O zaman tebriklerBenim bu sabah ilk idrarla yaptığımda 5 dk içinde çıktı
Teşekkür ederimO zaman tebrikler
Evet inan bişey yiyesim gelmiyor iştahın sıfır. Eşim diyor ye bare vitamin olsun ama yok yiyemiyorumVallah zor ortada kalmış gibi insanın iştahı kesiliyor
Canım kaç haftalıkken keseyi görmüş oldunMerhaba kızlar17 Ocak’ta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. 26 sında kan verdim 418 çıktı betam sonrasında çok şükür düzenli artış oldu geçen hafta bugün keseyi gördük kalbini duyduk buraya yazmakta geciktim biraz. Rabbim isteyen bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin belki2903 listeye ekler misin beni
6+6 da keseyi görüp kalbini duyduk canım şükürCanım kaç haftalıkken keseyi görmüş oldun
Merhaba .Hayırlı olsun. Sizin adınıza çok sevindim umarım her şey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Benim bir sorum olacaktı. Tedavinize hangi hastanede başladınız ve fiyat olarak ortalama ne kadar tuttu. Bizde 3 kez tüp bebek denedik düşükle sonuçlandı. Tekrardan tedaviye başlamak istiyoruz bizde. Bilgi verirseniz çok sevinirim.Teşekkür ederiminşallah kanda güzel değer görürüm
Merhaba çok teşekkür ederim. Biz Antalya IVF merkezinde tedavi gördük bu ikinci denememiz. Yani olumlu olur mu bilmiyorum önemli olan kan sonuçları. Tedaviye ortalama olarak iğneler hariç 35 bin ödedik ama geçen sene başladığımız için o zamanın fiyatıydıMerhaba .Hayırlı olsun. Sizin adınıza çok sevindim umarım her şey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Benim bir sorum olacaktı. Tedavinize hangi hastanede başladınız ve fiyat olarak ortalama ne kadar tuttu. Bizde 3 kez tüp bebek denedik düşükle sonuçlandı. Tekrardan tedaviye başlamak istiyoruz bizde. Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Andım. Çok teşekkür ederim ilginize.Merhaba çok teşekkür ederim. Biz Antalya IVF merkezinde tedavi gördük bu ikinci denememiz. Yani olumlu olur mu bilmiyorum önemli olan kan sonuçları. Tedaviye ortalama olarak iğneler hariç 35 bin ödedik ama geçen sene başladığımız için o zamanın fiyatıydı
O zaman Topiğe beklerımbenim de mart ayına sarktı trbasfer progteron hormonu yüksek cıktı subat ayında olmadı mart adetimi bekliyorum
O gruba geçmek için daha erken değil mi yaaSanırım herkes Eylül Ekim grubuna geçti
Bende öyleyim yaa ama ilk üç ay bebek kandan besleniyormusEvet inan bişey yiyesim gelmiyor iştahın sıfır. Eşim diyor ye bare vitamin olsun ama yok yiyemiyorum
Merak ettim seni. Uygun olunca bizi bilgilendirKızlar bugün kese görmeye gidiyorum. Aşırı gerginim
Keseyi gördük, içinde bebe de gördük kalp atışı için 4 Mart’a randevu verdiler. Güzel görünüyor dedi doktorMerak ettim seni. Uygun olunca bizi bilgilendir
Merhaba canım evet normal benim de ultrasonda 2 gün önde çktıMerhaba nasılsınız :) biz aynı gün olmuşuz transfer ben uygulamaya göre 7+3 ama doktorun verdiği ultrasonda 7 yazıyor 3 gün oynuyor normal mi bu acaba
Benim de biraz önden gidiyor sanırım. Kalp atışında anlayacağımMerhaba canım evet normal benim de ultrasonda 2 gün önde çktı
Ne bilem kız vallah benim göbeğimi şuan görsen her gören diyor bu 5 aylık hamile ama söylemiyorDoğum topiğimi bu