2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben doktoruma yazdim kirmiziya donusurse acile git dedi bana dun alttan utrasyon oldum fitilden dolayi vajina cok sistigi icin acaba hasaslasti tahrismi oldu diyorum kendi kendime
Bi git bakalim ne diyecekler sana insallah hersey yolundadir.

Canım bulantım vardı ama geçti aksine iştahım çok açıldı.. Benimde ağrılarım çok var kalçamda karnımda belimde doktorum bebek büyüdüğü için dedi

Canım bulantım vardı ama geçti aksine iştahım çok açıldı.. Benimde ağrılarım çok var kalçamda karnımda belimde doktorum bebek büyüdüğü için dedi
Ya aynen bende sizin gibiyim kalp atışına Salı gidicem o yüzden aklım kaldı . Çok teşekkür ederim rahatladım biraz ağlıyordum yoksa sabahtan beri

Ya aynen bende sizin gibiyim kalp atışına Salı gidicem o yüzden aklım kaldı . Çok teşekkür ederim rahatladım biraz ağlıyordum yoksa sabahtan beri
Yok canım hiç stres yapma be bişini etkiler bak bu ağrılar çok normalmiş kırmızı kanama olmadığı sürece kötü getirme aklınabebeği görmüştün sanırım değilmi

Yok canım hiç stres yapma be bişini etkiler bak bu ağrılar çok normalmiş kırmızı kanama olmadığı sürece kötü getirme aklınabebeği görmüştün sanırım değilmi
Aynen kese ve bebişi gördük kalp atışınada randevu verdi işte çarşambaya ama Salı gidicem ilacım bitiyor . Acaba regli dönemine yaklaşıyoruz o yüzdende olabilir mi

Korkma canım hepimiz aynı süreçteyiz ben 25 ocakta transfer oldum daha kese de kalp atışıda görmedim doktorum 24 şubata çağırdı. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yapma. Kese için bazı hastaneler 1-2 hafta sonra çağırıyor. Bazı hastanelerde kalp ve kese için aynı anda çağırıyor. Ara ara kasık ağrıların bel ağrın olabilir hepsi normal :)

Ne yaptın gittinmi acile canım

2 gündür bakamadım hiç. Aşırı başım ağrıyo bugün ve inanılmaz şişim 4 aylık dersiniz. Kilo farkıysa 500 gr sadece salıya kadar stresle nasıl geçecek bakalım

2 gündür bakamadım hiç. Aşırı başım ağrıyo bugün ve inanılmaz şişim 4 aylık dersiniz. Kilo farkıysa 500 gr sadece salıya kadar stresle nasıl geçecek bakalım
Şişlik çok fena bende de ya . Aynı karnım 4-5 aylık gibi. Dünde mide ağrısından ölüyordum benimde son 5 günüm kaldı

Kızlar mide bulantısı olan var mı? Ben 7+3 deyim ama böyle bulantı yok.Doktor Prilam yazdı içiyorum ama sanki fayda etmiyor.Kusma yok sadece sürekli bulanıyor

Ne yaptın gittinmi acile canım
Ben doktoruma yazdim kirmiziya donusurse acile git dedi bana dun alttan utrasyon oldum fitilden dolayi vajina cok sistigi icin acaba hasaslasti tahrismi oldu diyorum kendi kendime
Bi git bakalim ne diyecekler sana insallah hersey yolundadir.
Gittim ped taktırıp yarım saat ayakta tuttular yürüttüler kanama devam edecek mi diye gelen giden olmadı yarın muayeneye çağırdı dr. ultrasonla falan bakmadı dr yoktu acilde arayıp sordular şimdi yok kanama falan ama korkuyorum bebeğimi tekrar görene kadar içim rahat etmiycek

Kızlar mide bulantısı olan var mı? Ben 7+3 deyim ama böyle bulantı yok.Doktor Prilam yazdı içiyorum ama sanki fayda etmiyor.Kusma yok sadece sürekli bulanıyor
Bende ilkinde vardı prillam kullansamda kar etmeyen günler olurdu doktorum açlık hissetmemen karbonhidrat tan eksik kalmaman gerek sabah yanına çubuk kraker koy hemen at ağzına derdi

Benimde simdilik kesildi akinti insallah birdaha hic geri gelmez kafamiz rahat eder

Kızlar ben size şunu sormak istiyorum ya bu progestan fitilin geri gelmemesinin bi yolu varmı çünkü bana kalırsa baya baya geliyor sanki bi yöntemi bişeyi varsa bana da söyleyin litfeeeen

Bende ilkinde vardı prillam kullansamda kar etmeyen günler olurdu doktorum açlık hissetmemen karbonhidrat tan eksik kalmaman gerek sabah yanına çubuk kraker koy hemen at ağzına derdi
Aa bak bu mantıklı benim iştahım kesildi aç kaldığım için mi acaba ? Onu deneyeceğim sürekli birşeyler atıştırmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…