2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ben size şunu sormak istiyorum ya bu progestan fitilin geri gelmemesinin bi yolu varmı çünkü bana kalırsa baya baya geliyor sanki bi yöntemi bişeyi varsa bana da söyleyin litfeeeen
O geri geliyor ben doktora sordum takibi yapan.Dedi ki aldığını alıyor gerisi bir
Şekilde atılıyor korkutmasın seni

İnşaAllah herşey yolunda gider canım .insAllah kanaman devam etmez

Kızlar ben size şunu sormak istiyorum ya bu progestan fitilin geri gelmemesinin bi yolu varmı çünkü bana kalırsa baya baya geliyor sanki bi yöntemi bişeyi varsa bana da söyleyin litfeeeen
Valla canım her halukarda geri geliyor . Ben gece yatacağım da atiyorum ayakta olmadigim halde yine sabah yine çıkmış oluyor, tuvalete gidincede yine parça parça düşüyor , ben orta parmağımla ile iyice girdiği kadar ittiriyor .bence böyle oluyor demekki artık takmıyorum çünkü gece yatarken bile çıkıyor

Valla canım benim nerdeyse hiç gelmiyor tabi bir haftadan beri kullanıyorum ben ama eldiven takıp iyice ileri itiyorum ve sırt üstü kalıyorum. Ama iterken içeri girdiğinden emin oluyorum

Bende öyle yapıyorum ama yok bazen sanki tamamı bile geliyor artık mantar olma yolunda ilerliyorum

26sinda ilk randevum yaa. Hic kese gormeye de gitmediğimiz icin cidden zaman geçmiyor. asiri bel agrimda var. Belim agridikca stres oluyorum valla
Al benden de o kadar 24 ü kontrolüm var. 25 Ocakta transfer oldum hala kese bile göremedim. Bacak ve bel ağrısı oluyor tedirginimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…