Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gaz sancısı falan olmasın bende arada batma tarzı kasık sancısı oluyor gidiyorKızlar benim sancım bugün bir tık fazla oluyor önce hafif bı ağrı sonra biraz daha fazla ağrım oluyor ama bugün fazla oldu sanki aranızda öyle olan varmı
Benim adet sancısı gibi oluyor 2 dk falan sürüp geçiyorCanım gaz sancısı falan olmasın bende arada batma tarzı kasık sancısı oluyor gidiyor
Ama sağ taraf kasiktan giriyor direk agriCanım gaz sancısı falan olmasın bende arada batma tarzı kasık sancısı oluyor gidiyor
Bugün benimde öyle acaip belim ağrıyor adet olucam gibi sanki ve birde sırt ağrısı var gibiKızlar benim sancım bugün bir tık fazla oluyor önce hafif bı ağrı sonra biraz daha fazla ağrım oluyor ama bugün fazla oldu sanki aranızda öyle olan varmı
ay olabilir canım bana 22si dedi ama ben çalışıyorum diye 24üne aldırdım kendim kaşındım :)Ayni gun transfer olmusuz benim 2.gun embriyosu sanirim o yüzden 26sinda ultrason
Doktorumla konuştum dinlen dedi banaBugün benimde öyle acaip belim ağrıyor adet olucam gibi sanki ve birde sırt ağrısı var gibi
eve gidince hemen atıcam kendimi yataklaraDoktorumla konuştum dinlen dedi bana
Başına böyle bişey gelen yok mu ???Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var acilll. Şimdi benim bugün transferimin 6.günü erken gebelik testi yaptım. Ama ikinci çizgi çıkmadı dakikalarca baktım tabi bende kötü oldum sonra bi kaç saat geçti gittim teste baktım çizgi var ama hayalet gibi. Şimdi sorum şu bu kuruma çizgisi midir? Yoksa erken olduğu için mi böyle oldu nolur bilen biri baksın
merhaba canım, ben erken gebelik te hiç kuruma çizgisi görmedim genelde kasetlerde oluyor diye biliyorum. Markası neydi testin?Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var acilll. Şimdi benim bugün transferimin 6.günü erken gebelik testi yaptım. Ama ikinci çizgi çıkmadı dakikalarca baktım tabi bende kötü oldum sonra bi kaç saat geçti gittim teste baktım çizgi var ama hayalet gibi. Şimdi sorum şu bu kuruma çizgisi midir? Yoksa erken olduğu için mi böyle oldu nolur bilen biri baksın
Fotoğrat at bakalım biiiBaşına böyle bişey gelen yok mu ???
Fotoğrat at bakalım biii
Merhaba canım prodictor markasımerhaba canım, ben erken gebelik te hiç kuruma çizgisi görmedim genelde kasetlerde oluyor diye biliyorum. Markası neydi testin?
24unde lütfen buradan bilgilendir bizi. Asiri heyecanlaniyorum ben.ay olabilir canım bana 22si dedi ama ben çalışıyorum diye 24üne aldırdım kendim kaşındım :)
Canım teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığın için yarın sabah ilk idrarla yaparım çünkü bugün yaptığım ilk idrarda değildi ve çok bekledim öyle gözüktü ikinci çizgi emin olamıyorumBence kuruma çizgisi değil zaten erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmaz , ve bu testler için benim görüşüm yoksa negatifse asla ikinci çizgi çıkmaz kaç saat geçerse geçsin yani bence var
Hakkında hayırlısı canım emin olmak için çok erken zaten henüzCanım teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığın için yarın sabah ilk idrarla yaparım çünkü bugün yaptığım ilk idrarda değildi ve çok bekledim öyle gözüktü ikinci çizgi emin olamıyorum