 yazıyor 3 gün oynuyor normal mi bu acabaEvet canım 7+3 üz çok şükür
Vallah zor ortada kalmış gibi insanın iştahı kesiliyorBende senin gibiyim. 6+1 benim mide bulantım var ama kusmuyorum
Evet benim hep 2 saat sonra çıkmıştı erken gebelik testi.Kızlar hamileliğini idrar testinden ikinci çizginin daha sonradan çıkmasıyla öğrenen oldu mu? Az önce yine yaptım yarım saat sonra çıktı ikinci çizgi silik şekilde
Canım sabah ilk idrarımla da yaptım çıktı 5dk içindeEvet canım grupta vardı sanki bir kaç kişi öyle oldu ama herkes yazmıyor artık guruba.hamile kalanlar kayboldu,belki kafalarına bişey takılınca geri geliyorlar
Benim bu sabah ilk idrarla yaptığımda 5 dk içinde çıktıEvet benim hep 2 saat sonra çıkmıştı erken gebelik testi.