2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Meraba kizlar bende 2020 de bir tüp bebek annesiyim kızım oldu çok şükür taze transfer 3 gün embriyosuhdu :) şuan da 2 tane dondurulmuş embriyo trasnferi oldum 4 sene dondurulmuş olduğu için aklımda soru işaretleri var 16 Şubat transfer tarihimde bende beklemedeyim :)

Merhaba kızlar 17 Ocak’ta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. 26 sında kan verdim 418 çıktı betam sonrasında çok şükür düzenli artış oldu geçen hafta bugün keseyi gördük kalbini duyduk buraya yazmakta geciktim biraz. Rabbim isteyen bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin belki2903 listeye ekler misin beni

Canım kaç haftalıkken keseyi görmüş oldun

Teşekkür ederim inşallah kanda güzel değer görürüm
Merhaba .Hayırlı olsun. Sizin adınıza çok sevindim umarım her şey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Benim bir sorum olacaktı. Tedavinize hangi hastanede başladınız ve fiyat olarak ortalama ne kadar tuttu. Bizde 3 kez tüp bebek denedik düşükle sonuçlandı. Tekrardan tedaviye başlamak istiyoruz bizde. Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba çok teşekkür ederim. Biz Antalya IVF merkezinde tedavi gördük bu ikinci denememiz. Yani olumlu olur mu bilmiyorum önemli olan kan sonuçları. Tedaviye ortalama olarak iğneler hariç 35 bin ödedik ama geçen sene başladığımız için o zamanın fiyatıydı

Andım. Çok teşekkür ederim ilginize.

Merak ettim seni. Uygun olunca bizi bilgilendir
Keseyi gördük, içinde bebe de gördük kalp atışı için 4 Mart’a randevu verdiler. Güzel görünüyor dedi doktor Malesef hemşire ultrason fotoğrafı için geç kalmış, görüntüm yok malesef o yüzden kaç mm haftası ne vs göremedim. Nazar değmesin diye görüntümüz yok diyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…