İçim rahatladı biraz inşallahBizlerde aynı sancıları yaşadık canım aynı adet sancısı gibi kasık ağrısı bel ağrısı halende arada kısa oluyor dua et inşallah bebeğin seninle merak
Öyle deseydi keşke boşa üzdü bizi inşallah kimsenin başına gelmez. Amin inşallah çok teşekkür ederim kanamam olmadığı için biraz daha rahatım ama bu ağrı kafamı karıştırıyo birazOkuduktan sonra dedim ki o saglık ocagın daki Dr gıdıp nasıl sıfır cıkabılır bak acıldekı sonucum deyıp yuzune vurmak lazım ne soylerdı acaba bukadar telaşa gırdırmek olurmu tekrardan kan testı yaptıralım sonuç yanlıs cıkmıs olabılır telaslanmayım emin olalım demek varkenkendını çok yıpratma kötü düşüncelerı at olurmu emin ol bebegın senle hayırlı sonuçlar lâ kontrolün ıyı gecsın
Benim de dünden beri var. Kesilip tekrar vurdu. Sonra gece devamli vurdu. Ama tam kasık değil üst bacak bikini köşesi .sızlama gibi . Şiddetli olmadığı sürece stres yapmamaya çalışıyorum canım.Dün gece iki kere yine kasik ağrısıyla uyandımnereye kadar devam etcek acaba böyle
Benimde adet sancısı gibiydi dua ettim sürekli öyle uyumusumBenim de dünden beri var. Kesilip tekrar vurdu. Sonra gece devamli vurdu. Ama tam kasık değil üst bacak bikini köşesi .sızlama gibi . Şiddetli olmadığı sürece stres yapmamaya çalışıyorum canım.
Degerin gayet güzel artmış. Stres yapacak bir şey yok canım. Bu hafta içi kesen görünür kalp atışı da değişiyor kimi daha erken kimi geç duyabiliyor. Ama bence bi kac gün daha sabredip aynı anda hem kese hem kalp atışına gitsen stres açısından daha iyi olursun.Kızlar merhaba. 5 şubat'ta 5. Gün 4ab kalite 1 embriyo transferim oldu.
10 gün sonra test sonucum 426
12 gün sonra test sonucum 906
Kimyasal gebelik ihtimalini eledim. Fakat dış gebelik veya boş gebelik yaşama ihtimalim nedir? Çok korkuyorum. Daha kese görmeye gitmedim. Kese ne zaman görünür? Yolk ne zaman görünür? Kalp atışı ne zaman duyulur?
Yerleşme kanaması olabilir mi acabaKizlar gunaydin aksam pregestoron fitilimi alip uyudum sabah uyanip lavaboya gittigimde silindigimde fitilin kahverengimsi olarak ciktigini gordum bugune kadar olmamisti boyle birsey basina gelen varmi acaba?
Ay bende bunu sormak için girdim sabah benden de aynı kahve leke geldi ağrı falan yoktu gördükten sonra stresden kasığım ağrımaya basladıKizlar gunaydin aksam pregestoron fitilimi alip uyudum sabah uyanip lavaboya gittigimde silindigimde fitilin kahverengimsi olarak ciktigini gordum bugune kadar olmamisti boyle birsey basina gelen varmi acaba?
Onun icin gec deilmi yaYerleşme kanaması olabilir mi acaba
Benimde sancim yok ama tekrardan geldi yani boyle toprak gibi ilk hamileligim kanamali gecti dogana kadar bu sefer olmadi cok sukur diyordum ki basladi galibaAy bende bunu sormak için girdim sabah benden de aynı kahve leke geldi ağrı falan yoktu gördükten sonra stresden kasığım ağrımaya basladışimdi nasılsın devam ediyomu
Vallah 8 haftaya kadar öyle gelen varmışOnun icin gec deilmi ya
Ay bende bunu sormak için girdim sabah benden de aynı kahve leke geldi ağrı falan yoktu gördükten sonra stresden kasığım ağrımaya basladıKizlar gunaydin aksam pregestoron fitilimi alip uyudum sabah uyanip lavaboya gittigimde silindigimde fitilin kahverengimsi olarak ciktigini gordum bugune kadar olmamisti boyle birsey basina gelen varmi acaba?
off ne stres ya benimde yine gelmiş şimdi acile gidicem aklım çıkıyo görmeden rahat edemiycemBenimde sancim yok ama tekrardan geldi yani boyle toprak gibi ilk hamileligim kanamali gecti dogana kadar bu sefer olmadi cok sukur diyordum ki basladi galiba
Çok üzüldüm canım ne desem boş biliyorumKızlar düşük yapıcam.Kese gelişmemiş bebek büyümemiş.Hala kalp atışı falan yok. Doktorun bana şunu şunu yapma dediği şeyleri yapmaya gidiyorum şuan.Mesela kebap yemeye.Düşünce haber veriririm size.Benden bu kadar.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tutunuyor canım ben 7.haftayım hala çekiyorum o ağrıları çok şükür iyi bebeğim güzel düşünKizlar dün akşamdan beri adet sancısı gibi ağrılarım oluyo 5+4 oldum bugün çok korkuyorum rahim büyüdüğü için mi yoksa dusuyo mu ne düşünceğimi şaşırdım
Ay oyledir insallah o zaman dun gordum yawrularimi bugun kafam rahat uyumustum ilk defa ama uyaninca strese girdimVallah 8 haftaya kadar öyle gelen varmış
Merhaba sizinle transfer gün farkımız bir gün , 16 ocakta transfer oldum bende 6+6 dayım. Sizde mide bulantısı varmıydı acaba benim bulantılar neredeyse geçti göğüs ağrımda geçti .Baya Bel ağrısı ve ara ara karın ağrım var korkmaya başladım belirtiler kaybolup ağrı olunca.Tutunuyor canım ben 7.haftayım hala çekiyorum o ağrıları çok şükür iyi bebeğim güzel düşün